Teraz jest 20 lip 2025, 22:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 10:35 

co mnie cieszy jako pilota :))

-Camera shakes when firing weapons mounted on vehicles.
-Disabled ability to repair land-based vehicles in hangars.
-Rear gunner for Stuka/SBD/Ai-chi-val now have cross hair.
-Less damage to planes from stationary machineguns.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 10:37 

Czy tylko mi przeszkadza zwiekszony sensitivity podczas biegu?... Nikt nigdzie na to nie narzeka :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 10:41 

TY NO JA NICZEGO TAKIEGO NIE ZUWAZYLEM U MNIE WSZYTKO JEST OK

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 10:43 

mi paczyk sie podoba bardzo, ale urokow jego do konca jeszcze nie odkrylem 8), a zadnego sensitivu nie wyczulem :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 10:54 

konrador napisał(a):
Czy tylko mi przeszkadza zwiekszony sensitivity podczas biegu?... Nikt nigdzie na to nie narzeka :(

Ja niestety, jak do tej pory, miałem tylko chwilę aby pograć i zaobserwować różnice, jednakże zmiana sensitivity myszy natychmiast rzuciła mi się w oczy.

Jak dla mnie jest to jedna z poważniejszych rzeczy zmienionych na niekorzyść, ponieważ trzeba będzie praktycznie od nowa „uczyć się” poruszać.

Zwiększona czułość myszki, miała chyba pomóc pilotom, jednakże najwyraźniej zapomniano o piechocie :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 11:54 

Obrazek

jaki ładny transfer :))
dawno takiego nie widzialem

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 11:58 

Nie wiem czy to wina serwera, moze tak, ale postacia trudniej jest wykonywac "zabie skoki"... to znaczy mozna cos podobnego zrobic, ale widze jak wyskakuj sie moze 10 cm w gore :/

I faktycznie samoloty powiekszyly znow swoja przewage w powietrzu :/ co jednak jest dla mnie malo zrozumiale. Karabiny na wiezyczkach i w transporterach trzesa tak ekranem, ze nie da sie puszczac wiekszych serii, bo celownik sie rozjezdza. To, ze zmniejszono teraz ich skutek dzialania takze widac :(.

Co do sensitivity w czasie stania i chodzenia, to nie zauwazylem roznicy... Nie wiem, moze cos mialem zle w opcjach czy jak? A moze dlatego, ze normalnie gram na wysokim sensitivity, to nie odczuwam roznicy.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 12:30 

Ja niestety, jak do tej pory, miałem tylko chwilę aby pograć i zaobserwować różnice, jednakże zmiana sensitivity myszy natychmiast rzuciła mi się w oczy.

No ja tez chwile gralem tylko, ale jest masakra po prostu:( Nie moge zrozumiec jak niektorzy tego moga nie czuc.
Jak stoje w miejscu i rusze mysza kawalek, to ekran przesuwa mi sie o zalozmy 30 stopni - normalka. Jak ide i rusze mysza tak samo lekko w bok, to zamiast o 30 stopni obraz przesunie sie o jakies 120... Z tym naprawde sie nie da normalnie grac. Nigdy nie nauczylem sie grac w gry ze zmienna sensitivity zaleznie od broni, bo nie potrafie sie tak szybko z wolnego na szybkie przestawiac :(
Zmiana sensitivity podczas chodzenia to jeszcze pol biedy... Gdy stoimy w miejscu wertykalnie i horyzontalnie mamy ta sama czulosc myszki i wszystko jest ok... Gdy zaczynamy isc czulosc myszki w poziomie zwieksza sie (o tym walkuje od wczoraj), a pionowa zostaje bez zmian. W sumie daje to bardzo ''ciekawy'' efekt - wydaje nam sie, ze nie mozemy poruszac glowa do gory i w dol. *mama zabroniła mi przeklinać*, ktory to wymyslil zastrzelilbym na miejscu tym nowym gunem japonczykow na pol ekranu.

Ostatnio edytowano 12 cze 2003, 12:39 przez konrador, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 12:37 

nie gralem jeszcze na paczu, ale moze ten numer ma na celu eksterminacje "quakowego" stylu grania ? mniej biegania, mniej podskakwania, wiecej atakow pozycyjnych ???

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 12:42 

Ale to jest gra arcade, a nie symulator i ja naprawde nie widze nic zlego w tym, ze ludzei graja to jak w quake'a. To nie jest symulator wojny, tylko zwykla strzelanka z motywami z drugiej wojny swiatowej - to wszystko.
Ataki pozycyjne to nie gra tylko ciagle kampienie. Nie cierpie ludzi, ktorzy zeby zaczac celnie strzelac musza sie rozlozyc na ziemi jak wycieraczka - co to za gra?

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 12:49 

konrador - tu bym polemizowal. gra arcade to to dla mnie nie jest. moze i duzo ludzi gra jak w quaka, ale to sa samotne wilki ktore wbijaja sie na serwer, zeby troche poszalec.
na klanowkach dominuje taktyka, obrona pozycji, przemyslane ataki - a nie podskakiwanie i jazda "na pałę". widziales kiedys na filmach wojennych albo reportażach z konfliktow zeby żołnierze biegali wokół siebie podskakując i strzelali do siebie ?
oczywiscie, ze w grze komputerowej gra sie duzo bardziej lekkomyślnie, bo po paru sekundach zmartywchwstajesz.
ale co do samego dzialania patcha wypowiem sie jak zainstaluje.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 12:57 
Oldboy Battlefield.pl

No i juz mi sie 1.4 nie podoba!!!
"Integrity check failed for incremental patch. Erroneous v1.31 instalation detected, please reinstal battlefield 1942."
co to do cholery ma byc??? :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 13:03 

jak samoloty będą słabiej obrywać od ckm to zostane pilotem. samoloty będą ciężko wymiatać!!

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 13:12 

massca -> No to Dice powinien sie zdecydowac. Jak do tej pory samoloty sa naprawde u niego faworyzowane, co ma sie nijak do rzeczywistosci. Juz predzej wywalilbym te transportery M3 i Sd.Kfz. 251 a wstawil M16 (4x12,7mm) i Sd.Kfz. 7/1 (4x20mm). Z transporterow, jak widze, malo kto korzysta, a samobiezne dzialka przeciwlotnicze teraz bardzo by sie przydaly. Zauwazyli to tworcy Desert Combat i za to lubie ten mod - szkoda tylko, ze dotyczy on wspolczesnych maszyn.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 13:14 

Michałku teraz AA i flak jest 10 razy mocniejsze i 10 razy celniejsze ;) . Ja nie mam żadnych problemów z sensitivity (jak wam się nie podoba zmieńcie w opcjach....). Natomiast granaty są mocniejsze niż wcześniej :( .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2