.Gildean. napisał(a):
lady vicky napisał(a):
.Gildean. napisał(a):
na bank demka jeszcze niebendzie bo jest dopiero w fazie testwo zreszta dokladnie przeanalizujcie filmiki jest problem zs systemem kolizji czy rag dolem to trza doprawic bo demo to demo a nie beta gry !
Kurcze, jestem w stanie zrozumieć że ktoś ma dysklesję i ma problemy z ortografią, ale na Twój post nie ma żadnego usprawiedliwienia...
Zacznij czytać swoje posty przed wysłaniem i poprawiaj ewentualne błędy, bo tego bełkotu nie da się czytać....
niechce mi sie robic interpunkcji ani pisac z duzej litery niestosuje tez polskich znakow bo mi sie niechce ewentulane literowki to wynik szybkiego pisania na klawie ale mam pewna rade niechcesz to nieczytaj i problemu nibydzie !!!
Nie mam nic do Twoich wielkich liter (a raczej ich braku). Co do interpunkcji - powinieneś jej używać, bo ułatwia to zrozumienie textu... co do literówek i Twojego ewentualnego 'szybkieg pisania', to wiedz, że to nie sztuka szybko pisać na klawie, sztuką jest pisać szybko i bez błędów...
Co do moich ewentualnych chęci (albo ich braku) jeśli chodzi o czytanie Twoich postów - to czasami niestety jest to konieczne, żeby zrozumieć dalszą dyskusję na dany temat (bo zdarzają się niestety nawiązania do Twoich postów i by je zrozumieć muszę najpier przeczytaj Twój post, a dopiero później pozostałe).
Btw. pisząc w ten sposób okazujesz brak szacunku do reszty forumowiczów - jeśli chcesz by Ciebie szanowano, to zmień styl pisania i swoje podejście do tych spraw...