Teraz jest 14 sie 2025, 15:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 18:36 

ja za to umiem wyladowac B17 na wiatraku (tak, na szczycie :wink:)

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 18:43 

Ja w DC wlatując helikopterem do hangaru potrafię nie wylatując z niego wylądować na dachu. Dziwnie brzmi nie? I dziwnie wygląda.
Jestem w hangarze zaczynam się wznosić, siup i już na dachu jestem... Jakiś bug kolejny :?

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 19:40 

Ja znam taki trick (przydatny w FH gdzie nie zawsze ma sie spadochron) można wyskoczyc z samolotu na dach hangaru bez utraty dla zycia, potem wystarczy tylko spasc na ziemie, na midway mozna zeskoczyc na pobliski warsztat i nie powinnismy sie tak połamać.

8) PS. A pamietacie to o lodziach podwodnych na el alamein i w berlinie? Już wiem jak je zdobyc.
PS.2. Raz na jakiejs mapie kolejs wyleciał za mape i po pewnym czasie gdy bylismy za mapa przestało na grozić dezercja, ani nie bylismy rozstrzeliwani, dziwne no nie? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 19:50 
Oldboy Battlefield.pl

alpenfestung? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 20:20 

Xelo14 napisał(a):
:arrow: 1. Most udało mi się przelecieć - niech ktoś spróbuje w poprzek między prętami :twisted:
:arrow: 2. Supermana wykonałem
:arrow: 3. kombinuje teraz tymi skokami z wiatraka jak narazie to ląduje w wodzie przy samym brzegu ale ćwiczę :D

A teraz inny trik
kilka razy udało mi się wylądować samolotem bez kuł i bez rozwalania go
a mój 10 letni brat na El Alamein potrafi posadzić Bombowiec (B-17) na dachu Hangaru w poprzek ale jak to nie chce powiedzieć :evil:
jak go kiedyś złapie to Screena podrzucę

Przez most w poprzek MASTAH wlasnie nad tym pracuje :D bo juz inne wykonalem i z BuBu podwójnego supermana czyli STUKA 2 wyskakuje i wsiada :D ;]

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 20:34 

Deec napisał(a):
wykonalem i z BuBu podwójnego supermana czyli STUKA 2 wyskakuje i wsiada :D ;]

zrobcie filmik i dajcie tu linka

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 20:44 

Raz byłem na serwerze poświęconym wyłącznie trikom w demie Battlefielda. No może dwa razy :) . Standardową sztuczką były loty na dynamicie i minach przeciwpancernych :D ale niestety (ja nie widziałem) nie udawało się w locie złapać samolotu :) . Był jeszcze APC - baletnica (gość wjeżdżał prosto w jakoś odpowiednio ustawione działo AA, APC wybijał się i bez telemarku, ale z taaką rotacją lądował w oceanie :D ). Tam też pokazano mi jak ładnie zakopać jeepa (nie wiem czy to działa też w pełnej wersji ale w demie wystarczy włożyć do środka minę :) ). Fajnie też wygląda siedzący tak w środku :) . Już na innym chyba serwerze próbowaliśmy lądowania do góry dnem :) . Ja spróbowałem pierwszy i sprowadziłem tak na ziemię myśliwiec. Potem 2 innych spróbowało tego z cięższym sprzętem - bombowcem (w demie są tylko 3 rodzaje samolotów :) ). I nie wiem jak udało im się :D (mnie jeszcze nie). Samoloty oczywiście, jak każdy pojazd na dachu, eksplodowały po chwili. Jeszcze się fajnie oblatywało całą Wake Island (gdyby ktoś jednak nie był zorientowany - jedyną mapę w demie Battlefielda) na skrzydle. Żadna sztuczka ale całą mapę (więc zakręt był w sumie 360* :) ). No to te które znam, wszystkie wypróbowane na wersji 1.1 demo Wake Island.

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 21:04 

M a v e r i c K napisał(a):
Market of garden to mapka:DTam jest most i ja wlasnie mowilem o ty moscie eby przeleciec w srodku tego 1 mostu:P:P

Łatwizna.

W każdej chwili mogę pokazać ten numer - oczywiście odpłatnie

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 21:12 

.Gildean. napisał(a):
czego chesz mialy byc triki myslalem ze to tez jest trik o co ci chodzi ???

bo to nie jest trick tylko beznadziejne lamerskie zachowanie! jaki to ma sens wwalac sie komus pod samolot?! co ty z tego zyskujesz?! to ze gosciu ma -2 przez twoja glupote? naprawde idiotyczne...

dulek000 napisał(a):
Zamknij się-moderatory sprawdzić IP!!!!!

o co wogole chodzi :?:

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 21:36 

264 napisał(a):
dulek000 napisał(a):
Zamknij się-moderatory sprawdzić IP!!!!!

o co wogole chodzi :?:

Nie zauważyłeś, jak się zachowuje? Jakby ktoś sobie jaja robił. Wcześniej aż tak nie było :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwi 2005, 21:55 

xD napisał(a):
Deec napisał(a):
wykonalem i z BuBu podwójnego supermana czyli STUKA 2 wyskakuje i wsiada :D ;]

zrobcie filmik i dajcie tu linka

spoko z tym to se filmik nakrecimy,a teraz wykonalem nowa wersje spidermana ,filmiki juz mam tylko musze skonwertowac (kochany fraps) i obrobic tak na pokaz zeby dalo sie ogladac.Jak bedzie gotowy to tu dam linka do niego,teraz ciagle pracuje nad jakimis nowymi :D

EDIT
Filmik juz zrobilem jest to tylko jeden z wielu tak narazie na maly pokaz,dzis postaram sie go wrzucic do rudzielca na serwer to sobie posciagacie:) mam nadzieje ze sie spodoba :D
OK tu macie linka,dzieki rudzielcu :D :

bigmitchmaker.free.fr/FILMIK

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 11:20 

Wiec moj kumpel ktory pierwszy raz gral w battla wyladowal b17 na moscie na Bocage. Przyznam ze sam porbowalem to pozniej zrobic, niestety bezskutecznie.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 11:32 

Bubu, tak bedzie lepiej : filmik

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 12:12 

Jednym z trudniejszych rzeczy jest przelot w środku dużego mostu, w jego zdłuż mustangiem na Market Garden.
W każdym razie takie triki "na sucho" są tylko widowiskowe. Robi się na prawdę fajnie gdy udaje się to wykorzystać w akcji/na meczu <- wtedy to jest PRO-MAX.
Raz dogfightując z Vegetą, ten wyskoczył z samolotu, po czym samolot zrobił kółko nademną i Vege wskoczył spowrotem.
Gdy to zobaczyłem to puściłem Joja, bo uznałem, że dalszy opór nie ma sensu... :roll: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 12:47 

No Mcmt fakt ze jak ktos ci taka akcje zrobi przed oczami to Morale słabna :> :D :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2