Macu napisał(a):
A argumentowanie jej pod degeneracji obniżką ceny jest conajmniej ... dziecinne... Czemu akurat "gnój" miałby kupować grę po 39 zł, a nie po 139? Są bogate "gnoje", które mają wszystko na pstryknięcie palcem... IMHO najzwyczajniej w świecie wykształciło się tu towarzystwo wzajemnej adoracji, które zamknęło się w sobie i wilkiem patrzy na innych, a za wyznacznik poziomu kultury, zaawansowania (jako gracza) i wieku obrało sobie cenę zakupu BFa... Czy jednak tak trudno zrozumieć, że niektórzy nie kupili tej gry ponieważ nie mieli odpowiedniego sprzętu? Trudno żebym grał w BF'a na Rivie TNT2...
A ja nie rozumiem dlaczego Polacy mają takie trudności z czytaniem ze zrozumieniem. Przecież ciągle trąbi się o wysokim poziomie wykształcenia naszego narodu. Nevertheless - przeczytaj jeszcze raz co napisałem - nie chodzi o czas przyłączenia się, a o styl w jakim to się zrobiło, sposób zachowania na forum i na serwerach.
Swoją drogą - co mnie obchodzi czy chcesz grać w klanie, czy nie? Twój wybór, nigdzie nie napisałem, że powinieneś - skąd ta nowa, śmieszna teoria, bo chyba coś przegapiłem?
ps. Jedyny komentarz, jaki nasuwa mi się do opowiadania "Historia o tym jak zostałem trollem" (sorry za lakonikę, ale jak się czyta coś takiego, to ręce opadają do samej podłogi, szczęka rozbija blat biurka, a kwiatki na oknach obrażają się doniczkami do góry):