mati.pl napisał(a):
jest tak, ze Oni3 jakos mi nie podeszla i wymienilem sobie ja i LOTR 3 era na fallout brotherhood of steel (czekam na opisy grajacych w to, bo jeszcze nie odpalilem) i Manhunt (podobnie z opisami)
MGS3 nie ma jeszcze na wymiane (czekam)
O Fallout wspominałem kiedyś. Co do Onimusha 3 szkoda, że ci nie podeszła. Świetna gierka i patrząc na nią z perspektywy zakończenia ma sporo zajebistych momentów. Może nie dałeś jej drugiej szansy

Lub po prostu masz inny gust.
mati.pl napisał(a):
chcialem sie dowiedziec, czy ktos gral w Ace Combat 5 The Unsung War

warto, czy nie wziac

Grałem trochę, ale wciąż nie mogę zebrać w sobie tyle ochoty, żeby jakoś dłużej przy niej usiąść. Jest to taki symulator na PS2 pseudowspółczesnych myśliwców. Oczywiście za symulator na PS2 rozumiem (w nomenklaturze Pecetowej) prostą strzelankę z widokiem z kokpitu

Kokpit to też za dużo powiedziane, po prostu HUD. Grafika jest niezła, natomiast największy nacisk położono na fabułę. W kampanii bierzemy udział w dość interesującej historii, w której poszczególne misje przeplatane są dość długimi, ładnie wykonanymi wstawkami. Generalnie fabuła dotyczy konfliktu militarnego między dwoma zwaśnionymi państwami, z których jedno przypomina USA, a drugie Rosje. Można się pewnie wciągnąć i poczuć klimat. Tak na marginesie niedawno pojawiła się kolejna część sagi pod tytułem Ace Combat: Squadron Leader.