Teraz jest 20 lip 2025, 01:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 20:56 

ta korekty pisowni, mam nadzieje ze to byla przenosnia bo jesli na serio mówisz to sie troche dziwie. Przecież takie cos by było kuźnią kolejnych młodych debili, analfabetów.

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 22:16 

możemy się pocieszyć że mimo wysypu nowych, nasza scena i tak jest o niebo lepsza od ET czy CSa :-)

Może otworzyć serwer "Jesteś nowy? Wejdź tu!" na którym by siedział admin i wszystko kontrolował.. przypuszczam ze mimo wszystko pewien procent by tam wszedł... Moze by sie czegos nauczyli...
W razie złego zachowania na normalnych serwach dawać bany na wszystkie serwy oprócz tego :-)

ach ten sprzet...
pIII600E 384mb sdr GF4mx440(270/405@370/570)

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 22:32 

Zainstalowałem BF:V.

Wpakowałem się na pierwszy lepszy server - nikt nie klnie, pełna kultura.

Szkoda, że w BF:1942 już tak nie jest...

Kwestią jest bariera cenowa, a w zasadzie jej brak - tożto gra jest już tańsza od CS'a - oby do BF:2...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 23:01 

osobiscie uwazam ze powinien zostac usuniety tzw KROPEK,od kad on jest to sporo OT sie zrobilo w tematach,powinno sie kasowac bezsensowne odpowiedzi jak i niektore glupie tematy.Pamietam jak bf kosztowal jeszcze chyba 129zl czy jakos tak,przegladalo sie to forum z wielkim zainteresowaniem(w każdym razie ja tak miałem),milo było poczytać co sie działo na meczykach miedzy klanami itd,a teraz tego czegos niema :( ,a zeby utemperowac chamskie zagrania ludzi na serwerach(chodzi o wulgaryzmy itp) to powinien byc auto kick za byle jakie przeklenstwo,wkoncu niejest sie samemu na serwie,wymaga sie troche kultury,traktuj innych tak jak sam bys chcial byc traktowany.
wyrazilem to co ja uwazam jesli niejest on potrzebny to go skasujecie,ale tez sie chialem wypowiedziec w tej sprawie bo tak jak wam ,mnie tez zalezy zeby scena odżyla

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 23:18 

Cytuj:
W waszej debacie uwidoczniło się to oczym pisałem podział graczy na nowych i starych a nikt niestety niepamięta że istnieją gracze mający bfa od dawna ktorzy poprostu nieudzielają sie na scenie, niechcą grać w klanach itp chcą poprostu grać na serwie i być traktowani jak normalni gracze a nie jak nooby.

Starzy normalni gracze którzy grają na serwach nigdy nie są traktowani jak nooby, przynajmniej ja nigdy tego nie zauwazyłem

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 23:42 

.Gildean. ---> Zgadzam się w całej rozciągłości... Nie każdy musi mieć czas i chęci aby grać w klanie, udzielać się na forum, jednym słowem aktywnie uczestniczyć w życiu polskiej sceny.

A argumentowanie jej pod degeneracji obniżką ceny jest conajmniej ... dziecinne... Czemu akurat "gnój" miałby kupować grę po 39 zł, a nie po 139? Są bogate "gnoje", które mają wszystko na pstryknięcie palcem... IMHO najzwyczajniej w świecie wykształciło się tu towarzystwo wzajemnej adoracji, które zamknęło się w sobie i wilkiem patrzy na innych, a za wyznacznik poziomu kultury, zaawansowania (jako gracza) i wieku obrało sobie cenę zakupu BFa... Czy jednak tak trudno zrozumieć, że niektórzy nie kupili tej gry ponieważ nie mieli odpowiedniego sprzętu? Trudno żebym grał w BF'a na Rivie TNT2...

Popatrzcie na to wszystko z innej perspektywy: czy aby na pewno to scena schodzi w złym kierunku, czy to może WY coraz bardziej zamykacie się w sobie?

[edit]

Z pewnością zaraz będe zmieszany z błotem, uznany za trolla, nooba i polecicie żebym kupil sobie berecik z antenką. Nie mniej jednak prosze o poszanowanie mojego konstytucyjnego prawa do wolności słowa...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2005, 23:57 
Moderator forum

Macu napisał(a):
A argumentowanie jej pod degeneracji obniżką ceny jest conajmniej ... dziecinne... Czemu akurat "gnój" miałby kupować grę po 39 zł, a nie po 139? Są bogate "gnoje", które mają wszystko na pstryknięcie palcem... IMHO najzwyczajniej w świecie wykształciło się tu towarzystwo wzajemnej adoracji, które zamknęło się w sobie i wilkiem patrzy na innych, a za wyznacznik poziomu kultury, zaawansowania (jako gracza) i wieku obrało sobie cenę zakupu BFa... Czy jednak tak trudno zrozumieć, że niektórzy nie kupili tej gry ponieważ nie mieli odpowiedniego sprzętu? Trudno żebym grał w BF'a na Rivie TNT2...

A ja nie rozumiem dlaczego Polacy mają takie trudności z czytaniem ze zrozumieniem. Przecież ciągle trąbi się o wysokim poziomie wykształcenia naszego narodu. Nevertheless - przeczytaj jeszcze raz co napisałem - nie chodzi o czas przyłączenia się, a o styl w jakim to się zrobiło, sposób zachowania na forum i na serwerach.

Swoją drogą - co mnie obchodzi czy chcesz grać w klanie, czy nie? Twój wybór, nigdzie nie napisałem, że powinieneś - skąd ta nowa, śmieszna teoria, bo chyba coś przegapiłem?

ps. Jedyny komentarz, jaki nasuwa mi się do opowiadania "Historia o tym jak zostałem trollem" (sorry za lakonikę, ale jak się czyta coś takiego, to ręce opadają do samej podłogi, szczęka rozbija blat biurka, a kwiatki na oknach obrażają się doniczkami do góry): :lol:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 00:17 

Zaalbar[PL] napisał(a):
Zainstalowałem BF:V.

Wpakowałem się na pierwszy lepszy server - nikt nie klnie, pełna kultura.

to wlasnie lubie, jak niedawno zaopatrzylem sie w HL2 i wszedlem na polski serv cs:s to kultura jezyka mnie powalila - pomimo tejze wysokiej ceny. Dlatego tez nie gram na polskich serverach. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 08:59 

Szczerze... to przyglądając się samemu forum to bałagan zaczął się po obniżce. Oczywiście nie można powiedzieć, że wszyscy którzy zakupili BFa w tym okresie to trolle! Niestety większa część tak... :?

@Gildean - piękna historia ... się spłakałem...

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 09:53 

To jest ogólnie takie piep*** o nagonce klanowiczy na niezrzeszonych. To chyba oczywiste że człowiek który zna sie z kimś sporą część czasu weźmie w razie czego jego strone a nie powiedzmy kolesia którego widzi na serwie 1 raz w życiu. A wtedy już sie zaczynają krzyki bo klanowicz, bo cos tam. Przecież takie cos następuje także w życiu, komu pomożesz - przyjacielowi, czy kolesiowi, którego zupełnie nie znasz, no to jest raczej oczywiste.
Niektóre osoby sami sobie tworzą te chorobe, a przez to narastają im tylko kompleksy.

Z drugiej strony jednak osoba grająca w klanie powinna być wzorem dla "nowoprzybyłych" i dawać im dobry przykład.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 10:10 

Westbam napisał(a):

Z drugiej strony jednak osoba grająca w klanie powinna być wzorem dla "nowoprzybyłych" i dawać im dobry przykład.

Święta racja! Na pocieszenie powiem ... że ciekawe jak jest na scenie ET ... przeciż to jest za free :? :D

edit

Tu był link ale za bardzo hardkorowy ...

Ostatnio edytowano 29 mar 2005, 10:45 przez TuReK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 10:38 

Cały ten topic jest po to by cała polska scena BF mogła być znana i poważana. Zobaczcie na laddery w CB. W BF:V dwa polskie klany na szczycie drabinki, w BF42: Infantry UKF na 4 miejscu, w pozostałych ladderach tesh się trzeba z nami liczyć. Każdy wie, że Polacy umieją grać, ale pokażmy, że umiemy tesh coś więcej. Grajmy z kulturą i honorem.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 10:44 

Wulfgar napisał(a):
Cały ten topic jest po to by cała polska scena BF mogła być znana i poważana. Zobaczcie na laddery w CB. W BF:V dwa polskie klany na szczycie drabinki, w BF42: Infantry UKF na 4 miejscu, w pozostałych ladderach tesh się trzeba z nami liczyć. Każdy wie, że Polacy umieją grać, ale pokażmy, że umiemy tesh coś więcej. Grajmy z kulturą i honorem.

Teoretycznie masz racje ... w praktyce ...

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 11:15 

Cytuj:
że to dzięki mi mogliśmy wygrać bo zabrałem wrogowi flagi i nagle słysze od jakiegoś starego gracza "Ta pewno bez ciebie to by scena wogólne nieistniałą "

Takie stwierdzenie jest/moze byc wzięte za egoistyczne, nie dziwie się że jakiś stary gracz powiedział imho troche ironicznie to co powiedział ;p.
Nie bierzcie zycia na serio... znaczy się bfa na serio 8)

Sprawa nr2, zauwazylem ze prawie kazdy nowy gracz, wszystko bierze do siebie i jakąkolwiek uwagę traktuje jako obrazę... wyjaśni mi to ktos ? bo ja tego nie rozumiem :roll:

Cytuj:
Każdy wie, że Polacy umieją grać, ale pokażmy, że umiemy tesh coś więcej.

Nie ważne żebyśmy grali dobrze, to jest ważne :

Cytuj:
Grajmy z kulturą i honorem.

ach ten sprzet...
pIII600E 384mb sdr GF4mx440(270/405@370/570)

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2005, 12:02 

watpie ze ci "malolaty" benda czytac ten post na forum, a co dopiero trzymac kulture :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2