Assasin napisał(a):
Rozbawiłeś mnie. Nie wiem czy zauważyłeś ale chłopcy z KGW to aktualnie No1 Clanbase. Na polskich serwerach najczęśćiej spotkasz ludzi właśnie z KGW i z mojego klanu MON.DC.
No to rozbawię ciebie jeszcze bardziej - czemu każdy nie może wejść na niektóre serwery na których "w miarę" często siedzą "klanowicze"? Pomyślmy... hmmmm może dlatego że na takim serwerze jest hasło i nie każdy ma dostęp?
Idąc dalej > Widzisz nie kwestionuje tutaj możliwości najlepszych graczy w polsce, ale ogółu - jaki twoim zdaniem procent graczy w polsce stanowią członkowie KGW? 1%? Mniej? A poszukaj na np. niemieckich serwerach ludzi z PL w nicku i zobacz ich statsy, dzisiaj widziałem paru zabitych po pare(naście) razy z zerowym własnym kontem. Pomyśl sobię teraz o całości graczy i zobaczysz jaka wychodzi średnia.
Assasin napisał(a):
KGW można powiedzieć mistrzowie EUROPY. My zaczynamy starty w CB, co nie znaczy, że nie ma u nas bardzo dobrych graczy.
Szkoda tylko że tak rzadko widać więcej niż jednego na sensowniej zaludnionym serwerze z mapą np. El Alamein, Omaha Beach.... Dzisiaj akurat widziałem dwóch bodajże Raix i Wilku na jednym niemieckim serwerze. Tam akurat jak na elitę europejską mogło by im iść lepiej
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Assasin napisał(a):
A Ty czym sie możesz pochwalić skoro uważasz że na polskich serwerach jest słabiutki poziom ?!
Możesz pokazać gdzie ja wyżej napisałem iż poziom jest "słabiutki"?
Np wchodzę dzisiaj na bodajże "KGW
http://www.games.bmj.pl" gdzie jest może z 10 osób i mapa DC Bridge (pierwszy raz ją na oczy widziałem). Wziołem snajperkę i bez problemu zdejmowałem biegających i skaczących praktycznie haotycznie przeciwników. Byłem na pozycji widocznej z większości planszy a mimo to ktoś mnie zauważył dopiero za 3-4 śmiertelnym strzałem
http://www.intelinside.pl/www.jpg (a dodam że bawiłem się i nie strzelałem od razu w głowę, tylko po parę razy w korpus więc słychać mnie było też długo). Tak więc chyba mam prawo wymagać lepszego poziomu od polskiego ludu. A pytania o moje gg i propozycje wstąpienia do jakiegoś klanu chyba trochę dają do myślenia (chociaż zaznaczam że gram od bardzo niedawna, wg. mnie jeszcze wiele musze się nauczyć, ale grając dzisiaj z jednym z KGW nie odbiegałem tak mocno wynikiem od niego, bodajże 27 vs 35 na zaludnionej mapce). Jak na bardzo świeżo upieczonego gracza na teraz już czasami bardzo nie odbiegam od tzw klanowiczów czyli raczej ludzi który przesiedzieli znacznie więcej.
Assasin napisał(a):
A ja powiem Ci że żadko spotykam na zagranicznych serwerach tak wysoki poziom jak na polskich, szczególnie kiedy grają gracze w/w klanów.
Ja nieraz na zagranicznych serwerach to zginę po parę razy zanim uda mi się wsiąść do czołgu w mojej bazie....
Może przytoczysz tutaj serwery polskie do DC gdzie bez problemu można spotkać ciekawych ludzi, bo ja dysponuje takimi gdzie dużą większość czasu siedzą jak już to max 3-4 osoby a taka gra jest dość nudna. Dopiero przed wieczorami momentami coś sie rusza, ale i tak nie jest to żadna znaczna ilość.