Teraz jest 1 lis 2024, 09:23

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 maja 2005, 22:11 

Od niedawna gram w ta gre i chcialbym sie nauczyc latac mysliwcami nie wiem jakiego manipulatora kupic?? Widze jak ludzie latja i szczena mi opada. Gdzie moge nauczyc sie latac ?? na Polskich serwerach?? Czy ktos umie tu dobrze latac mysliwcami ?? Moze jakies wskazówki dla poczatkujacego amatora

Dzieki za wszyskie odpowiedzi

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2005, 22:32 

wskazowki sa w zegarku ;]
a tak ogolnie to latania ucz sie na singlu bo k*****y mozna dostac jak ktos startuje ci z przed nosa samolotem(lub heli) i po 10 sekundach zalicza glebe :?
do latania samolotem przyda sie joy

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2005, 22:58 

I trochę teorii na temat latania. A szczególnie technik walki. Co prawda nic nie zastąpi praktyki ale czymś musi ona być poparta.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2005, 23:01 

Jaka niby teoria ? :/ wszytskto to kwestia wyczucia joya i fizyki gry :] (odległóść celowania i moment wypuszczania rakiet - to wszytko jest do wyćwiczenia, tu nie ma co mówić :/)

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2005, 23:03 

Zdun napisał(a):
Jaka niby teoria ? :/ wszytskto to kwestia wyczucia joya i fizyki gry :] (odległóść celowania i moment wypuszczania rakiet - to wszytko jest do wyćwiczenia, tu nie ma co mówić :/)

własnie takich pilotów strącam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2005, 23:52 

soł kaman :D 1 vs 1 :]

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2005, 23:56 

A gdzie moge podgladac jak inni lataja i kiedy gralem na kilku polskich serwerach kto jest najlepszym pilotem w BF

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2005, 00:07 

Vegeta? :>

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2005, 09:05 

Zaran napisał(a):
A gdzie moge podgladac jak inni lataja i kiedy gralem na kilku polskich serwerach kto jest najlepszym pilotem w BF

w BF ? to chyba pan działy pomylił.

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2005, 09:22 

Heheh a może jak już będziesz miał jakieś praktyki zaliczone na SinglePlayer'ze to wejdziesz na któryś z polskich serwerów, a tam kilku pilotów polskich udzieli Ci dobrych rad :)

P.S. Assasin :arrow: mogę zapisać się na lekcje do Ciebie :wink: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2005, 10:23 

Zdun napisał(a):

Uzupełniając to to o czym piszesz jest prawdą w momencie kiedy masz gościa na celowniku. Ale trzeba go na tym celowniku mieć.

A jak to zrobić ?!

Trochę umiejętności, trochę zręczności, trochę doświadczenia i trochę teorii na temat np. walki kołowej. Ja wiem że to jest tylko BF a nie jakiś IŁ2 czy inny symulator z prawdziwego zdarzenia a poza tym tu się lata F16vs MIG29 a nie BF109vsIŁ2, ale nie mając wiedzy jak gościowi wyjść na ogon albo nie mając świadomości co on może zrobić by być na naszym ogonie to najlepszy sposób na to by latać góra 10s.

Ja sam nie jestem jakimś znawcą ani jakimś "super pilot" ale wiem, że to co napiasałem jest prawdą bo sam wykorzystałem to niejednokrtonie na niebie DC a nawet BF42. Szczególnie w BF 42 to jest istotne ale i w DC ma znaczenie. Choćby to że "kółeczka" w F15 z takim np Mirage to samobójstwo.....

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2005, 10:29 

Zaran napisał(a):

Wybierz jakiś serwer z mapką lotniczą, nie włączaj się do gry i ustaw się na podgląd jakiegoś pilota. Tyle, że to nic nie da.

Musisz trochę polatać, poczuć każdy z samolotów albo ten ulubiony. Umów sie z kimś na walki 1vs1, to chyba najlepszy sposób by czegoś sie nauczyć.

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2005, 11:01 

Cytuj:
Choćby to że "kółeczka" w F15 z takim np Mirage to samobójstwo.....

Co ty piszesz ze samobojstwo latales kiedys miragem przeciez on jest zwrotny fajt ale ciezko sie go wyciaga ile to razy walczac kolowo na malej wysokosci badz to ja badz ktos inny zaliczal glebe o gore
Zaran jak chesz wejdz na serwer KGW to poducze cie troche taktyki i praktyki ja tez nie umiem latac ale jakies tam pojecie i doswiadczenie mam :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2005, 11:03 

Cytuj:
Choćby to że "kółeczka" w F15 z takim np Mirage to samobójstwo.....

Co ty piszesz ze samobojstwo latales kiedys miragem przeciez on jest zwrotny fajt ale ciezko sie go wyciaga ile to razy walczac kolowo na malej wysokosci badz to ja badz ktos inny zaliczal glebe o gore
Zaran jak chesz wejdz na serwer KGW to poducze cie troche taktyki i praktyki ja tez nie umiem latac ale jakies tam pojecie i doswiadczenie mam :D

Nawiazujac do ltania w DC to nie ma takie cos jak utrzymanie w celowniku :P tu jest akcja dynamiczna i sekunda sie liczy czy ty spaniesz czy przeciwnkik

I pamietaj Prawdziwy pilot nie wyskakuje

Proponuje nauke na dogfighta 1:3 wtedy czlowiek szybko sie uczy :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2005, 11:03 

hehe, S@mson nie umie latac? :) się uśmiałem ! :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2