<^> PolishMaster &l napisał(a):
Witam.
Dla mnie ściąganie tych wszystkich filmików jest bezsensowne. Czekam na demo, później premiera pełnej wersji i wszystko będzie wiadome. Wolę nie oglądać filmów, bo po prostu podczas pierwszej rozgrywki mogę się rozczarować. Nie szukam żadnych innych informacji o tej grze, poza ewentualną datą wyjścia dema. Poza tym Battlefield 2 jest jeszcze niedopracowany, wszystko jest w fazie testów, więc dużo rzeczy jeszcze się zmieni. Oczywiście chciałbym być na miejscu tych ludzi, którzy mieli przyjemność testować Battlefield'a 2, ale mimo wszystko... to jest jeszcze niedopracowane. Nie możemy się tak bardzo gorączkować - jeśli EA nie wydała jeszcze tej gry, to oznacza, że wymagania sprzętowe były za wysokie dla większości graczy i nakazała dopracować kod sieciowy i zoptymalizować wymagania.
ooo widzę ze pojawił się na forum wróżbita ! a może masz wtyki w EA stąd te super tajne wieści o niedopracowaniu - nie ma czegoś takiego jak za duże wymagania sprzętowe jak ci kompa nie starcza na granie to kupujesz nowsze podzespoły a jak nie masz na nie kasy to dalej grasz w 42 a nie dupczysz o niedopracowaniu.
supelek napisał(a):
A ja mysle ze BF2 bedzie taka sama porazka jak Vietnam Razz
sorry ryzojady
tak tak supełek mi się też podobał Manic Miner i pewnie do dzisiaj bym w niego grał .... tylko, że teraz pralki mają większą moc obliczeniową niż komputer na którym ta gra działała ( mała zagadka na jakim ?

) wiec rozumiem twoja fascynację 42

..... tez kiedyś grałem w 42 i lubiłem prawie "statyczne" ataki gdzie 2 gosci biega w koło siebie i strzela po 3 magazynki zanim kogoś zabije, a atak czołgów przypomina majówkę z rodziną