Okota napisał(a):
Error: Disconnected from server.
ale to chyba od serwera zalezy.
Chyba jednak nie. Jak już te disconnecty się pojawią to granie w POE mogę sobie darować, niezależnie z jakim serwerem byłbym połączony. Tylko, że od paru dni disconnect'y mam od południa do rana-chyba. Szukanie rozwiązania przez google i fora oczywiście nic nie daje. Sporo ludzi narzeka na ten problem ale konkretnej porady nie znalazłem.
Żadnych trojanów nie mam (NOD32, spybot, adaware, MS Antispaware, Pest Patrol i firewall Kerio 2.1.5)
edit:
Za to polecany przez ciebie Ping Plotter pokazuje trwające przez kilkanaście sekund straty pakietów od 20% do 80% na węźle z.lodz-r1.do.war-r3.tpnet.pl i zaraz następny węzeł podobnie do-war-tr3.tptransit.pl. Potem po 5-10 sekundach sytuacja się powtarza.
Shit. Kiedy 1 stycznia 2005 Tepsa zmieniła u mnie w Płocku routing i idzie teraz przez Łódź - najpierw jakieś 2-3 tygodnie pingi rzędu 150-200ms, potem długi czas wszystko w porządku no ale teraz chyba doszły te straty na pakietach. Qrna płacę im ca. 180zł+kompletnie niepotrzebny mi abonament standart a oni mi na infolinii mówią, że w umowie nie gwarantują niskich pingów
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
(tak było przy problemach z pingami)