Teraz jest 24 cze 2025, 23:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2005, 16:38 

Repulse napisał(a):
Mrocz napisał(a):
z drugiej strony pewnie będzie tak jak w Vietnamie... :]
to i tak dobrze bo jak by byl symulator to by sie z duzo graczy do samolotow nie dotykalo

I dobrze przynajmniej nie bedzie pol teamu czekalo po samolot

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2005, 17:21 

Nom przyznam... W BF 1942 to najbardziej wkurzające... W DC też.... Pół teamu ( czasem więcje niż pół ) czeka na samolot... :\ Były momenty w których nie wytrzymałem i zabijałem ich za dezercje :] Zasada jak nie ma Samolotu to do czołgu, jak nie ma czołgu to do Jeepa, jak nie ma żadnego pojazdu to NA PIECHTE SZEREGOWY!!!!!!! :] Itego powinno się trzymać... Dziwi mnie czemu Bany nie lecą na serwach za to :| chyba tylko kilka serwów takich widziałem żeby bany za to leciały... :]

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2005, 18:12 

Mrocz napisał(a):
Nom przyznam... W BF 1942 to najbardziej wkurzające... W DC też.... Pół teamu ( czasem więcje niż pół ) czeka na samolot... :\ Były momenty w których nie wytrzymałem i zabijałem ich za dezercje :] Zasada jak nie ma Samolotu to do czołgu, jak nie ma czołgu to do Jeepa, jak nie ma żadnego pojazdu to NA PIECHTE SZEREGOWY!!!!!!! :] Itego powinno się trzymać... Dziwi mnie czemu Bany nie lecą na serwach za to :| chyba tylko kilka serwów takich widziałem żeby bany za to leciały... :]

ja Ci powiem czemu:

bo zeby za to banowac musialby siedziec ludek (admin) i patrzec sie bez przerwy co sie dzieje... :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2005, 19:22 

=MON.DC= Clan Server jest cały czas "nadzorowany" :) więc jak coś wkurza to zapraszamy - nie jeden admin czuwa :)

A tak serio to muszę przyznać, że bardziej wkurza mnie to, kiedy biegnę do jakiegoś smigłowca, myśliwca, czołgu, jeepa (w zależności od mapy) i mnie jakiś gościu zabija z mojego teamu, bo jestem przed nim :|

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2005, 20:31 

w takim momęcie to normalnie mnie bierze ****** i chce mu****** bo sie tak ****** ze jest taki ****** ze az mi sie ***** go *******

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2005, 20:39 

a o co chodzi z tym trybem komandora?

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2005, 20:54 

Str4t0s napisał(a):

To takie dodanie worms3d do bf1942. Zrzucasz skrzynki, ustalasz wiatr, i ew. włanczasz sudden death mode :lol: :lol:

A tak serio mówiąc.. jeżeli nie będzie czegoś fajnego w tym modzie commandera, jeżeli sknocą sprawe nowego punktowania gry, jeżeli sknocą sprawe tego jakiegoś tam "awansu" podczas gry.... to ta gra niczym nie będzie się różniła od starego dobrego classica.. poza wymaganiami sprzętowymi, mapkami, pojazdami i grafiką. :P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2005, 00:03 

czyli bedzie sie róznił wsystkim :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2005, 00:07 

wHitemAn napisał(a):
czyli bedzie sie róznił wsystkim :shock:

a jesli nie wszystkim, to na pewno wymaganiami :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2005, 00:11 

El Roberto napisał(a):
a jesli nie wszystkim, to na pewno wymaganiami :wink:

Ooo.... to z pewnością!!! :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2005, 05:58 

Jeśli chodzi o mnie to wydaje mi sie że dema w kwietniu nie będzie.Sam Evans powiedział że demo zostanie wypuszczone na tydzień przed premierą gry,a jak wiadomo premiera ma nastąpic gdzieś pod koniec maja(tak przynajmniej podają zagraniczne serwisy).Osobiscie jeśli chodzi o mnie to raczej wątpie żeby demo ukazało sie w tym miesiacu,choć nie trace nadzieje i wierze że EA sprawi nam niespodzianke.

Tytuł:
PostNapisane: 10 kwi 2005, 08:15 
Moderator forum

calavero napisał(a):
Str4t0s napisał(a):

To takie dodanie worms3d do bf1942. Zrzucasz skrzynki, ustalasz wiatr, i ew. włanczasz sudden death mode :lol: :lol:

A tak serio mówiąc.. jeżeli nie będzie czegoś fajnego w tym modzie commandera, jeżeli sknocą sprawe nowego punktowania gry, jeżeli sknocą sprawe tego jakiegoś tam "awansu" podczas gry.... to ta gra niczym nie będzie się różniła od starego dobrego classica.. poza wymaganiami sprzętowymi, mapkami, pojazdami i grafiką. :P :P :P

Mi tryb commandera na filmiku przypominał granie w Command and Conquer: Generals. Róznica polegała na tym, że tu kierowało się kraczami, a nie postaciami sterowanymi przez komputer.

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2005, 09:09 

Headshot napisał(a):
=MON.DC= Clan Server jest cały czas "nadzorowany" :) więc jak coś wkurza to zapraszamy - nie jeden admin czuwa :)

A tak serio to muszę przyznać, że bardziej wkurza mnie to, kiedy biegnę do jakiegoś smigłowca, myśliwca, czołgu, jeepa (w zależności od mapy) i mnie jakiś gościu zabija z mojego teamu, bo jestem przed nim :|

I od razu kicka takiemu bez chwili zastanawiania.
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 13 kwi 2005, 21:40 

Gry-Online.pl napisał(a):
Wraz z początkiem tegorocznych wakacji powinna pojawić się w sklepach interesująco zapowiadająca się gra Battlefield 2.
No i jesli to jest prawda to sobie poczekamy

Tytuł:
PostNapisane: 14 kwi 2005, 15:53 

_XENA_ napisał(a):
tu kierowało się kraczami

Nie kracz Xena, będzie dobrze! 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2