lady vicky napisał(a):
===killer=== napisał(a):
Sziti napisał(a):
na OMG powerzonowym dostaje sie automatycznego kicka za przeklenstwa ....
tak a co

Przynajmniej nie beda bluzgać

Ale trole bedał grały

hehe, ostatnio też mało nie wyleciałam, bo nie wiedziałam że za bluzgi są kicki - dowiedziałam się jak jeden z klanowców wyleciał, a trolle to ładnie gwiazdkująco skomentowały... to zabawne że trolle już dawno się z tym systemem obeznały i potrafią go 'zgrabnie' omijać... wychodzi im to nawet lepiej niż normalnym graczom

1. Za bluzgi sa kicki bodajże 2 ostrzeżenia i kick potem wejdziesz bedziesz bluzgal ban to maszyna jest tak ustawiona specjlanie dla noob'kow zza granicy.
2. Admin nie widzi wszystkiego i nie zawsze jakis jest nie moja wina ze caly czas ktos u nas gra i mamy publike (same nooby :]) jak jest to pilnuje pozadku
3. Jak infantry jakies wbija do bazy wroga no to nie problem go zabic chyba ale nie wiekszosc ludzi nawet z dobrych klanow ktore widzialem odrazu pisza KICK za kampienie zamiast go zabic, jak wezmie czolg i zacznie walic to tak KICK i papa no ale jak wezmie czolg nie bedzie strzelal i ucieknie z bazy to co

pilnujcie tez bazy i nie odrazu kick bo zabil cie w bazie jakis infantry ZAWSZE OCZY SZEROKO OTWARTE.
4. Decco nie ma admina na omg bo jeszcze byl rekrutem i rekrutom nie dajemy adminek
5. Jak ktos chetny by pilnowac pozadek niech sie zglosi do mnie
Pozdrawiam ALL i babcie ;]
PS: Jak wam sie nie podoba omg i macie "cofki" to nie grajcie tylko polskich serwerów stoi pustych np. dobra multimedia i FS na ktorym teraz ONLY BotB ;]