Srry za Offtop ale opowiem moją przygodę z tym czymś.
31 pażdziernika Rok Pański 2002
W domu pojawił się komputer z okazji urodzin Brata, był w nim praktycznie legal, aż bracki wyszedł z domu do kolegi po PIRACKIE gierki , i tak miałem GTA 3 , Serious Sam drugie starcie, Soldier of Fortune 2, nie wiedziałem co to piratstwo, asz w telewizji usłyszłem że ktoś nielegalnie sprzedał na kasetach magnetowonowych Soundtrack Pana Tadeusza na stadionie dziesięciolecia, i tak gdy instalowałem pełniaka z pisma spytałem brata czy ta gra co wczoraj instalował to pirat, a on tak a co o chodzi, a ja nie nic tak pytam, i tak brat coraz więcej tytułów zdobywał takie jak Morrowind , Red Alert 2, w 2004r i 2005r ucichło, aż w 2006r pojawił się internet i brat ściągał teraz massę Videoclipów i plików MP3, a ja DEMA wród nich był battlefield 1942 , Live for Speed S2, i tak gdy wruciłem z szkoły siadłem przy kompie chciałem pograć w BF1942 gdy matka rzuciła tekstem, Ściągniesz mi dla mnie film Wszyscy jesteśmy Chrystusami , normalnie myślałem że padnę, moja własna matka chciała abym NIELEGALNIE zdobył ten film, a wyporzyczalnie mamy z 3 przystanki autobusowe, i tak jej odmówiłem że jak brat wrócił to jej sprawił przyjemność ściągajac ten film, a miesiąc temu tego roku, poprosiła brata o film Katyń, rany julek to już przesada brat pirat matka pirat, Ojciec ma to gdzieś bo z kompa nie umie korzystać, a ja CO skoro oni mogą to ja też i zaczynam gierki z warezu testować, bo zobaczyłem że NIEMAl każdy dzień mnie na rapidshare raczy zielonym HAPPY HOURS, a teraz sam nie wiem co robię, gry z warezu już mnie nie pociągają, i zaczynam grać w darmowe MMO GunZ, Roblox, Voyage Century Online , aż w CD-A zobaczyłem że ma wyjść darmowy Battlefield Heros, że mam okazję pograć w jakiegos BFa za freeko, jeśli chodzi o orginały gier to je mam i to sporo bo w wakacje 2004 i 2005 gdy to wysztko uchiło nakupowałem, i nadal to robię ostanio za 15zł Brygada E5 kupiłem i z tej gierki jestem zadowolony.