Teraz jest 23 cze 2025, 22:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 20:31 

maTTi napisał(a):
NaVy napisał(a):
24 czerwca zostanie wydany BF2 w wersji DVD i CD, rozumiem ? Wszędzie widze te: PC DVD.

Z tego co wiem w Polsce nie bedzie dostepna wersja cd, ale na swiecie sa preordery na cd.

To niedokładnie tak wygląda. Prawie na całym świecie dostępna będzie JEDYNIE wersja DVD. Dwa państwa, w których wychodzi wersja CD to Tajlandia i Japonia.

Tak wiec watpie, zeby w Europie albo w USA mozna bylo zamowic wersje CD.

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 20:35 

LameBoy napisał(a):
nie no a tak serio siedziec 4 godziny i sie gapić w ekran na którym ktoś gra se w BF2 to dla mnie żenua, ale cóż dorkmasters są wśród nas bueheheheh :D

Po pierwsze pokaz zaczal sie z opoznieniem wiec gdzies okolo 12:30
i skonczyl sie mniej wiecej 14:45 wiec gdzie tu te twoje 4 godziny ??
Po drugie czesc prezentacji to bylo gadanie Grzegorza, Piaska i innych wiec samo gapienie sie w ekran trwalo moze ze 1,5 godziny.

Niektorym moglo sie to nie podobac ale to nie bylo tylko samo gapienie sie tylko w ekran ale opisanie niektorych funkcji dzieki obserwacji meczyku.

A jesli nie byles na innych lanach BF1942 czy tez BF-V to nie zrozumiesz jakie emocje wywoluje obserwacja meczykow na telebimie itp.

Impreza pokazowa moim zdaniem sie udala. Oczywiscie bylo kilka niedociagniec jak zawsze na tego typu imprezach ale generalnie bylo wporzadku. Oczywiscie mowie to jako osoba, ktora brala udzial. Ale sam fakt ze EA Polska i Grzegorzowi zalezy na ludziach ze sceny Battlefield widac wlasnie poprzez takie imprezy.

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 20:39 

Ryslaw napisał(a):
maTTi napisał(a):
NaVy napisał(a):
24 czerwca zostanie wydany BF2 w wersji DVD i CD, rozumiem ? Wszędzie widze te: PC DVD.

Z tego co wiem w Polsce nie bedzie dostepna wersja cd, ale na swiecie sa preordery na cd.

To niedokładnie tak wygląda. Prawie na całym świecie dostępna będzie JEDYNIE wersja DVD. Dwa państwa, w których wychodzi wersja CD to Tajlandia i Japonia.

Tak wiec watpie, zeby w Europie albo w USA mozna bylo zamowic wersje CD.

Czyli, jak dla mnie, cena bf-a 2 będzie wynosiła ok. 175zł, zamiast 119zł :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 20:47 

POKAZ BYŁ ZAJEBISTY! Najlepszy text :

ktoś z widowni po którejś nie udanej próbie odpalenia filmu - zabierzcie mu myszke

albo:

- a teraz przypomnimy po krótce historie seri BFa ponieważ wśród ludzi ze sceny bfa są tu ci którzy tej gry nieznają
znowu ktoś z widowni - NIEEEEEEEEE!

OGÓLNIE BOSKO! :D a i poznałem wkońcu pare osób ;)

pozdro Patton Adaś Zdun Luk ... 4Fun sqad i reszta :D

ej a wogóle ci którzy sie pozniej zwineli niech zaluja my po zjedeniu obiadu w pizzy hut wrocilismy i gralismy prze dobre 40 min w Bf2 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 20:48 

Byczek Fernando napisał(a):
LameBoy napisał(a):
nie no a tak serio siedziec 4 godziny i sie gapić w ekran na którym ktoś gra se w BF2 to dla mnie żenua, ale cóż dorkmasters są wśród nas bueheheheh :D

Po pierwsze pokaz zaczal sie z opoznieniem wiec gdzies okolo 12:30
i skonczyl sie mniej wiecej 14:45 wiec gdzie tu te twoje 4 godziny ??
Po drugie czesc prezentacji to bylo gadanie Grzegorza, Piaska i innych wiec samo gapienie sie w ekran trwalo moze ze 1,5 godziny.

Niektorym moglo sie to nie podobac ale to nie bylo tylko samo gapienie sie tylko w ekran ale opisanie niektorych funkcji dzieki obserwacji meczyku.

A jesli nie byles na innych lanach BF1942 czy tez BF-V to nie zrozumiesz jakie emocje wywoluje obserwacja meczykow na telebimie itp.

Impreza pokazowa moim zdaniem sie udala. Oczywiscie bylo kilka niedociagniec jak zawsze na tego typu imprezach ale generalnie bylo wporzadku. Oczywiscie mowie to jako osoba, ktora brala udzial. Ale sam fakt ze EA Polska i Grzegorzowi zalezy na ludziach ze sceny Battlefield widac wlasnie poprzez takie imprezy.

buehehe, dlatego już dawno przerzuciłem sie na ASG, zeby zamienic orgazmy przeżywane dzięki oglądaniu screena z pixelowym ludzikiem na własnoręcznie rozwalanie przeciwnika, dobieganie, osłanianie :) myszka i klawiatura idą ssać :)

gierka będzie fajna, na pewno ją kupie i sobie pogram, ale wątpię ze będe na lan party z chłopakami gacie brudził nadprogramowymi dawkami dna ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 20:51 

No bylem chwile i mimo ze FH nie wyjdzie od razu na BF2 :D to kupuje na bank zeby sie poszlajac po tych pustyniach ktore dzisiaj widzialem.

Pierwsze wrazenie jak zobaczylem co dzialo sie na ekranie to: opad szczeny :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 22:01 

Więc tak. BF2 moim zdaniem bardzo ale to bardzo zajefany. ludziska z DICE odwalili kawał dobrej roboty. Filmik z pokazu właśnie zgrywam z miniDV do kompa i jutro rano go przeliczę. Niestety w necie pojawi sie prawdopodobnie dopiero w poniedziałek. Więc czekajcie. Jurto napisze jak mi poszło z tym filmem.
PS. Jest tego 1,5 h, wiec bedzę chyba musiał podzielic na 2 części.
Pozdrowienia dla wszystkich których dziś spotkałem, a szcególnie dla pani z Pizza Hut.( każda duża pizza za 19,90)

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 22:20 

he he pokaz był git podobała mi się akcja jak martwemu rzucił apteczkę :lol:
Tom@s wspaniale wystrzelenie Grzegorza na orbitę
i" każdy schodek się liczy" ale tylko dla głowy :twisted:
i oby usunęli błędy wiele razy było tak że ktoś dostawał serie w pierś i rzucało go do przodu
a chostesty "pielęgniarki" były i to aż 3
a i oczywiście nie należy zapomnieć o wspaniałym panu z filmiku bez dziwięku :lol: :lol: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 22:32 

Wulfgar napisał(a):
Nie wiem czy byłeś na pokazie maTTi, ale przedstawiciele EA mówili, że to co zobaczyliśmy jest dopiero pre-release czy cuś i wiele się jeszcze może zmienić.

To byly najnowsze "buildy" BF'a 2 z 24 Maja 2005. Moze DICE cos zmienilo, choc o ile sie orientuje to gra jest juz w wersji gold w tloczni.

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 22:44 

Apropo wrażeń. Każdy z uczestników jakies miał. Na przykład to zdjęcie.

Obrazek

Murdoc z partnerem z drużyny patrz w monitor, Lady Viki patrzy na Murdoca, natomiast ochroniarz na Lady Viki. A ja w LCD aparatu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 22:48 

ej no czepiacie sie ja grałem z 10 razy nikt sie nie czepiał pokazik był wyczepisty :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 23:38 

Patton napisał(a):

Obrazek

Murdoc z partnerem z drużyny patrz w monitor, Lady Viki patrzy na Murdoca, natomiast ochroniarz na Lady Viki. A ja w LCD aparatu :lol:

LOL :D (jaki dyskretny ten ochroniarz :D :) )

@NaVy - połowa rozpadnie sie po tygodniu :] - tak to bywa :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 23:47 

Witam

Generalnie impreza nie powalała na kolana. Panowie z Gromu którzy nic istotnego nie powiedzieli bo nie byli szkoleni w mówieniu, sanitariuszki które chowały się gdzieś w ostatnich rzędach zamiast reanimować, strzelnica gdzie tarcza była 2 metry od strzelca. Abstrachując od drobnych wpadek, które muszą się zdarzać, brakowało rozmachu (nawet piwa nie było) :wink: .
Ja jednak to co chciałem to zobaczyłem - BF2 w akcji, i to było to! Abramsy w wąskich uliczkach, C4 przyklejane do czołgów, Blach Hawki, flary, M4, wojna wojna wojna. Każdy chyba wie o czym mówię. Tempo zabójcze, nieporównywalne z 42 czy vietnamem .
I za to WIELKIE DZIĘKI wszystkim chłopakom którzy władowali w ten pokaz kupę czasu. Szacunek. Do zobaczenia na polu chwały.

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2005, 23:55 

Patton napisał(a):

Obrazek

hmmmm pielegniareczka :D czy ochroniarz 8) moze ktos ze sceny :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 00:10 

dzieki wszystkim ktorzy wlozyli duzo pracy w ten pokaz, spedzilem 2 naprawde ******* dni ( nie ma to jak spotkac tych wszystkich ludzi po kilku miesiacach).
Noc z piatku na sobote zapamietam naprawde na dlugo, nie ma to jak spac w kinie na krzeselkach ktore nawet do siedzenia nie byly wygodne (mowilem kaspar zeby karimatke zrobic z tej reklamy:P )
Pozdro dla calej ekipy chodzaco/zwiedzajaco/pijacej:P niestety meczu nie udalo sie obejrzyc ale kilka wnioskow pozostalo:
- Buciej nie umie grac w bilarda
- w palacu leja szczyny a nie piwo
- nie ma to jak mcmt ktory mowi ze ma pelno "wody goracej" kiedy sie juz wydalo kilkadziesiat zlotych na piwo :lol:
- no i przedewszystkim nie ogladajcie boogymana bo po tym jak z cougiem, mcmt i lady na to do kina poszlismy to sie boje swiatlo w domu zgasic, nic nie pobije couga ktory w kinie zaczyna grac w v-rally na komie bo juz tego porabanego filmu ogladac nie moze 8)
ps. mam nadzieje ze juz trafiliscie cali do domu
jescze raz wielkie dzieki dla wszystkich i do zobaczenia we wrzesniu
Luki i tak jestes lamka w BF2 :lol: 8) :wink:

Ostatnio edytowano 5 cze 2005, 00:43 przez Zbawca, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2