to wlasnie czuje czlowiek grajac w BF2. 4.50 nad ranem, a ja dalej mam ochote grac. A to kilka spostrzezen po kilku godzinach (przedewszystkim biegalem z karabinem wiec jest to garsc spostrzezen dla ziemniakow)
- strzela sie trudniej niz w bf 42, rozrzut przy dluzszej seri gigantyczny, ale po 2 godzinach opanowalem technike i zaden bot juz mi nie straszny:P
- pukawki sa naprawde silne, a spec ops wymiata ze swoim laserkiem przy zblizeniu, head za headem leci (cos mi sie wydaje ze wlasnie ta klasa bedzie ta ulubiona dla wielu graczy)
- m16 medyka tez fajne ale laserka nie ma, tylko zwykla szczerbinka przez ktora cos ustrzelic jest napawde trudno
- C4 przyczepiane do pojazdow wymiata

przez godzine biegalem i przyczepialem do czego sie da i tak wlasnie sobie siedze i doszedlem do wniosku ze zapomnialem sprawdzic czy da sie do botow, trzeba isc sprawdzic
- strzelanie z wyrzutni rakiet stacjonarnej rowniez wymiata, strzelacie a potem naprowadzacie rakiete celownikiem i mozna naprawde niezle kolka w powietrzu taka rakieta krecic
- czolgiem przejechalem sie tylko 2 razy i da sie powiedziec o nim napewno jedno, jest szybki, karabinek wymiata, splash dziala jak powinien tak przynajmniej mi sie wydaje, trzeba to sprawdzic na serwerku.
mogl bym tu sie dalej rozpisywac ale napewno zrobia to kolejni "testerzy" tym czasem zmykam dalej grac
ps. boty sa genialne, zabawa z nimi jest przynajmniej 2-3 razy lepsza niz z niektorymi ludzmi, naprawde mysla, sluchaja sie komend, jeden bot potrafi leczyc kiedy inny strzela.
Do jednej rzeczy tylko sie nie moge przyzwyczaic, po ktorej stronie bym nie gral przeciwnicy zawsze maja nicka na czerwono, na poczatku przez to strzela sie TK za TK:P
A co da grafiki to jest naprawde ladna. moze nawet miejscami sliczna, chociaz moze i na odwrot
Odpowiedz na pytanie Guza, NAPRAWDE BYLO WARTO CZEKAC.