Teraz jest 4 mar 2025, 14:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 00:58 

Panowie mała prośba.
FAQ jest bardzo dobre, dyskusja też na poziomie, tylko w poradach nie odwołujcie się do klawiszy przypisanych przez grę, gdyż dla wielu graczy pierwszym krokiem po instalacji są odwiedziny na zakładce "configure controls".
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 06:37 

ale page up/down to chyba nikt nie zmienia :P

Piloci latajcie :P Taki moge apel wystosowac po grze na autocomie gdy ja jako jedyny dosiadalem heli natomiast nie mielismy ani jednego pilota mysliwca. Wynik taki, ze mialem 2 migi na ogonie +heli ;]

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 07:56 

Taa, wczoraj na PRGK lotniskowiec pelen sprzetu i nikt sie tam nie respawnowal, ledwo dolecialem w poblize ladu i juz mialem sygnal staly o namierzaniu :?

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 14:10 

A nie oszukujmy sie, zespol samych piechociarzy kontra lotnictwo zostanie zmiazdzony na 90% Darujcie se komentarze typu "ale mozna we 3 wziasc rakiety i zrobic salto, stanac na rzesach i rozwalic heli" ;]

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 15:21 

lailonn, flagi mają bardzo mały zasięg, heli musi wisieć w miejscu przez dobrych kilkanaście sekund. Wystarcza.

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 16:55 

A od czego gunner? :P

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 17:09 

Ja tam z daleka trafiam z rury ;). Zostało mi z 1942 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2005, 17:14 

Lailonn napisał(a):
ale page up/down to chyba nikt nie zmienia :P

Piloci latajcie :P Taki moge apel wystosowac po grze na autocomie gdy ja jako jedyny dosiadalem heli natomiast nie mielismy ani jednego pilota mysliwca. Wynik taki, ze mialem 2 migi na ogonie +heli ;]

Hmmm fajny serwer :lol: Powiem Tobie, ze efektywniej jest podleciec gdzies w okolice dzialka stacjonarnego AA lub lotniskowca. Walki AIR->AIR są o wieeele trudniejsze, niż np. w DC :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 02:42 

odnośnie "niewdzięcznego" zadania dowódcy pola - nie jest tak źle wcale. Owszem, większość czasu leży się cicho w jakimś spokojnym miejscu i bez przerwy prawie w commander mode, ale jeżeli się weźmie snajpera i wyczai dobrą pozycję, to można przy okazji złapać parę fragów, zwłaszcza, że dzięki skanowi wiadomo gdzie szukać gości (polecam dla command-campera dach tej fabryki po lewej, zaraz obok skrajnego spawna US, jest stamtąd dobry widok na wszystkie trzy nabrzeżne spawny i część Construction Yard). Dziś tak grałem (potem trochę specopsem, bo się team nie bardzo kwapił do niszczenia arty), przejąłem w sumie może ze dwie flagi i... 74 punkty na koniec godzinnej rundy (niedużo, ale i tak byłem na pierwszym miejscu).

Ah, i jeszcze jedna arcyprzydatna sprawa nie wspomniana w miniFAQ - zrzut zaopatrzenia na uszkodzoną arty, tudzież radar i przyczepę UAV naprawia je ekspresowo, gorzej jak się specops dalej czai w pobliżu, bo szuja sobie pobierze dodatkowe C4, najpierw wysadzi zrzut, a potem znowu arty... ale co zrobić, taka karma:)

PostNapisane: 15 cze 2005, 09:33 

Cubituss napisał(a):
4. Dowódca pola - najbardziej niewdzięczne zadanie w grze,

Heh.. a wg mnie jest to najlepsza funkcja. Jedyenie gracze muszą dołączać się do składów i wykonywać rozkazy + komunikacja wlaśnie. Mi ta gra spodobała się właśnie z powodu dowódcy. Normalnie wypas... tak mi się to podoba :D A to, że mniej punktów dostaje to mi to wisi. Grałem nawet nie patrząć ile mam punktów.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 10:16 

gangrel --> dokładnie o tym pisałem, mówiąc, że niewdzięczna funkcja. Jedno źle położone arty i masz score minus 16.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 10:21 

Co jak co ale jak się jest dowódcą i ma sie squad który respawnuje się "u ciebie" i słucha rozkazów i komandera który nie jest głuchy na prośby takiego squadleadera to sama przyjemnosc z gry. Wydanie rozkazów to kilka sekund otworzyc squadscreena kliknąc prawym na mapke wybrac i walczymy dalej.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 10:41 

No, musze powiedziec, ze gdy gram w suadzie, gdzie liderem jest Cubituss, to gra staje sie czysta przyjemnosca :D.
Dopiero jak autobalance mnie przenioslo do przeciwnikow, gdzie nie bylo ani squadow ani commandera (sic!) to odechcialo mi sie gry :x.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 14:45 

Dzięki maTTi, starałem się wczoraj :). Spróbuję się dzisiaj też wbić koło 20 :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 14:46 

A ja mam pecha i zawsze jestem po tej stronie gdzie nie ma squadow :D Zreszta na autocomie woczraj 10 minut prosilem by ktos wlazl do mojego squadu...

Wiec ponowna prosba DOLACZAJCIE DO SQUADOW !! bo mozna czasem oszalec :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2