Teraz jest 2 maja 2025, 00:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 15:13 

[Night]MaX napisał(a):
Moze powiesz "mistrzu" skad sie wziąłeś i co osiągnąłes w poprzedniej grze.

Chyba niewiele, skoro tu przylazł... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 15:21 

ja tu nie przylazlem. jestem tu juz pol roku ;] a co osiagnalem? gadanie jakby gra byla zyciem. Kupe frajdy glownie :} bo co mozna osiagnac w grze :D Chyba, ze ktorys z was zarabia na graniu to spox.

max: nie zamierzalem akurat nic komentowac ;] i nie bede :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 15:45 

[Night]MaX napisał(a):
na koniec w komentarzach było coś o lataniu o czołgach itd
LOL! Czy Oni wiedzą, że heliktopter z "braku laku" był pilotowany przez naszego najlepszego asfalta?
PS: Czity Pepelu nie działają w helisach! Kto by pomyślał?! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 15:59 

A niektorzy to w ogole z innej bajki przylaża... ja np. do tej pory gralem w Rainbow Six i teraz mam zamiar pobawić się w BF2. Wiem ze jestem na gorszej pozycji niż doswiadczeni gracze w BF, jakby nie patrzec te gry maja duzo cech wspolnych ale mysle ze przy systematycznym treningu z kadym da rade powalczyc 8) A w ogole to witam wszystkich bo nowy tu jestem :) jezeli to miedzy innymi ja jestem tym powiewem swieżosci którego sie tak obawiacie to obiecuje ze bede grzeczny :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:02 

[Night]MaX napisał(a):
co do powiewu świeżosci - wczoraj graliśmy (tag 1337 czy cos w tym klimacie) sparing 10 vs 10, po pierwszej rundzie zaczęły sie komentarze, ze mapa ssie, ze samoloty są do dupy bo zabijają itd, ze zupa była za słona ... po pierwszej rundzie jeden z panów nie wytrzymał i poszedł sobie. oki druga runda niewiele wniosła, bo była tak samo jednostronna jak i pierwsza - nie wiem z jakiej gry byli ci "panowie" ale na koniec komentarz był taki - "wy jesteście marni nie macie w ogóle skilla i tylko temu ze umiecie się wspierac zawdzięczacie to ze wygaliście" :lol: ja zawsze myslałem ze zgranie to najważniejsza sprawa w serii Bf ale juz od wczoraj wiem ze wcale nie !! na koniec w komentarzach było coś o lataniu o czołgach itd - wiec bardzo proszę o nie*******niu mi jak to gracze AA, ET czy innej kiszki coś zamieszają ... no chyba ze mi kawę na lotniskowcu.

PS aha i jeszcze jedno mistrzu z 1337 umów sie z Uzą na mecz 8 vs 8 bo bardzo pragniemy zaprezentowac wam naszego skilla bez samolotów - a potem juz mozecie wracac do ET...... to tyle na temat świeżości.

PS2 Lailonn - ładnie proszę, nie komentuj mojej wypowiedzi bo i tak szczam na to co myślisz faliście. Moze powiesz "mistrzu" skad sie wziąłeś i co osiągnąłes w poprzedniej grze.

Tak na wstepie, skad sie wzialem ? AAO - 1st. Polish Battalion, jakies osiagniecia ? 3 mejsce w Europie, a jak cie interesuje nasza historia to zapraszam do mojego profilu na eSports.
Teraz komentaz do twojego posta.
W zeszlym tygodniu zazdroscilem wszystkim graczom Bf'a, ze maja tak zajebista spolecznosc. To wspolne czekanie na TS na demo zrobilo na mnie ogromne wrazenie, nawet wiecej, tak mnie to wciagnelo, ze sam juz nie moglem sie doczekac wydania dema tym bardziej pelnej wersji.
Teraz, czytajac takie posty jak twoj, gdzie napinasz sie chyba do granic mozliwosci ( watpie zeby jeszcze jakas zylka na twojej dupie byla cala ), z tej calej dumy srasz pod siebie, to po prostu jest mi zal. Mam tylko nadzieje, ze reszta "starych wyjadaczy" nie jest taka.
BF2 jest gra jak kazda inna, zeby byc dobrym trzeba miec skila i zgrany team - nic nadzwyczajnego. Jak to w zyciu bywa, na kazdego cfaniaka znajdzie sie wiekszy i jestem pewien, ze w niedlugim czasie zdazysz sie przejechac na noobkach z innych gier, bo na bank "wyrosnie" z nich kilku pr0 graczy.

Edit:
Jak juz tak szczasz na ludzi i ich posty, to tylko uwazaj na kierunek wiatru.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:13 

BB nie nie jest taka. Wielu jest tu wartych "virtualnego szacunku" ludzi. Ale jest tez paru troli, ktorych lubie wkurzac ;]

A fakt BB (jesli to ty masz nick a bf B?B czy jakos tak) to ladnie ci latanie szlo ;] Co do spolecznosci. Jest wyjatkowo hermetyczna i nie dopsuzcza nowych tlamszac ic hw zarodku. Skoro wiec nie mozna sie dolaczyc trza sie wgryzc ;>

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:14 

Społeczność, jak każda społeczność "internetowa" nie lubi, kiedy młodzi, gniewni wchodzą z hukiem i ogłaszają nowy porządek.
Maxiu się oburzył na to, że dostaliście w tyłek i pokornie powinniście głowy popiołem posypać a nie tu z tekstami, że enclave nie ma skilla. więcej szacunku. nie dla starych wyjadaczy. w ogóle dla przeciwnika. przegrywać trzeba umieć. w karty pod mostem i na wielkich turniejach.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:15 

BB napisał(a):
Jak juz tak szczasz na ludzi i ich posty, to tylko uwazaj na kierunek wiatru.

Fajny tekst :lol:

[Night]Max jest najlepszym przykładem jak zgrana jest nasza społeczność i jak każdy z nas chce być jej współtwórcą. Po wyjściu BF 2 pojawią się setki nowych graczy z brakiem rozeznania jak grać. Zaczną łazić po serwerach i pokazywać, że Polacy to zaplute chamy, które nie dość, że kiepsko grają, to jeszcze teamkillują i wyzywają wszystkich od cheaterów. Zadaniem graczy PRO (takich jak [Night]Max) jest złapanie ich za ryj i wytłumaczenie, że tak się nie robi (w "wolnym" tłumaczeniu).

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:18 
Moderator forum

Co nie oznacza, ze Max nie przesadzil. Jak zwykle zwyrola ponioslo. Maxi i prosze cie nie bluzgaj mi tu... Wystarczy mi kasowania nowych.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:25 

Ja oczywiscie rozumiem zasady kazdej spolecznosci graczy. Zamknietej czy otwartej dla "nowych". Ale pisanie takich postow to lekka przesada, nawet jak dla starego wyjadacza. Max napisal ze byli to goscie z ET, a ogolnie ta spolecznosc ma juz taka opinie, wcale tez sie temu nie dziwie, sam 1.5 roku gralem w wolfa, nawet probowalem swoich sil w jedym klanie, ale kiedy poraz kolejny slyszalem ze "nie moge grac w meczu, bo mama mi karze wylaczyc komputer" to mi sie odechcialo. Spolecznosc AAO to w wiekszosci przypadkow ludzie dorosli, oczywiscie jak wszedzie sie trafiaja czarne owce. Ale Max, zamias byc przykladem dla innych, chce chyba wszystkim noobom pokazac jakim jest zajefanym, super - extra, pr0, uberGEJmerem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:25 

tak na marginesie mowiac najwieksza wada bf2 jest to ze doszlo duzo nowych ktorzy proboja przejac inicjatywe na polach bf'a

PS: nie mowie tu o wszystkich

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:28 
Moderator forum

po 1.
BB a pisalem cos do ciebie ?

po 2.
twoje 3 miejsce robi na mnie wrażenie tak samo jak nasze dwukrotne 1

po 3.
jak lubisz rozmawiac o męskich dupach to nie na tym forum poszukaj czegoś w googlu w stylu xxx i gay i tam sobie wylewaj żale

po 4.
Lailonn wcale mnie nie wkurzasz przezylem WERMINATORA przeżyję i ciebie

po 5.
moj post dotyczył słomy w butach tych co znami wczoraj grali (nie wszystkich ale tego mądrali co przesłał Uzie tą wiadowmość) - nie chodzi o to jak grali - w końcu ktoś musiał przegrać, ale o to ze jak sie przegrywa to na naszej scenie pisało się zawsze "dzieki za nauczkę do zobaczenia wkrótce postaramy się odgryżć" ale widać na scenie AA czy ET nie jest to praktykowane - wiec jesli wam coś nie pasuje to po prostu nie czytajcie tego forum i będzie git.

po 6.
k...a mac kochani moderatorzy już już miało być tak pięknie !! i co i znowu chlew jak po wyjsciu BF42 za 29,90 - lubiłem ta grę bo była droga i miała duze wymagania sprzetowe co skutecznie eliminowało takie elementy jak sławna LADY z CS.

po 7.
jesli chodzi o starych czy nowych graczy w BF2 to wali mnie kto ile w co grał ważne zeby umiał sie zachować z klasą nawet jak przegra.

Ostatnio edytowano 16 cze 2005, 16:29 przez [Night]MaX, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:28 

"[Night]Max jest najlepszym przykładem jak zgrana jest nasza społeczność i jak każdy z nas chce być jej współtwórcą."

to jest + ale jest roznica miedyz zgraniem a hermetycznoscia i samozachwalem

"Po wyjściu BF 2 pojawią się setki nowych graczy z brakiem rozeznania jak grać. Zaczną łazić po serwerach i pokazywać, że Polacy to zaplute chamy, które nie dość, że kiepsko grają, to jeszcze teamkillują i wyzywają wszystkich od cheaterów. "

to tyczy kazdej nacji i kazdej gry. nikt sie jeszcze zt ym nie uporal ;]

"Zadaniem graczy PRO (takich jak [Night]Max) jest złapanie ich za ryj i wytłumaczenie, że tak się nie robi (w "wolnym" tłumaczeniu)."

tlumaczenie moze byc mile i nie mile. Gdy pol roku temu zaczynalem grac online w BFa spotkalem sie dosc z wrogim nastawieniem. Za przyapdkowy TK kick lub ban. Za nie udany lot to samo itd. Zreszta juz byl topic o BF2 aby szykowac sie do exterminacji "nowych lam". Pomyslal ktos, ze to moze byc zrodlem tych zlych relacji nowi-starzy ?

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:33 

A max dalej, jak sie obsral tak siedzi...
btw. czyzbys byl pracownikiem BMJ'tu ?
lol N/C
edit.
dwukrotne pierwsze w czym przepraszam ?

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:37 
Moderator forum

tak na marginesie przez to ze scena miała niewielki napływ nowych wiec udawało się skutecznie ich asymilowac na zasadach wypracowanych przez 3 lata istnienia serii i sceny i moge się założyc ze 90% teraz też się przystosuje

PS Lailonn wiesz z tym PRO to średnio trafiles enclave zawsze grało for fun i tylko for fun. Dokładnie waliło nas czy wygramy czy przegramy ale zawsze mieliśmy szacunek do przeciwnika (nie liczę duńczyków - jeb...ć ich łososie !!)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2