Teraz jest 9 maja 2025, 21:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 20:38 

Ta juz mi sie udalo pokonac wlaczanie konta ;P
NIe wiem po co tyle profesji. tak an prawde uzywa sie 3-4. Helikoptery moze i dosc latwe w lataniu ale w dc bylo fajniej. No i heli vs samolot=dead

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 21:10 
Moderator forum

Pomysł z kontami nie bardzo mi się podoba, a gra jest rewelacyjna :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 21:39 

Cóz nie gram w bf2 tzn jeszcze bo karty nie mam ale z tego co słysze to masz racje Piospi jest to bez sensu każda zmiana klanu nowe konto

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 21:41 

haha pojedynki 1x1 rzadza, rotfl :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 21:53 

medyk rzadzi. najfajniejsza klasa, jaka gralem.

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 21:59 

Hehe coś ala medyk z Enemy Territory tylko zamiast strzykawy ma defibrylator :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 22:12 

Mi sie grafa cholernie podoba. A co wazniejsze podoba mi sie to, ze ta gra jest banalna do opanowania ale ciezko byc w niej mistrzem. Jezeli komus sie nie podoba ze nie bedzie natychmiastowo wymiatal jak to mialo miejsce w BF:V to ta gra nie jest dla niego.

A co do "odgrzewanego kotleta". Gulf of Oman jest zdecydowanie najdenniejsza mapa 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 22:48 
Moderator forum

a ja sie zgadzam z Shaggym - prawda jest taka ze sama gra jest gorsza niz PoE

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 22:48 

Mapa w demie mi sie nie odoba to samo było z 42.
Wake był w demie i do dzisiaj mi sie nie podoba :)
BF2 kupie zalet nie BF2 nie bede wymieniał bo i poco zagrajcie i sami zobaczcie
Napoczatku BF2 moze wydac sie obcy nie wiadomo co jest do czego :)
Ale kilku/kilkunastu godzinach gry człowiek wie co i jak.
Co gdzie jest co sie pokazuje na mini mapie.
Nie moge sie doczekac pełnej wersji :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 23:21 

Szkoda, że nie mozna niszczyć budynków itd. Pociąg stojący na mapie mógłby być "używalny". Poza tym trawa- powinna służyć za chronienie, a tu LIPA. Wejdziesz w trawę, leżysz- niby jesteś bezpieczny, ale gościu z przeciwnej drużyny, stojący dużo dalej widzie tylko ziemię i CIEBIE. Tak samo było w Vietnamie- tak samo tutaj. Niby szczegół, ale strasznie wqrzający. Miłym dodatkiem byłaby możliwość rozglądania się wewnątrz samolotu/śmigłowca z pozycji pilota.
Co do zalet- część już wymieniono wcześniej. Dodam tylko parę szczegółów- możemy zostać ogłuszeni przez strzelający obok czołg; nareszcie porządny system celowania rakiet- w BFV po wystrzeleniu same leciały do celu, a przecież cel powinno się najpierw namierzyć (bardzo mi tego brakowało, do tego w miarę praktyczny HUD w lataczach); nareszcie można coś robić ze spadochronem w czasie lotu; kule przelatują przez blachę; czołgi mają fajny ryk silnika- szkoda tylko, że wszystkie taki sam :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 23:28 

Porgale mse pare h i powiem jedno. ROX !! Tu jest wszystko to czego rbakowali mi w americas army. Ladna grafa +pojazdy + dynamika + grywalnosc. bf:v srednio mi sie pdoobal. Ale to przechodzi marzenia ;] Faktycznie mapa w demku dosc nudnawa ale i tak fajnei sie gra. Ciekawe kiedy wyjdzie patch 1.1 jakto maja w zwyczaju :} balans i balans :P

ps. gram na Bartonie 2800 + 1gb ram + radek 9600 pro i chdozi mi w pelni plynnie na medium detalach przy rozdzialce 800x600x85Mhz(mam 15 cali monitor wiec luz) A ponoc mialo nie pojsc nikomu ;]

Tytuł:
PostNapisane: 11 cze 2005, 23:53 

Zrobilem jeden błąd - pierwsze dwie godziny grałem na defaultowych ustawieniach graficznych. Ile straciłem wiedzą ci, którzy popełnili ten sam błąd.

Zgodnie z radą, która gdzieś tutaj padła ustawiłem wszystko na high, tylko tekstury na medium, a AA 2x i gra nabrała dla mnie nowego wymiaru.

Barton 2500+, Radeon 9700, 1024 MB RAM.

Początkowo ten nowy Be-eF wydaje się rzeczywiście obcy - i to bardziej, niż BF:V był względem BF:1942. Ale po dłuższym czasie grania przestaje się dostrzegać większość wad.

Wiem jedno - ani BF:1942 (FH), ani BF:V nie znikną z mojego twardego dysku. Ale trochę minie, zanim do nich wrócę.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 00:03 

[Night]MaX napisał(a):
a ja sie zgadzam z Shaggym - prawda jest taka ze sama gra jest gorsza niz PoE

Jak na razie mam tak samo. Przynajmniej w porównaniu z samym demo BF2. Jeśli wogóle porównywac tak można. Na demo mam wrażenie jednego wielkiego bałaganu. POE wydaje mi się "twardsze" i IMHO trza więcej pomyślunku coby coś zdziałać. Dużo mówiło się o demo, że samotnym wilkom, takim jak ja niewiele da się zdziałać - może tak być w rozgrywkach klanowych ale tutaj nie wiem czy to, że na serwerach lamerstwo - nie zdażyło mi się nie być na pierwszym miejscu. Zresztą dzieje się tak bez specjalnego wysiłu z mojej strony a grałem od wczoraj może z 6-8 razy. I jeszcze raz, radio command z Q-key i myszą jest beznadziejny. No ale z niecierpliwością czekam na pełna wersję.

Ostatnio edytowano 12 cze 2005, 00:06 przez skandal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 00:04 

ZNikna gdy wydja patche do bf2 i fh2 ;]

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 00:06 

a mi sie bardzo gra podoba. gram w fpp od bardzo dawna i ta gra wprowadza kilka bardzo fajnych urozmaicen.

szczerze mowiac jest to pierwsza gra tak szybka i dynamiczna, a jednoczesnie tak taktyczna. nawet strzelanie jak na wszystkie bf'y, ktorych do tej pory nie lubilem ze wzgledu na troche noskillowy system walki, jest bardzo wporzadku.

tryb 8vs8 to miod i malina, z pewnoscia przyciagnie osoby ze scen takich gier jak et, cod, urt, moh etc. tam rozgrywka jest "mniejsza" i wielu z moich znajomych bardzo liczylo na "maly" i szybki tryb w bf2. imho nie zawioda sie.

a starzy wyjadacze bf42/vietnam, no coz, niech maja swoje mysliwce i inne lotniskowce right? :)

aha i jesio jedno - piszecie o chaosie etc. nie wiem dlaczego nie wezmiecie pod uwage tego, ze demo ma jeden dzien i gra w nie cala masa osob, ktore z bf'em nie mialy nigdy wiele wspolnego i tak na serio to ucza sie gdzie jest gora, a gdzie dol. ja widze w tej grze ogromny potencjal, ale trzeba wziasc po rozwage fakt, ze nie jest to gra, ktora poznaje sie od podszewki z dnia na dzien.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2