Teraz jest 21 paź 2019, 14:36

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 mar 2005, 02:58 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 sie 2004, 21:39
Posty: 233
Lokalizacja: Elblag
A wiec od dzis wieczor zaszla pewna zmiana w naszym serwerze UKF'u.Serwer zmienil nazwe oraz ustawienia.

//UKF// Stalin&Berlin [no tanks] 193.219.28.143:14567


Na serwie jest tylko Stalingrad, dlatego nie ma co votowac 8) .Chodzi nam tylko o to, aby ci co lubia asalterke czuli sie jak w domu z dobwymi pingami 8).Serwer bedzie wlaczony calodobowo z kontrola adminow zeby nikt was nie TK'owal !

Zapraszamy !

Ps.UKF pozdrawia misia_kuleczke !
Ps2.Ciekawe czy Okota usunie ten temat :!:


Ostatnio edytowano 27 mar 2005, 23:13 przez JaRule, łącznie edytowano 2 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 03:30 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 23:39
Posty: 1586
Lokalizacja: z Polska
A nie dalo by sie dac moda infantry tez na ten serwerek? Ostatnio zakochalem sie w mapce DDay St. Mere Eglise. Jest W.Y.P.A.S!

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 03:39 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2004, 00:08
Posty: 819
Lokalizacja: Warszawa
infantry nie kazdy ma, a to jest zmiana od strony serwera wiec kazdy moze sobie pograc bez granatow i tankow. Moze wkrotce sie uda zrobic tak zeby nie mozna bylo podbierac nowych expackow.

A na serwerek zapraszam bo pingi sa naprawde dobre, moze sie uda ropromowac serwerek tak jak GO 8) :P

_________________
Kayne


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 08:34 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 paź 2003, 17:54
Posty: 511
Lokalizacja: Wawa
Obrazek :wink:

Powiadacie STALIN ONLY hmm :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 09:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lip 2004, 12:27
Posty: 755
Lokalizacja: Katowice
JaRule heheh mamy cie,a raczej wasz serwer,Good job Guz :lol: :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 10:09 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Garet napisał(a):
A nie dalo by sie dac moda infantry tez na ten serwerek? Ostatnio zakochalem sie w mapce DDay St. Mere Eglise. Jest W.Y.P.A.S!


W infantry nie ma granatów, a te jak wiadomo na Stalinie są dosyć istotne. Tak więc pomysł serwa bez czołgów jest niezły (a nie mod infantry). Dodałbym jeszcze Berlin lub UNBerlin do kompletu. Expacki zaś by zostawił - urozmaicają grę...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 11:16 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2004, 00:08
Posty: 819
Lokalizacja: Warszawa
ps. na serwerze wylaczone sa granaty wiec nie macie co ich rzucac bo i tak nie wybuchaja. :wink:

_________________
Kayne


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 12:19 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2003, 05:17
Posty: 5637
Lokalizacja: Pruszcz Gdański
Zbawca napisał(a):
ps. na serwerze wylaczone sa granaty wiec nie macie co ich rzucac bo i tak nie wybuchaja. :wink:


Czyli do kitu - serwer z modem infantry dla ludzi bez moda infantry? Buuuu. Bez granatów i expacków to nie Battlefield. Nie prościej byłoby serwer CS-a lub CoD postawić?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 12:28 
Offline

Dołączył(a): 5 mar 2004, 00:08
Posty: 819
Lokalizacja: Warszawa
Xena nie wiem czy kojarzysz takie serwery jak byly Arcor czy obecne GO, ustawienie sa bardzo podobne a serwery ktore podalem cieszyly/ciesza sie duza popularnoscia. nie kazdemu musi sie podobac dla ciebie do kitu dla innego zajebiscie.
Granaty na stalinie sa istotne ale tylko na meczach, na freeplayu psuja cala zabawe bo paru debili stanie przy skrzynkach i spamuja cala mape, a tak liczy sie tylko skill i szczescie w dobieraniu drog.

_________________
Kayne


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 12:40 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
_XENA_ napisał(a):
Czyli do kitu - serwer z modem infantry dla ludzi bez moda infantry? Buuuu. Bez granatów i expacków to nie Battlefield. Nie prościej byłoby serwer CS-a lub CoD postawić?

Przecież Ty już dinozaurze prawie nie grasz w BF42, a serwerów Conquest jest masa. Czasem dobrze jest poćwiczyć celność nie martwiąc się, że zaraz poleci na Ciebie tona granatów, bo ktoś się boi zmierzyć face to face. Bardzo dobry pomysł, tym bardziej, że na GO mam z Neo 'przeskoki', bo lagiem teleportów nazwać się nie da :) GJ UKF.

ps. JaRule odpitol się na razie od Okoty, bo wraz z paroma osobami aktualnie odwala ogromną robotę, aby przywrócić temu forum, choć w części stary klimacik.

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 14:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lut 2003, 23:31
Posty: 648
Lokalizacja: Warszawa
yacub napisał(a):
ps. JaRule odpitol się na razie od Okoty, bo wraz z paroma osobami aktualnie odwala ogromną robotę, aby przywrócić temu forum, choć w części stary klimacik.


Niestety nie czytam już forum, ale odpowiem po Okotowemu.
:lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 14:54 
Offline
Oldboy Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2003, 19:56
Posty: 5348
Lokalizacja: Łódź (Desantowa:)
oo widze ze dalej ukf zachowuje sie jak sie zachowywalo... coz klimaciku nie chca najwyrazniej przywrocic...
a obiecywaliscie ze nie bedziecie wchodzic na forum.
teraz odpowiedz do jarule - nie nie skasuje, bo niby czemu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 15:02 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 sie 2003, 20:42
Posty: 2969
Lokalizacja: Edinburgh
dobrawek napisał(a):
yacub napisał(a):
ps. JaRule odpitol się na razie od Okoty, bo wraz z paroma osobami aktualnie odwala ogromną robotę, aby przywrócić temu forum, choć w części stary klimacik.


Niestety nie czytam już forum, ale odpowiem po Okotowemu.
:lol:

Skoro nie czytasz, to z czego się nabijasz? Wiesz ile syfu dziennie jest wywalane? Może byś pomógł a nie stał z boku z piwkiem i zrywał boki, bo się udławisz ;)

_________________
arcy.SithSurfer
These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days.
They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 17:04 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 gru 2002, 22:43
Posty: 1075
Lokalizacja: z Warszawy
yacub napisał(a):
dobrawek napisał(a):
yacub napisał(a):
ps. JaRule odpitol się na razie od Okoty, bo wraz z paroma osobami aktualnie odwala ogromną robotę, aby przywrócić temu forum, choć w części stary klimacik.


Niestety nie czytam już forum, ale odpowiem po Okotowemu.
:lol:

Skoro nie czytasz, to z czego się nabijasz? Wiesz ile syfu dziennie jest wywalane? Może byś pomógł a nie stał z boku z piwkiem i zrywał boki, bo się udławisz ;)

sorka za OT ale prosba do Ciebie Yacub. Mianowicie - zmien avatar na stary pls :P jakso tak bardziej mi sie podobal i w ogole lepiej sie cyztalo widac ten avatarek :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2005, 17:40 
Offline

Dołączył(a): 13 mar 2005, 14:11
Posty: 410
Lokalizacja: Szczecinek
Z chęcią bym pograł.


Tylko plz, wyłącznie expacki, bo to lamerskie jak nie wiem co... :|


Btw: na forum freakproject stworzyłem temat, czy dało by się zablokować expacki na ich serverze - odpowiedź była taka, iż niemożliwe jest zablokowanie expacków na serverze postawionym na Windowsie. Jeśli wasz jest na Pingwinie to kłopot z głowy :wink:

_________________
Spoon does not exist


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL