Witajcie,
Chciałem poinformować, że dzisiaj rano wyszły do wybranych osob kody BF2. Niektorzy z Was juz je otrzymali, czesc otrzyma je jutro (wysylka kurierem).
Jezeli je otrzymacie to:- przeczytajcie list ode mnie
- zadzwoncie do mnie - otrzymacie kod instalacyjny oraz haslo do uaktywnienia kodu
Po co dostaliscie kody:
- żeby zapoznac sie z Bf2
- zapoznac mapy
- bronie, ekwipunek
- przygotowac sie do prezentacji
- wybrac moze role jaka bedziecie pelnic? - czolgista, pilot, asfalt itp...
Prezentacja:
Juz teraz wlaczcie u siebie opcje prezentacji. Mysle w tym miejscu o charakterze prezentacji. Na prezentacje mamy 1 godzine, 3 mapy. Wybierzcie takie mapy (pustynna, jakas wodna, jakas z zabudowaniem), po prezentacji ktorych czlowiek z GROMu bedzie mogl powiedziec jak wyglada taka akcja w praktyce. Czyli:
- 1 mapa
GROM - ich komentarz, pytania z sali - po prostu interakcja
- 2 mapa
- 3 mapa
Zatem, grając juz teraz myślcie proszę o pokazie - co z tej wersji pokazac, co warto zaprezentowac, jakie elementy sa super, warto je ujawnic itd/itp.
A teraz o piątkowym teście:
Od 15:00 w piatek, w kinie Ochota beda gotowe komputery - gotowe dla Was. Dlatego prosze Was o przybycie ekipy testujacej na ta godzinę, będziemy robić próbę generalną. Ja będę również o 15:00.
Czasu troche bedzie - generalnie do waszej dyspozycji.
Wazne abysmy przygotowali konkretny scenariusz pokazu. O szczegolach scenaroiusza pogadamy rowniez w piatek. W sobote trenujemy od 9:00-10:00, a prawdziwy START ODBYWA SIE o 12:00.
No to wszystko (na teraz)
Grzegorz [EA POLSKA]