Teraz jest 20 lip 2025, 03:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:13 

kocham tą tolerancje i zrozumienie w naszym kraju -_-
jak się nie podoba zaczne pisac po angielsku...

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:18 

@Lailonn nie wiem jakiego jestes wzrostu ale ja sobie ten sprzet do regulacji moglem przypiac przy szyi do koszulki , do spodni troche brakowalo kabla wiec sila rzeczy majtalo sie toto na kablu.

@Vesp3r tylko nie to :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:18 

Vesp3r napisał(a):
kocham tą tolerancje i zrozumienie w naszym kraju -_-
jak się nie podoba zaczne pisac po angielsku...

Ty lepiej w końcu rozmiar tego obrazka w podpisie zmień... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:23 

Kabel ma 2 metry...ale jesli ty na takim ledwo do szyi siegasz to r3sp3ct zioomal (a tak sobie uzylem :P) Mi starcza by od kompa biegl spod biurka-za biurkiem-nad biurkiem-do mnie i jesczze moge sie swobodnie orbacac i wychylac na jakies pol metra(choc nie mam wzrokowej zodlnosci mierzenia) gdybym podlaczyl je , ze spod biurka ida wprost do mnie to bym mogl sobie tv jeszcze ogladac w 2 pokoju :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:25 

Przeczytaj co napisalem a potem przeczytaj co ty napsiales. Mowie o odleglosci na kablu od sluchawek do regulatora glosnosci. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:34 

wiem, ze o przelacznik ci chodzilo i kazdy inny tez sie domysli. A wiec by uspokoic twe skolatane nerwy odpwoiem, ze po przyczepieniu do spodni(w pozycji siedzacej) mam jeszcze jakies 30cm luzu zwisajacego kabla. Co innego gdy stoje, ale ja nie gram na stojaco-nie wiem jak ty ;] Mam 176cm wzrostu.

ps. Zwrociliscie vesperowi uwage o podpis juz ktorys tam raz. tym arzem postanowilem pokazac jak wiele osob jest "zaklamanych" (to zle slowo ale na takie zachowanie nie znalazlem innego) Jego podpis ma wysokosc 150 i ponoc to za duzo. jest nowy, napisal posta o jk2 i 3 w rekrutacji spqr za co zostal wysmiany i teraz (jego story). Wezmy pod uwage pana Piasecznika(padlo na niego i tyle). Jego podpis ma wysokosc 171 !!!! MMimo to nie otrzymuje zadnych uwag i komentarzy na ten temat. teraz zobaczmy jego staz na forum i fakt, ze jest w znanym klanie. Co otrzymamy? Ano to, ze to za co jedni dostana zjebke dla innych jest w pelni normalna rzecza. Wlasnie takie zachowanie krytykowalem (za co i mnie pewno 90% sceny BF nie lubi ;] ) pare razy wytknalem wam "veteranom" hipokryzje (o znalazlem slowo :P ) a mimo to, to ja jestem ten "zly" i love you guys :}

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:55 

Lailonn napisał(a):
po przyczepieniu do spodni(w pozycji siedzacej) mam jeszcze jakies 30cm luzu zwisajacego kabla

Bueheheheheheh! :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 14:21 

glodnemu chleb na mysli ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 14:24 

Lailonn napisał(a):
mam jeszcze jakies 30cm luzu zwisajacego kabla. Mam 176cm wzrostu.

:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: A nas to raczej nie obchodzi jakiego masz zwisającego kabla i ile masz wzrostu :lol: Ale rzeczywiście.. stosunek wzrostu do kabla w zwisie zaiste imponujący :lol: :lol: :lol: (taka mała dygresja.. jesteś może murzynem? :lol: )

Lailonn napisał(a):
pare razy wytknalem wam "veteranom" hipokryzje (o znalazlem slowo :P ) a mimo to, to ja jestem ten "zly"

"zły" ? Ja bym to nazwał inaczej :lol: :lol: :lol:

Lailonn napisał(a):
i love you guys :}

No offence.. we don't love you :P

Lailonn napisał(a):

za co i mnie pewno 90% sceny BF nie lubi ;]

Schlebiasz sobie... ja myśle, że nie lubi Cie tak z 99% starej sceny bf'a. Nie wiem jak tam "nowi". Ale.. jesteś zabawny koleś.. nie ma co... dogadałbyś się z niektórymi.... hehehhehe (ale jaki to miałoby skutek na nasz biedny i tak targany różnymi tragediami świat? :roll: ) Pisz posty.. wytykaj "hipokryzje" innym.... przynajmniej będzie śmiesznie...

A co do Piasecznika i jego obrazków. O ile zauważyłeś, pierwszy z nich to logo klanowe, a drugi natomiast to info x-fire. IMO nie ma w tym nic złego, i są to całkowicie inne "merytorycznie" obrazki, od grafiki vesp3ra, która sama w sobie nie przedstawia zadnej wartosci, oraz nie jest zwiazana w jakis zauwazalny sposob z bf'em. Cóż.. być może Vesp3r chce zeby ten podpis ukazywał jaką osobą jest.. hm.. mazy (ostatnio popularne słówko) piechociarz i heli oraz jakaś "kobietka" ... świadczą o.. hm.. jednak pomine sobie ten komentarz.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 14:33 

trigg pytal "to ile ty masz wzrostu" to odpowiedzialem ;]

Calavero wybacz moja uszczypliwosc pr0 gamerze ale wszedzie TY starasz sie "nowych" zjechac. Ty stworzyles topic o powiewie swiezosci. Tym czasem grasz raptem rok. teksty masz bardziej lolowate niz ja bo moje chociaz zabawne jak sam zauwazyles ;]

NIe odpowiadaj za innych. A ja mysle, ze 90% bo na servach jakos sobie radze z ludzmi ;] I nawet dobrze sie wspolpracuje czasami ;>

co do podpisu ROTFL chlopie gadasz jak potluczony. Co ma do tego, ze u piasecznika to 2 obrazki a nie 1 ? Wynik sie liczy...to jak ja dam 20 obrazkow, kazdy po 20 to nikt mi nie zwroci uwagi? :D

ps. pisal bede ciagle(regulaminu nie lamie) bo mnie to bawi. Z tym murzem to az prychnalem ze smiechu. Tylko musialem sie tlumaczyc innym w robocie, ze to nie z nich sie smieje ;D

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 14:37 

Enemy troll spotted! Requesting moderator's support!

omg nie wiem skad ten powiew swiezosci ale nic dobrego to nie wrozy :lol:

Jest taka stara zasada : "nie karmic trolla" i chyba sobie ja trzeba przypomniec . Niech ktos zamknie ten topic bo oczy bola patrzec 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 15:28 

Trigg zmartwie cie ale nowi nie wiedzą o tym ze robią z siebie trolli

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:00 
Moderator forum

Najsmieszniejsze jest to, ze nowym najczesciej odpowiadaja ci troche starsi nowi :D
Skonczcie sie obrzucac pseudointeligentnymi wypowiedziami i pogadajcie na temat, bo zamkne piaskownice i zabiore zabawki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:20 

Garet masz swieta racje. Niestety "troche starsi nowi" mysla, ze sa pr0 veteranami i nalezy im sie szacunek. Blad ;] Ale luz ja bede juz grzeczny(na ile moge) skoro admin upomina ;> Wracajac do tematu...

Mysz,sluchawki,klawa,joy zawsze wzbudzaly wiele emocji wsrod graczy. To co jednym sie pdooba innych doprowadza do mdlosci. Ja uwazam, ze zaden z komentarzy dotyczacych sluchawek ajkie zaproponowalem nie jest natury technicznej i na tyle wazny by kogos zrazil. Pech, ze nei da sie pograc na tym aby to ocenic. Joy'a w lape wziasc mozna czy myszke...

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:36 

A ja tam mam mikrofon w kamerze internetowej i nie mujsze sie uzerac z jakimis tam słuhawkami :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2