Teraz jest 31 sie 2025, 00:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 188 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2005, 23:21 

1. Napewno sie nie da.

Reszta nie wiem

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 01:21 

Nie wiem kim jest ZooltaR, ale wiem ile ma postów i co robi. Podniecie się wiadomościami o grze, a on bezczelnie klnie wbrew zasadom forum. Dziwi mnie taka postawa. On nie jest kimś lepszym. Admini zresztą także chyba się podniecają, zero reakcji. Mało te jego przekleństwa zabawne są, rzekłbym nawet, że żałosne. (Proszę usunąć post powyżej)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 08:15 

Walking death napisał(a):
3. czy możesz powiedzieć jak wygląda zabicie z defibrylatora?

Mi sie wydaje ze to sluzy do reanimacji ciezko rannego ale coz... :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 08:55 

Luki napisał(a):
Mi sie wydaje ze to sluzy do reanimacji ciezko rannego ale coz... :)

Nie sztuka wykorzystywać przedmioty do tego, do czego zostały stworzone, ale znaleźć dla nich inne, efektywne zastosowanie! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 09:52 

Jak oceniasz wersje w którą grałes w skali 1 na 10? Moze jeszcze słówko o audio , video i gameplayu? :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 10:42 

Musjer --> przekleństwa są częścią współczesnego języka, trzeba na nie patrzeć pod odpowiednim kątem. ZooltaR tak mówi i tak zawsze mówił, nikogo nie obraża, a jedynie ma taki styl, nie wiem do czego się przypieprzasz, prawdę mówiąc. Że ktoś powiedział *****? Proooosz...

Back to the game.

Defibrylator ma medyk, podnosi nim upadłych kompanów (jak ci health schodzi do zera, to są dwie opcje - RMB = mapka spawnów, LMB = nawoływanie medyka). Sprint wyczerpuje pasek wypoczęcia, nie da się podczas sprintu strzelać. Spadachranów nie sposób przestrzeliwać, bronie wszystkie są cholernie fajne, nawet MP5, którą ma moja ukochana klasa, czyli antitank. Przebijania przez ściany nie zauważyłem, budynków nie da się niszczyć za wyjątkiem kanciapy commandera.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 10:47 
Oldboy Battlefield.pl

cubitus powiedz mi jedno czy przez taka sciane co przelatuja kule, czy da sie strzelic z dziala czolgowego? czy pocisk przelatuje?
az dziwne ze nikt sie o to nie pyta... nawet na pokazie w wawie gostek z ea nie wiedzial .... jesli nie moze byscie napomkneli to w czasie gry na zservie ea? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 10:55 

Nie stwierdziłem żadnych przebijalnych ścian...

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 11:03 
Oldboy Battlefield.pl

dobra ale plotki? te przez ktore przelatuja kule karabinowe? to czemu ma nie przeleciec pocisk z dziala??? moglbys sie zapytac o to developerow?

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 11:20 

Cubituss napisał(a):
Aha, zapomniałbym. Podoba mi się onlineowy system statystyk, który już działa :)

No to bedzie granie dla statów, a nie dla przyjemności. Pisałes tam, że giwera ma większy power, a niżeli w 42 - czy więc taki super matcho z M16, który bedzie miał dużego skill'a może być bohaterem mapy, czy też nadal bedzie sie liczył zespół. Chodzi mi o ciasne walki w mieście.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 11:22 

Darek --> w zamian za dobre staty dostajesz nowe giwery w ramach danego kita. Nie wiem czy mocniejsze, mam nadzieję, że tylko inaczej wyglądające. Poza tym sorry, ale mnie granie dla statów maksymalnie jara i nie wiem, czemu ma to być dla mnie kompromitujące. Szczególnie, że najwięcej punktów dostaje się za akcje prodrużynowe.

Okota --> a co ja z developerami wódkę piłem? :) Jak się mam ich zapytać niby i czemu to jest właściwie takie ciekawe? :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 11:41 

Cubituss napisał(a):
Darek --> w zamian za dobre staty dostajesz nowe giwery w ramach danego kita. Nie wiem czy mocniejsze, mam nadzieję, że tylko inaczej wyglądające. Poza tym sorry, ale mnie granie dla statów maksymalnie jara i nie wiem, czemu ma to być dla mnie kompromitujące.

Nie do końca zajazyłem o co chodzi z tymi statami, teraz uzywam innych:) (http://cqf.bhd.pl/server/index.php ). Więc czy staty uplouduje server na jakąś tam www? Czy też staty zapisują sie na kompie u ciebie ( jak przeinstalujesz gre to staty od nowa?) , a może zapisaują sie gdzieś na koncie EA ?

Po ilu sekundach uzbrajają sie clay'sy ?

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 12:11 
Oldboy Battlefield.pl

cubituss moze nie pijesz ale chyba grasz z nimi na tym ich serverze, a ciekawe to jest bardzo bo jesli 2 czolgi stana za plotkami drewnianymi w bf42 i bfv to sa niesmiertelne bo nic przez ten drewniany plotek nie przeleci i trzeba wtedy strzelac z loba a ja sie pytam - skoro w bf2 pociski przelatuja przez rozne materialy jak drewniane ploty, metalowe blachy to czy pociski z dzial czolgow beda przelatywac przez nie tak samo! nie chodzi mi tu o strzelanie przez sciany budynkow...

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 12:30 

Darek --> w BF2 są staty zintegrowane z grą, przeglądasz je z poziomu menusa. Oczywiście są globalne, sumowane, zahasłowane i leżą na specjalnym serwerze EA.

Okota --> przyjrzę się temu

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 12:36 

Cubituss napisał(a):
Darek --> w BF2 są staty zintegrowane z grą, przeglądasz je z poziomu menusa. Oczywiście są globalne, sumowane, zahasłowane i leżą na specjalnym serwerze EA.

Okota --> przyjrzę się temu

Bomba :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 188 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2