Teraz jest 19 lut 2025, 01:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 20:25 

no i jesteśmy w ue
JUPIJAJEJ :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 20:47 

JESTEŚMY W UNI!!!!!!!! :D :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 21:02 

UE we are incoming :P

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 21:02 

Gratulacje :) GG ;) UNIO Nadchodzimy :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 21:11 

Znow mozna agitowac :D :D :D . Choc nie ma juz po co :lol: :lol:. A co do lamania prawa. Hmm ciekawe ilu z tego forum nigdy nie przekroczylo przepisow drogowych, nie sluchalo mp3 i nie widzialu filmow w divx. A Praetorius ma po prostu punkt widzenia prokuratora (a wlasciwie przyszlego prokuratora), czyli wylapywaniu wszystkiego co moze byc przestepstwem ;). Na szczescie prokurator nie zawsze przed sadem wygrywa ;). Oki konczmy swary trzeba zobaczyc teraz ja nam w tej UE bedzie :)

Ostatnio edytowano 8 cze 2003, 21:17 przez Milosz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 21:12 

Niemcy tylko czekali zebysmy weszli dla Unii nasze wejscie to ZYSKI,oby za 10,15 lat poprawilo sie u nas...dzieki niej i naszej...pracy

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 21:29 

Milosz napisał(a):
Znow mozna agitowac :D :D :D . Choc nie ma juz po co :lol: :lol:. A co do lamania prawa. Hmm ciekawe ilu z tego forum nigdy nie przekroczylo przepisow drogowych, nie sluchalo mp3 i nie widzialu filmow w divx. A Praetorius ma po prostu punkt widzenia prokuratora (a wlasciwie przyszlego prokuratora), czyli wylapywaniu wszystkiego co moze byc przestepstwem ;). Na szczescie prokurator nie zawsze przed sadem wygrywa ;). Oki konczmy swary trzeba zobaczyc teraz ja nam w tej UE bedzie :)

Masz rację Milosz, mój punkt widzenia, zdeterminowany jest przez moją pracę :wink:

Swoją drogą to, też jestem ciekaw co nam wspólna przyszłość z UE przyniesie...

Tytuł:
PostNapisane: 8 cze 2003, 22:52 

Na początku dużo wyrzeczeń , biede , drożyzne , brak pracy :!:
Hiszpania wchodziła do unii z Duzo mniejszym bezrobociem a w szczytowym momencie przekraczało ono 25%
My wchodzimy z bezrobociem 20% i oby nie doszło do 30% :!:

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2003, 00:05 

Wiedzialem ze wejdziemy!!! Jak juz wczesniej mowilem to referendum to pic na wode i tyle. Wynik byl juz ustalony bo watpie ze az tyle procent bylo za TAK!!! Moim zdaniem nie bylo az takiej przebity procentowej!!!! O Podbnym wyniku slyszalem juz w mediach jakies 2 tygodne temu!!!! DLa mnie te referendum jest gowno warte poszlo sie tylko dla skreslenia jakiejs nic nie wartej kardki. Nikt nie moze udowodnic nam prawdziwego wyniku .Wynik juz ustalil caly nasz kochany i "nie przekupny" zad. Teraz jak cos zacznie sie sypac to powiedza nam ze sami wybralismi UNIE i to wylacznie nasza zasluga !!! Mam nadzieje ze bedzie lepiej niz gorzej chodz wiem ze tak napewno nie bedzie :( Trzebe bedzie poczkeac te 10 a moze 20 lat kiedy wyjdziemy na prosta!!! Bo teraz wraz z wejscie do uni nasze bezrobocie zwiekszy sie conajmniej o 5 %. A niemcy chetnie nas beda zatrudniac do zbierania truskawek. Polska stanie sie tania sila robocza dla bogatrzych krajow unijnych. Zreszta co tu duzo gadac...poczekam zobaczmy.

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2003, 00:19 

exar jasne, to wszystko wina jak mowil ktos zydoow, masonerii, a od siebie dodam, ze pewnie i kosmitoow i innych elementow aspolecznych :!:
no dobra, a teraz: poczytajcie to !!!

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2003, 00:30 

mati.pl napisał(a):
exar jasne, to wszystko wina jak mowil ktos zydoow, masonerii, a od siebie dodam, ze pewnie i kosmitoow i innych elementow aspolecznych :!:
no dobra, a teraz: poczytajcie to !!!

Mati to nie sa jaja to powazna sprawa boje sie ze dostaniemy przez to po dupie ale z drugiej strony ciesze sie ze moze zmienic sie na lepsze :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2003, 00:34 
Moderator forum

No cusz - teraz dopiero zaczyna się prawdziwa walka o nasze miejsce w UE - referendum to był wstep...

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2003, 02:03 

Exar nie przesadzaj z tym czarnowidztwem. Wybory w Polsce bardzo trudno sfalszowac. Wyladowalem kiedys w komisji jako maz zaufania i mniej wiecej wiem jak to wyglada. Przy liczeniu kartek mozesz sie patrzec wszystkim na rece, czlonkowie komisji zwykle tez maja rozne poglady polityczne, a jest ich kilku. Oczywiscie pojedyncze wpadki zawsze sie zdarzaja, ale w zaden sposob nie wplywaja one na wynik wyborow. A skad media znaly dwa tygodnie wczesniej ile mniej wiecej ludzi zaglosuje na tak ? Po to sa przeciez sondaze opinii publicznej. A zreszta czemu sie dziwic ze 77 % jest za ? Przeciwne integracji byly glownie partie narodowo-katolickie. W momencie w ktorym papiez poparl wejscie do UE stracily one wieksza czesc swoich zelaznych argumentow. Dlaczego chyba nie musze tlumaczyc ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2003, 06:26 
Moderator forum

Milosz - jest w naszyym kraju taka grupa - ludzie nieprzekonywalni - nie ma sensu nawet próbować im tłumaczyć - zawsze coś wymyślą...

Tytuł:
PostNapisane: 9 cze 2003, 08:54 

Najlepiej wrucic do tego posta jak juz wejdziemy do UE. Zmiany pokaza nam kto mial racje a kto nie !!! Byc moze nikt z nas nie ma racji. Nie ma sensu sie klucic bo nikt z nas niewie dokladnie jakie Polska bedzie miala miejsce w UE. :)

P.S.
Xena ja napewno nie naleze do takiej grupy. Chcialem tylko pokazac na tym forum jakie jest Moje zdanie oraz innych z ktorymi rozmawialem na ten temat.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 135 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2