Teraz jest 26 cze 2025, 20:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 21:52 

nie no może nie 13 ale tak daje z 14,15

PSN id: Graqzu

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 21:57 

Nie wiem jak w innych klanach.. ale u nas to mysle ze srednia kolo 23.. 25.. mysle ze srednia krajowa conajmniej 17-18....

W bf'ie trzeba nieco wiecej myslec (ze wzgledu na wieksze mozliwosci) niz w innych shooterach (ale mnie zaraz pojedziecie ;) )...

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 22:00 

calavero napisał(a):
Nie wiem jak w innych klanach.. ale u nas to mysle ze srednia kolo 23.. 25.. mysle ze srednia krajowa conajmniej 17-18....

No i sama gra jest od 16 lat.... (tak przynajmniej napisane jest na pudełku) :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 22:17 

AEROO napisał(a):
z jednej strony Zdun masz racje ze głopty chłopak popisał, ale z drugiej strony to o to chodzi w tym całym przemysle komputerowym, zeby własnie kupowac coraz to nawsze rzeczy, upgradowac sprzet itd jedak narazie niema co rozmawiac o wymaganiach bo nie ma to wiekszego sensu. :)

Racja jest z tej i z tej strony, ale przynajmiej ja bym wolał wydać grę z mniejszymi wymaganiami, żeby więcej ludzi ją kupiło, niż wydał grę z zajeb**tym enginem graficznym po to aby ludzi kupili nowe kompy :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 22:22 

*CQF*Darek napisał(a):
Xyz napisał(a):
srednio 13 :D :mrgreen: :mrgreen:
czyli najlepszy wiek w zyciu kazdego czlowieka
pierwsze internetowe przyjaznie
pierwsze internetowe konflikty
:D :lol: :lol:

serio 13 lat?

nie no co ty
chociaz wyjatki od reguly sie oczywiscie zdarzaja :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2005, 22:50 

Srednia wieku na pewno nie wynosi 13 lat.
Post edytowany.

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2005, 17:36 

Zdun napisał(a):
Cytuj:
Ludzie! Jak nie macie 1GB RAM i karty graficznej lepszej od GeForce 6600GT to nawet na serwer nie próbujcie się wbijać! Szkoda czasu - rozczarujecie się No ale już nie o wymagania sprzętowe chodzi
Cytuj:

Nic nie wkurwia bardziej jak takie gadanie ! Powiedz mi z kąd ty to możesz wiedzieć ? Testowałeś, grałeś, że wiesz, bo wymagni wyssane z palca to możesz sobie wsadzić :] Zresztą pomyśl logicznie, kto wypuści grę w którą może grać tylko nieliczne osoby. Pomyśl nim napiszesz :]

Qrczak - co Ty wiesz o zabijaniu 8) Widziałeś screeny? Powiem inaczej - jeśli z wymaganiami będzie tak, jak z Vietnamem (wszyscy płakali, straszyli, a jest OK) to wszyscy będą szczęśliwi i nawet na moim starym kompie ( ' :shock: ' ) sobie zainstaluję i po lanie będę taktyki robił. No ale jeśli jednak wszystko potoczy się tak, jak wszyscy myślą, ale nikt tego nie chce to nie będzie najlepiej. Gdzieś na forum widziałęm taki text, pozwolę sobie zacytować "Grałeś kiedyś w Desert Combat? Nawet to ma niezły apetyt pod wzgędem RAMy (chodziło o RAM oczywiście). Co dopiero Vietnam..." - wydaje Ci się więc, że w BF2 będzie można spokojnie pograć na 512MB?

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2005, 19:37 

Headshot mam taka nadzieje (choc osobiscie mam 768 + we wrzesniu nowy komp). Po porostu nie mozemy chwilo stwierdzic wymagan, a takie prorokowanie na forum juz sie denerwujace robi. Ja wam powiem tyle - odpale i bede gral w BF2 na moim Athlonie 1,4 Radku 9600 z wyzej wymieniona iloscia ramu. Moze bedzie to kijowa jakosc gry ale bede gral....... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2005, 20:21 

OceloT napisał(a):
Moze bedzie to kijowa jakosc gry ale bede gral....... :wink:

i o to chodzi !

pozyjemy zobaczymy... niech juz sie to demo ukaze to zobaczymy jakie wymagania sa potrzebne aby zagrac w to cudenko :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 kwi 2005, 21:33 

OceloT napisał(a):
Moze bedzie to kijowa jakosc gry ale bede gral....... :wink:

heheh ja coś o tym wiem :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2005, 14:11 

Przestańcie mi tutaj płąkać;) Chłopaki z Boomtown grali na radeonach 9800pro, 1 gb ramu, i p4 3ghz i na med przy 800x600 nie mieli większych problemów. Należy pamiętać, że gra nie jest jeszcze gotowa, więc za pewne wymagania jeszcze troszeczkę spadną.

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2005, 15:00 

rogI napisał(a):
Przestańcie mi tutaj płąkać;) Chłopaki z Boomtown grali na radeonach 9800pro, 1 gb ramu, i p4 3ghz i na med przy 800x600 nie mieli większych problemów. Należy pamiętać, że gra nie jest jeszcze gotowa, więc za pewne wymagania jeszcze troszeczkę spadną.

Taaak, tutaj się trzeba zgodzić. No ale jednak - na medium (co mnie absolutnie nie zadowala :( i bardzo niskiej rozdzielczości...), a do gry na HIGH będzie trzeba troszkę więcej. Na szczęście jeszcze wymagania troszkę spadną, ale o ile? Co ja wyciągnę na moim kompie? High, 1024/768@100 = 75FPS? Hmmm... raczej wątpię. No ale coś koło 60FPS będzie. Cóż - z jednym trzeba się zgodzić. Przestańmy w końcu prorokować (żeby nie powiedzieć "podniecać"...) wszystkich: JAK GRA SIĘ UKAŻE TO WSZYSTKO BĘDZIE WIADOMO - WTEDY POGADAMY.

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2005, 15:04 

Hmm jak ktos ma takie wymagania to nie dziwne ze chce miec maszynke potwora :wink: Ja sie zadowole wszystkim na low i rodzielczoscia 1280x1024 (cholerne LCD ) i jak dla mnie bomba!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2005, 15:08 

Takie najmniejsze z najmnieszych wymagań (podane oficjalnie), czyli do odpalenia MENU tej gry wyglądają następująco:

256 MB RAM
Intel Pentium III 1.5GHz
Grafika 64MB

ale z takim sprzętem nie wejdziesz nawet na mapkę :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 kwi 2005, 15:14 

Gdzie znalazłeś takie info? W Niemczech na BF-con facet wyraźnie mówił, że grafa 128 mb, 1 gb ramu i proc 1.7 :roll: :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2