Teraz jest 11 maja 2025, 07:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 14:58 

Haiduk już wszystko rozpracowałem ;) Faktycznie w trakcie lotu trzeba jeszcze dawać poprawki myszką. Te rakietki są rewelacyjne :D

Jedno co mnie denerwuje niemiłosiernie w grze to mała ilość radio komend..żeby usunąć takie rzeczy jak 'stick together' albo 'wait'? :? A już wogóle porażką jest to że jest tylko komenda "Go go go" ale o "Retreat" nikt nie pomyślał 8)

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 15:40 

Gorefest napisał(a):
Haiduk już wszystko rozpracowałem ;) Faktycznie w trakcie lotu trzeba jeszcze dawać poprawki myszką. Te rakietki są rewelacyjne :D

Jedno co mnie denerwuje niemiłosiernie w grze to mała ilość radio komend..żeby usunąć takie rzeczy jak 'stick together' albo 'wait'? :? A już wogóle porażką jest to że jest tylko komenda "Go go go" ale o "Retreat" nikt nie pomyślał 8)

Widać genialni panowie z DICE doszli do wniosku że ludzie raczej będe używać VOIPA niz komend,gdyż wydzieranie pyska do mikrofonu jest o wiele wygodniejsze niz wydawanie komend.

btw...ostro dzisiaj ludziska pojechali z EA na ich forum za to że gra nie obsługuje starszych kart :D.Ubaw po pachy :P.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 15:57 

boby7[PL] napisał(a):
...Pobawiłem się nimi przez chwilę i w efekcie miałem minus score. Dlaczego? Ano dlatego, że zestrzelony heli zabijając wrakiem moją piechotę nie zalicza punktów zestrzelonemu pilotowi, a temu kto go zestrzelił. Minusowe. Śmieszne? Nie! Goryczy dodaje skuteczność ostrzału. Jest fatalna. Udało mi się zestrzelić jeden samolot, którego pilot chyba podziwiał widoki i zwyczajnie leciał baaaardzo powoli i dwa helikoptery, które zawisły nieopacznie nad flagami. Obydwa zestrzelone heli zaliczyły mi punkty za zestrzeloną załogę i minusiki za tych co byli pod tymi helisami :/ Paranoja. ...

Moim zdaniem tak powinno być. W końcu to TY zestrzeliłeś maszynę. Tak samo rzucając granatem w przeciwnika musisz się liczyć z tym, że jeśli obok stoi Twój kompan, to TY odpowiadasz za obrażenia, jakie odniósł od wybuchu. Pilot raczej nia ma wpływu na to, na co spadnia, jak ktoś go zestrzeli. Także to powinien być OGROMNY PLUS dla BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 15:57 

Wiesz Ambo powiem Ci szczerze że chyba wole wcześniej nagrane komendy głosowe które dodają klimatu niż 13 latka przed mutacją którzy drze jape na VOIPe "wycofać sie wycofać" 8)

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 16:01 

Gorefest napisał(a):
Wiesz Ambo powiem Ci szczerze że chyba wole wcześniej nagrane komendy głosowe które dodają klimatu niż 13 latka przed mutacją którzy drze jape na VOIPe "wycofać sie wycofać" 8)

Na szczęście to nam nie grozi. W końcu to gra dla dzieci powyżej 16 roku życia :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 16:03 

_OskaR napisał(a):
Gorefest napisał(a):

Na szczęście to nam nie grozi. W końcu to gra dla dzieci powyżej 16 roku życia :twisted: :twisted: :twisted:

hmmm tylko tak sobie myśle ile lat może mieć gracz z nickiem 'twojastara99' ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 16:04 

Gorefest napisał(a):
_OskaR napisał(a):
Gorefest napisał(a):

hmmm tylko tak sobie myśle ile lat może mieć gracz z nickiem 'twojastara99' ;)

Nie bój nic,przynajmniej będzie polewka :D.

Będzie tylko...dymaj stąd małolat bo mi cel zasłaniasz :D.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 16:27 
Oldboy Battlefield.pl

boby7[PL] napisał(a):
Najbardziej dobija mnie jednak brak sterowanych rakiet ppanc , które można odpalić z ukrytego pojazdu, bez bezpośredniego kontaktu z wrogiem (tak jak w PoE). Bojowe transportery piechoty w bezpośredniej walce z mtb... Kto by pomyślał?! W BF2 jest to możliwe :evil: Hm... Może na innych mapach są takie pojazdy ze sterowanymi rakietami ppanc?

widac nic nie wiesz...
strzel rakieta i wtedy kierujesz ja przez... ruszanie myszka...
:roll:
co do lamentow na slabosc sprzetu to jest tylko jedna odpowiedz! to jest do cholery jasnej gra teamowa! graj w teamie i glowkoj wtedy jestes nie do pokonania.

co do kampienia to dzis bracia A sobie zrobili kamperiade na lotniskowcu bunkrujac sie na antenach... planxem ich sie dosyc latwo sciagalo ale szkoda ze nie ma toto spash damage...

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 16:52 

Ale mozna sie przynajmniej dobrze posmiac.
Jechalem czolgiem , nagle wyskoczyl jakis kangur i sru mnie z rury , potem jump jump , extra speed i juz go niema jak dolaczyl do niego kangur nr2 z rura to wiedzialem ze juz po mnie.
Przeciez tak nie da sie grac . Zamiast lapac kangury sikalem pod stolem ze smiechu :D
Musze przyinstalowac sobie zpowrotem Unreal Tournament i troche przytrenowac.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 17:11 

Yaro napisał(a):
Ale mozna sie przynajmniej dobrze posmiac.
Jechalem czolgiem , nagle wyskoczyl jakis kangur i sru mnie z rury , potem jump jump , extra speed i juz go niema jak dolaczyl do niego kangur nr2 z rura to wiedzialem ze juz po mnie.
Przeciez tak nie da sie grac . Zamiast lapac kangury sikalem pod stolem ze smiechu :D
Musze przyinstalowac sobie zpowrotem Unreal Tournament i troche przytrenowac.

Ha ha to skakanie to ładne lamerstwo,mam nadzieje że to poprawią bo inaczej same kangury na mapie będą.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 17:44 

ogólnie dość dobrze sie gra, ale bugów troche:)

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 17:47 

Nie wiem czy gdzieś już o tym pisano. Jak tak to sorka.

Patrząc po różnych forach znalazłem serwer na którym (ponoć) nie ma ograniczenia czasowego. Nie miałęm możliwości tego sprawdzić, bo miałem zajęty weekend i demko dopiero się ściąga.
IP: 213.112.85.221 [KnaIIP] BF 2 [No 12 min limit]

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 17:50 

Okota napisał(a):
boby7[PL] napisał(a):
bez bezpośredniego kontaktu z wrogiem (tak jak w PoE).
widac nic nie wiesz...
strzel rakieta i wtedy kierujesz ja przez... ruszanie myszka...
:roll:
Widać, że nie umiesz czytać, albo PoE na oczy nie widziałeś, mój Ty Wszystkowiedzący Okoto.

Co do rakiet rakiet aa, to polatałem dzisiaj jako strzelec i okazują się one dziabkę skuteczne :twisted: Teamkilla można zaliczyć po tym jak rakieta zostanie ogłupiona przez flary i trafi w pojazd naszej drużyny.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 18:50 

Juz wiekszosc servow wylaczyla limit czasowy.
Pogralem se na serverku enclavy. Fajne pingi (40) ale niestety w ciagu pierwszych 10m zwyzywali mnie jego wlasciwiele za rozbicie sie samolotem o ich helikopter. Patrzac ekonomicznie to gdy 1 zabija 2 to jest zwyciestwo. Co do samego sposobu natomiast (grunt, ze sa martwi) to byl to akurat wypadek. Na koniec mnie zkickowano bez powodu (pewno zapamietali tamta sytuacje) i tyle se pogralem. wiec r3sp3ct dla pr0 graczy...

Dziwi mnie natomiast wybitnie dzialanie rakiet. Sa naprowadzane na cieplo - ok. Dzieki temu moga sledzic cel - ok. Ale dlaczego nie trafiaja w cos co leci przedemna (0 manewrow) tylko obok. Natomiast za mna skrecaja nawet gdy robie beczki itp akrobacje...Dziwne to

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2005, 19:59 

Ano dlatego, że pewnie flar nie wypuszczasz? Mi brakuje dwóch rzeczy - możliwości wychlania się, np zza muru i "przyklejania" się do ściany. Mam jeszcze jedno pytanie w opcajch audio jest takie coś jak Creative X-FI. Co to jest? Mam Audigy 2 ZS i nie mogę tego włączyć, a tylko przy tym chyba EAX HD sie uaktywnia

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 259 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2