Teraz jest 26 lis 2024, 00:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 14:50 

[SBS]PPone napisał(a):
wiec zapraszam wszystkich (hehe tlko 20 slotow) dzisiaj od 20, szczegoly znacie, haslo podalem - jak to wypali to bedziemy robili taka imprezke co tydzien

Wszystkich z wyjątkiem ludzi z UKF'u (którym na wstępnie mówię NIE) - jeszcze raz to zaznaczam,bo PPone teraz namieszał swoją wypowiedzią.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:06 
Moderator forum

Kasować wypowiedzi to ty sobie możesz swoim kolegom z piaskownicy. Jeszcze raz usuniecie post nie łamiący regulaminu i osobiście wam się dobiore do dupy. To nie jest forum SBSu i lepiej żebyście to zrozumieli.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:10 

Hynol napisał(a):
Kasować wypowiedzi to ty sobie możesz swoim kolegom z piaskownicy. Jeszcze raz usuniecie post nie łamiący regulaminu i osobiście wam się dobiore do dupy. To nie jest forum SBSu i lepiej żebyście to zrozumieli.

Jak piszesz do kogoś,to dobrze by było,żebyś zaznaczył,kto jest adresatem. Jeśli ta wypowiedź jest do mnie lub do PPone'a,to wiedz,że ani ja,ani PPone nie mamy uprawnień moderatorskich.
BTW,twój post brzmi jak groźba - hmm,może to zgłoszę organowi ścigania,a wtedy to oni dobiorą ci się do tyłka...:P
Pozdrawiam :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:14 
Oldboy Battlefield.pl

da rade sie jeszcze dolaczyc?

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:16 

Okota napisał(a):
da rade sie jeszcze dolaczyc?

Oczywiście,wszyscy są mile widziani z wyjątkiem osób z "organizacji" wymienionej powyżej :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:21 
Moderator forum

HamP napisał(a):
Jak piszesz do kogoś,to dobrze by było,żebyś zaznaczył,kto jest adresatem. Jeśli ta wypowiedź jest do mnie lub do PPone'a,to wiedz,że ani ja,ani PPone nie mamy uprawnień moderatorskich.
BTW,twój post brzmi jak groźba - hmm,może to zgłoszę organowi ścigania,a wtedy to oni dobiorą ci się do tyłka...:P
Pozdrawiam :lol:

Nie wiem kto kasuje posty, bo nikt nie ma obecnie możliwości sprawdzenia tego. Ale ja poczekam na Aiva spokojnie. Post jest skierowany bezpośrednio do moderatora który posty kasuje. Wiem że ani Ty ani PPone nie macie moderek bo wołaliście już nie raz Okote do pomocy. Mój post jest groźbą - leć na Policje.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:27 

Hynol napisał(a):
Mój post jest groźbą - leć na Policje.

Nie mam daleko...(a o co chodzi dokładnie,to się domyśl)

PS. Jak to jest,że niektórzy czują się aż tak bezkarni...pamiętam,że kiedyś był też taki jeden twojego pokroju i cóż...już nie jest taki "krewki",więc łaskawie stól dziub chłopczyku i jako wyraz dobrej woli z twojej strony - idź sobie z tego forum.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:36 

Trigg napisał(a):
PPone dzisiaj bedzie dzialal TS ? Jesliby sie udalo to daj tu namiary, z TSem moznaby zrobic jakis teamplay ;)

Forgotten Hope Teamspeak
IP-Adress: 80.190.251.157:8767

kanal dla polakow :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:41 
Moderator forum

HamP napisał(a):
Hynol napisał(a):
Mój post jest groźbą - leć na Policje.

Nie mam daleko...(a o co chodzi dokładnie,to się domyśl)

PS. Jak to jest,że niektórzy czują się aż tak bezkarni...pamiętam,że kiedyś był też taki jeden twojego pokroju i cóż...już nie jest taki "krewki",więc łaskawie stól dziub chłopczyku i jako wyraz dobrej woli z twojej strony - idź sobie z tego forum.

Buhaha. No strasznie jesteś dzielny. Zapraszam do Alchemii na przykład dziś o 20.00. Albo jutro do Frantica po 21.00 jak chcesz sobie porozmawiać, bo będe tam siedział. I nie mam zamiaru sobie iść z tego forum.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 15:55 

Ty mnie źle zrozumiałeś Hynol. Nie będę się z tobą naparzał (chociaż widać,że przydałby ci się ostry wpierdul,bo najwyraźniej nie wiesz kiedy się zamknąć), tylko po prostu zrobię ci "dobrze" zgodnie z obowiązującym prawem, a że Policja to część mojego życia,to cóż...wnioski zostawiam tobie.

PS.Cóż,widać,że bardzo ubodło pana Hynol'ka,że go na serwerze nie chcą...:lol: żałosny jesteś.
PS2. Z mojej strony EOD,wiec daruj sobie odpisywanie (no chyba,że chcesz się jeszcze bardziej pogrążyć z groźbami,to w takim razie proszę bardzo - pisz dowoli,im więcej,tym lepiej)

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 16:01 

Geez, co to za dziecinada?
Czy na tym forum zawsze już klimat psuć będą łosie?

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 16:25 

hehe widzicie co robi classic z ludzi?! :lol: Wrocmy do tematu :]...Powodzenia i do zobaczenia o 20:00 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 17:18 
Moderator forum

HamP napisał(a):
Nie będę się z tobą naparzał (chociaż widać,że przydałby ci się ostry wpierdul,bo najwyraźniej nie wiesz kiedy się zamknąć), tylko po prostu zrobię ci "dobrze" zgodnie z obowiązującym prawem, a że Policja to część mojego życia,to cóż...wnioski zostawiam tobie.

Hmmm... Nie zawsze rozmowa oznacza "naparzanie", bo na to to już za stary jestem. Ale ty jesteś gówniarz. Co szczególnie widać po twoich odzywkach "policyjnych". Ale w sumie nie spodziewałem się niczego więcej....

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 17:44 

HamP napisał(a):
Ty mnie źle zrozumiałeś Hynol. Nie będę się z tobą naparzał (chociaż widać,że przydałby ci się ostry wpierdul,bo najwyraźniej nie wiesz kiedy się zamknąć), tylko po prostu zrobię ci "dobrze" zgodnie z obowiązującym prawem, a że Policja to część mojego życia,to cóż...wnioski zostawiam tobie.

Eee szkoda,a już tak ładnie się zapowiadało... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2005, 18:59 

hehehe jak dzieciaki straszą się policją buhehehe a ja powiem tacie :lol: dajcie sobie chłopaki na luz forum jest dla wszystkich i już :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2