Teraz jest 17 lis 2024, 22:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 05:33 
Moderator forum

kamillos napisał(a):
Arjen7 napisał(a):
Hynol, jak możesz lubić wisłe i CRACOVIE naraz?

a jak ty możesz lubic beckhama :shock: ?

:D. Ano moge lubić. Tak jak lubie wóde i ciasteczka.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 11:02 

Hynol napisał(a):
kamillos napisał(a):
Arjen7 napisał(a):

a jak ty możesz lubic beckhama :shock: ?

:D. Ano moge lubić. Tak jak lubie wóde i ciasteczka.

A ja też kibicuję Wiśle i Cracovii bo są z Krakowa. A waśnie między pseudokibicami mnie nie interesują.
A wódę i ciasteczka też lubię. :D

No i Real Madryt !!!

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 11:52 

Arjen7 napisał(a):
LECH, CRACOVIA, ARKA!!!!!!!!!

Ja tez mimo, ze kibicuje Wisle, to jak wygrywa Cracovia, to sie ciesze, bo lubie, jak wygrywa druzyna z miasta w ktorym mieszkam. A jak byly derby, to w pubie kolo mnie byl mecz przyjazni i wszyscy razem siedzielismy przed TV z piwkiem i ogladalismy swietnie sie bawiac, mimo, ze kibicowalismy roznym druzynom. Ale tez inna sprawa, ze wszyscy sie znali, wiec to zawsze co innego troche.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 11:56 

NaVy napisał(a):
....Nie rozumiem ludzi, którzy: "oddamy życie za nasz przeukochany klub!" bądź "zap...e kto nie idzie za naszym klubem" - wg mnie to zwykła tępota.

To jest debilizm ludzki :D zgadzam sie z tobą pamiętam jak rok temu wisła walczyła w UEFA a ja wtedy byłem na wyjeździe szkolnym i wszyscy uczniowie (chociaż w 80% wszycy zawsze za Legią) kibicowali Wisełce przecież w Europie chodzi o wspólne dobro Polskiej Piłki Nożnej (no i o moje marzenie by 2 polskie kluby mogły grać o Ligę Mistrzów :wink: ) jedynie mój nauczyciel od Gegry zapalony (L)egionista był za tym by wisła dostała po dupie, wpierdo... i takie sprawy... :roll:
(a nauczyciele mają być przykładem dla uczniów :mrgreen: )

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 12:37 

Gała: Legiunia
Rugby: Orkan Sochaczew :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 16:46 

Polska Koszykówka: AZS Gaz ziemny Koszalin.
USA Koszykówka: THE PHILADELPHIA 76ERS (Allan Iverson) i Los Angeles Lakers.(Kobe Bryant)

Ostatnio edytowano 24 mar 2005, 20:24 przez NosekzKoszalina, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 17:24 

ja nie wiem komu moge dok(L)adnie kibicowac ;) hehehehehe ole ola ole ola i tylko Legia, Legia Warszawa :!: no i ofc Zaglebie Sosnowiec :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 17:37 

Cytuj:
USA Koszykówka: THE PHILADELPHIA 76ERS(Allan Iverson i Los Angeles Lakers.

zacne:)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 17:54 

Pablo1713 napisał(a):
NaVy napisał(a):
....Nie rozumiem ludzi, którzy: "oddamy życie za nasz przeukochany klub!" bądź "zap...e kto nie idzie za naszym klubem" - wg mnie to zwykła tępota.

To jest debilizm ludzki :D

Tzn czemu debilizm ? Ty jestes za tym zeby na stadionach byli kibice ktorzy po 2 porazkach swojej ukochanej druzyny przestali kibicowac i chodzic na mecze ? Tacy zeby przychodzili w garniakach i po meczu czyscili siedzenia na ktorych siedzieli ? Tacy ktorzy by krzyczeli: "Sedzia jest super !!" "Brawo dla sedziego", "Ale drodzy pilkarze prosimy nie klucic sie z sedziami", "PZPN to najlepsza organizacja na swiecie", "Witamy naszych drogich przyjaciol - kibicow drugiej lokalnej druzyny - np. Polonia Warszawa"....

Kazdy robi to co lubi. Bija sie Ci co chca, a nie Ci co musza. Zreszta, Wam i tak nie przegada bo media robia swoje :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 19:51 

zmienilem zdanie, teraz kibicuje Gromowi Wolsztyn (pozdro Mastah Killah :D )

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 20:00 
Oldboy Battlefield.pl

KasereK napisał(a):
Tzn czemu debilizm ? Ty jestes za tym zeby na stadionach byli kibice ktorzy po 2 porazkach swojej ukochanej druzyny przestali kibicowac i chodzic na mecze ? Tacy zeby przychodzili w garniakach i po meczu czyscili siedzenia na ktorych siedzieli ? Tacy ktorzy by krzyczeli: "Sedzia jest super !!" "Brawo dla sedziego", "Ale drodzy pilkarze prosimy nie klucic sie z sedziami", "PZPN to najlepsza organizacja na swiecie", "Witamy naszych drogich przyjaciol - kibicow drugiej lokalnej druzyny - np. Polonia Warszawa"....

Kazdy robi to co lubi. Bija sie Ci co chca, a nie Ci co musza. Zreszta, Wam i tak nie przegada bo media robia swoje :)

Nie, po prostu tacy, którzy gdy spotkają na ulicy kibica innej drużyny nie spuszczą mu wpierdolu, oraz tacy którzy nie rozpierdalają stadionu "swojego" ukochanego klubu i działają na jego niekorzyść...
Wszelkie rozróby to demolka stadionu. Potem klub musi nowe siedzenia wsadzić zamiast wydać kaskę na np. łowcę talentów. A potem wielki płacz, że klub nie ma kasy... :]

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 20:08 

KasereK napisał(a):
Pablo1713 napisał(a):
NaVy napisał(a):

To jest debilizm ludzki :D

Widze że wogóle nie "kumasz" o co mi chodziło :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 20:17 

a ci co to najwiecej wiedza o kibolach, to ofc wiedza wszystko ze wspanialych gazet typu fakt i shit express, bo one cudownie podkrecaja temat i ludzie boja sie przychodzic na mecze, dzieki takiej antyreklamie, no i przy okazji pisza debilizmy na temat kibicow i kibicowania, az mi slabo :? jak nie ruszysz swojej tlustej dupy sprzed komputera, to sie nie dowiesz i bedziesz pisal debilizmy, a wiem co mowie, bo chodze na Lazienkowska od 18 lat (wiec dluzej, niz niektorzy wszystko wiedzacy zyja), a tez nigdy nie nalezalem do grup jak je wszystkowiedzacy nazywacie kiboli :) tez mi nazwa :)
@to bylo do tych co sobie podpasuja swoje wypowiedzi, do moich wypocin ;) pozdro dla qmatych :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 20:19 

Tom@s napisał(a):

Nie, po prostu tacy, którzy gdy spotkają na ulicy kibica innej drużyny nie spuszczą mu wpierdolu, oraz tacy którzy nie rozpierdalają stadionu "swojego" ukochanego klubu i działają na jego niekorzyść...
Wszelkie rozróby to demolka stadionu. Potem klub musi nowe siedzenia wsadzić zamiast wydać kaskę na np. łowcę talentów. A potem wielki płacz, że klub nie ma kasy... :][/quote]

Awantury nie są wyssane z palca.
Klub wcale nie traci pieniędzy z awantur - ba zyskuje... zauważ że wszyscy awanturnicy jakoś muszą na mecz wejśc, kupują bilety, nieprawdaż? Z tych biletów zwracają się koszty :)
Ale jak juz powiedzialem, awantury nie sa wyssane z palca. Nie ma awantury bez powodu. Raz jest to protest przeciwko zarządowi, sprzeciwnianie się jakieś decyzji, czy np: odpowiedź na lekceważąće wypowiedzi w prasie na temat kibicó swojej drużyny...

11 przykazanie: szanuj kibica swego jak siebie samego.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2005, 20:39 
Oldboy Battlefield.pl

KasereK napisał(a):
Klub wcale nie traci pieniędzy z awantur - ba zyskuje... zauważ że wszyscy awanturnicy jakoś muszą na mecz wejśc, kupują bilety, nieprawdaż? Z tych biletów zwracają się koszty :)

Buahahaha... Może chcesz mi jeszcze wmówić, że klub zarabia na awanturach :?: Pomyśl (jeśli potrafisz) logicznie.
np. (czyste założenie na małych liczbach, aby nikt nie musiał wysilać szarych komórek)
załóżmy zysk z biletów rzędu 10 tysięcy zł... 5 tyś pójdzie na zabezpieczenie spotkania, a druga połowa na straty spowodowane "awanturą (bo ktoś ma jakieś ALE do kogoś)" :lol: gdzie tu zysk :?: zauważ też, że klub zostanie zapewne ukarany finansowo przez PZPN, a w większości przypadków straty przewyższają znacznie zyski. Najlepszym przykładem niech będą Derby Warszawy (nie pamiętam, w którym roku) na stadionie Polonii... spłonęła część zabudowań (siakieś magazyny czy garaże) na stadionie. Po co to komu :?:

Tyle z mojej strony, bo i tak nie zmienisz swojego spojrzenia na tą sprawę... :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2