Teraz jest 30 lis 2024, 19:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2005, 10:11 

znowu odchodzimy to glownego tematu rozmowy :wink:
Btw mowie wam jeszcze raz olejcie zagraniczne serverki i na polskich grajcie "DOBRE BO POLSKIE" (sam w to chyba nie wierze)

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2005, 11:38 

Też NTG ;). W tym wątku jest mowa o zachowaniu Niemców wobec Polaków na niemieckich serwach, hehe.

edit:
A tak poważniej. Dlaczego mamy być tacy zaściankowi ;) Niech obce nacje widzą, że Polacy są obecni w UE, też mają te kompjutery, internet no i do tego potrafią skopać im bezlitośnie tyłki. Sam zawsze gram "bezgranicznie" fear - wysiadam i naprawiam innym czołgi, wracam po chcących się ze mną zabrać, nigdy nie zdarza mi się kampować, zmieniam team w razie nierównego składu. Zresztą zawsze wolę zaczynać grę po stronie przegrywających - z moją skromną osobą, hehe sytuacja zawsze się odwraca. Wiem, że to wszystko zauważają - czyli reasumując robię reklamę Polsce w czynie społecznym.
Jak już wcześniej pisałem gram w różne takie mody z którymi polskich serwerów nie uświadczysz a jak już są to świecą pustkami.

BTW: Na angielskich serwerach widzę zawsze sporo Niemców mimo, że swoich serwerów mają od cholery.

edit jeszcze raz :(
orty

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2005, 15:38 

ja tam wiekszosc czasu spedzam na polskich serwerach,najlepiej mnie sie na nich gra,ale tez od paru dni zaczalem grac na serwach amerykanskich i jeszcze niespotkalem sie z ich strony hmmm chamstwem,jak wiadomo wszedzie sa kamperzy Tk itd ale ogolnie to bardzo milo mi sie gralo

Tytuł:
PostNapisane: 19 maja 2005, 21:50 

Nacjonalisci :twisted:
Nie no żartuje, czasami niektórzy niemcy zachowują się na serwerach (i nie tylko) jak idioci, ale srać na nich. Wierze że nie wszyscy sa tacy, napewno nie sa :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2005, 09:09 

Eh polacy tez nie lepsi sa i to nie tylko co do obcokrajowcow ale tez i rodakow , lepiej olac te jednostki bo to tylko o nich swiadczy. Pozatym zaczynacie traktowac ich jakby kazdy niemiec czy ktokolwiek inny byl taki sam :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2005, 10:52 
Moderator forum

Zorak napisał(a):
Eh polacy tez nie lepsi sa i to nie tylko co do obcokrajowcow ale tez i rodakow , lepiej olac te jednostki bo to tylko o nich swiadczy.

Dobrze powiedziane. W zeszłym tygodniu bawiąc się na niemieckim serwerze SUS-i wpadło dwóch znanych z widzenia członków polskiej sceny BF-a. To Ci, których nazywam "młodociani, zagniewani". Nie przejmowali się, że na serwerze był rodak z PL w tagu i urządzili sobie czat, rzucając kurwami i **** w każdej kwestii związanej z rozgrywką. Żenada i brak słów do dalszego komentarza.

Tytuł:
PostNapisane: 20 maja 2005, 10:56 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Zorak napisał(a):
Eh polacy tez nie lepsi sa i to nie tylko co do obcokrajowcow ale tez i rodakow , lepiej olac te jednostki bo to tylko o nich swiadczy.

Dobrze powiedziane. W zeszłym tygodniu bawiąc się na niemieckim serwerze SUS-i wpadło dwóch znanych z widzenia członków polskiej sceny BF-a. To Ci, których nazywam "młodociani, zagniewani". Nie przejmowali się, że na serwerze był rodak z PL w tagu i urządzili sobie czat, rzucając kurwami i **** w każdej kwestii związanej z rozgrywką. Żenada i brak słów do dalszego komentarza.

zdesperowane nastolatki :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2005, 16:43 

gram dość często na Niemieckich serwach z uwagi na niskie pingi brak tk, bc, i innych, jeszcze nigdy nie zostalem kicknięty bez powodu z żadnego Niemieckiego serwera i mam nadzieje ze juz tak zostanie

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2005, 18:46 

MohammedZaherSzah napisał(a):
zdesperowane nastolatki :D

Fajnie stwierdzenie ale czesciej sie mowi gowniarze lub plebs :wink:
Tak czy siak lepiej ich ignorowac.

Tytuł:
PostNapisane: 26 maja 2005, 08:26 

Ostatnio wreszcie mogłem pograć w BF a ponieważ lubię latać razem z kolegą wbiliśmy się na |N|o.42 Dogfight area - pilots aby poćwiczyć latanie
po jakichś 20 minutach dołączyło jakichś 2 kolesi w każdym mąć razie jedyne słowo jakie znali po polsku to K**** i zaczęli wyśmiewać mojego kolegę za to że nie umie grać chłopak trzeci raz grał w BFa przyzatym nagminnie kampili na lotnisku i nie zrażało ich to że spadają po 1 strzale z AA twierdzili że to tipsy :lol: komentaż w stylu „Cheater”
bo nie mogą również otworzyć spadochronu :lol:
mimo iż nie jestem najlepszym pilotem jeżeli chodzi o Dogfight nie miałem większego problemu żeby ich postrącać 2 na mnie 1 i zero problemu raz nawet udała mi się akcja tak jak Perl Harbor naprowadziłem ich na siebie :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2005, 13:04 

Xelo14 napisał(a):
(...)po jakichś 20 minutach dołączyło jakichś 2 kolesi w każdym mąć razie jedyne słowo jakie znali po polsku to K**** i zaczęli wyśmiewać mojego kolegę za to że nie umie grać chłopak trzeci raz grał w BFa przyzatym nagminnie kampili na lotnisku i nie zrażało ich to że spadają po 1 strzale z AA twierdzili że to tipsy :lol: (...)

A gdzie byl admin zeby ich wykopac za tkie zachowanie ??

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2005, 19:34 

W tym właśnie problem że admina nie było. Kolega siedział w AA na lotnisku i ich rozwalał jak próbowali kampić ja dociskałem ich do ziemi w samolocie a jak napisałem nie jestem najlepszym pilotem i nie miałem większego problemu ze sprowadzeniem ich na ziemię

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2005, 14:13 

jak ostatnio gralem na jakims niemieckim serwie FH i jakis gosc jak zobaczy przy mojej ksywce [PL] napisal Ich liebe Polska wurst (kiełbasa) :lol: :lol: :lol: spotkaliscie sie kiedys z czyms takim? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2005, 16:51 

moze chodzilo mu o mieso armatnie? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2005, 20:34 

gralem ostatnio na OMG only i niestety mialem doczynienia z bardzo niemilym gosciem... Niemcem zreszta... przeklinal wszystkich, a to bo wzieli mu samolot, a to ze zabrali mu fraga... oczywiscie robil takie przerwy w wyrazach ze go nie kickowało....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2