Cytuj:
:( szkoda że XENA niepamietasz mnie ...a ja dobrze pamietam te piekne chwile...gdy zdobywałem z toba w twamie niemiecka flage w Berlinie.
To musiało być naprawde dawno temu...

Cytuj:
a nie przyjeli mnie do klanie nie z powodu mojej kultury czy tego tam..ale z powodu że byłem "kolejną cegłą w murze"
Niezbyt rozumiem termin? Chodzi ci o to, że grałeś specjalnością, która była bardzo popularna? Bo jeśli tak to powinieneś wziąć sobie do serca moją sugestie, aby trenować mniej popularne specjalności.
Cytuj:
a jeśli chodzi o zaganiczne serverki to gram praktycznie na "EAUK Coral sea"

bo szkole sie na pilota
Nie wiem, czy jest to dobry pomysł - u pilota ważna jest dokładność w bombardowaniu - a na Coral Sea ta akurat nie jest taka istotna (tam nie trzeba trafisć "punktowo"). Na tej mapie nauczysz się dobrze walczyć z innymi samolotami i statkami, ale nie z czołgami. Ja bym raczej sugerował Ghazale - wąskie wąwozy i masa czołgów chowających się po załomach - tam naprawde potrzeba wprawy w lataniu, by być przydatnym.
Cytuj:
wiem jak sie zachowywac na servku...ale czasami jak mnie jakaś mega-ultra-lama-TK wqrwi to niestety moge sie poniesc emocjom i wpakowac cały magazynek w jego łeb
Ja tam nie wqurzam się na niwincjuszy - każdy kiedyś musi się uczyć. Chyba że ten ktoś robi to specjalnie (na przkład TK) - wtedy to albo prosze admina o zaprowadzenie porządku, albo tak gościa ranie aby zostało mu jak najmniej energii (ale nie zabijam).