Chodzi mi generalnie o to, że kupuję kompa na raty, a co za tym idzie - chcę kupić jak najlepszego (czyt. do 4000 zł), którego nie będę musiała modernizować po pół roku, bo jakaś giera (czyt. BF2) mi na nim nie pójdzie...
A szczrze powiedziawszy nie będę miała zbyt dużo dodatkowej kasy, którą będę mogła przeznaczyć na nowsze elementy (oprócz rat za kompa muszę jeszcze mieć kasiorkę na szkołę), dlatego mi zależy by sprzęt który kupię starczył mi na długi czas... dlatego myślę o 64-bitowym procu i płycie... co do SLI, to... o ile będzie stabilna z 1 grafą, to byłoby chyba bardzo dobrym rozwiązaniem, bo gdybym w przyszłości chciała troszkę zmodernizować kompusia, to zamiast wymieniać grafę na nowszą i droższą - kupiłabym sobie drugą taką samą jak mam (tzn. jak będę mieć

i to za mniejsze pieniądze...
Ale tak jak już pisałam - w ogóle się nie znam i jestem totalna lama - to co wiem to albo gdzieś przeczytałam albo ktoś mi powiedział - czyli moja wiedza jest mała i ograniczona, a co gorsza.. wiele z tego może być totalną bzdurą.. dlatego pytam Was...
P.S. Nie zamierzam podkręcać tego kompa itp. bo się na tym nie znam, więc żadne podkręcanie nie wchodzi w grę
I przepraszam za głupie pytania, ale mam już dosyć bycia w hibernacji...