Teraz jest 22 lis 2024, 21:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: sam
PostNapisane: 11 mar 2005, 16:56 

Sam się temu dziwię, tym bardziej że zasysałem na kilku kompach i wynik ten sam. To samo miałem z DC, ze 4x ściagałem, a potem zassałem mułem i było ok. Wg mnie jak sie coś 2-3 dni ściąga, to ino tam jeden lub dwa bajciki są nie tego, a taka różnica jest w poe. Normalnie zamiast wartości np F0 jest F1 przy 1 GB jeden bajt w tą czy w tą. Jakies zakłócenia w sieci elektrycznej, uruchomiony program w czasie zasysania, błyskawice tronada powodzie epoka lodowcowa to wszystko moze mieć znaczenie :D bo nieznane są ścieżki po których bajty w internecie się szwędają. Dlatego mądrzy ludzie wymyślili Pary nie tyle że sprawdza co i naprawia plik, tylko trzeba mieć pary. HOWG

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2005, 23:36 

na ozyrysa!!! masz juz pary na mejlu- chyba ze jakiegos lipnego podales? wyslalem ci toto na ecomp@o2.pl jesli cos nie tak- daj jeszcze raz mejla mi na gg. masz tam kilka wiadomosci ode mnie jako od nieznajomego- ale temat sie zgadza wiec kojarzysz o co chodzi. zreszta numer gg masz nizej troszke- jak cos to wal jak w dym:). nara. ps. a bledy CRC- jak kazą lite sciagalem to ZAWSZE mialem CRC w wielkich plikach:(. tera tylko torrent lub serverki (download express wykorzystuje)- ale zawsze wylaczam wszystkie programy zbedne i nie korzystam z kompa podczas sciagania (tylko muze puszczam lub w scrabble gram:) ). ps2 (nie chodzi o konsole:) )- jak sie ma sprawa patchy do FH? mam zaintalowana wersje 0.65 a na nia dopiero 0.67- wiec nie mam 0.66. czy w takim wypadku jest ona potrzebna (bo wszystko dziala mi prawidlowo), czy tez jej zawartosc (wersji 0.66) znajduje sie rowniez w 0.67?

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2005, 03:06 

Ostatni patch jest dla wersji 0.65 LUB 0.66 podnoszacy FH do 0.67. Wszystko jest napisane czarno na bialym (w przenosni).
Do tego dzisiejszy Hotfox do 0.67A!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2