Teraz jest 22 lis 2024, 21:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:17 

...coraz bardziej przekonuje sie do tych sluchawek dodawanych w Commander Edition. Wlasnie znalazlem ich odpowiednik (te z battlefieldem maja bardziej "wojenne" barwy) w jednym z tanszych sklepow komputerowych (oto dokladne namiary - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7544#) i kosztuja tam 159 zl !!! To daje do myslenia... coprawda wygladaja marnie ale jezeli sprzedaje je Logitech i za taka cene, to napewno musi byc kosmos.. :) Przekonamy sie 24 czerwca :D
Pozdro!

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:34 
Oldboy Battlefield.pl

Ilsilencio napisał(a):
(oto dokladne namiary - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7544#) i kosztuja tam 159 zl !!!

wg mnie to nie te słuchawki, ponieważ te, do których dałeś linka mają regulację głośności...

!!!UWAGA!!! Słuchawki z wersji Commanders Edition NIE MAJĄ REGULACJI GŁOŚNOŚCI NA KABLU !!!UWAGA!!!

Poza tym bolą od nich uszy po kilkunastu minutach grania, plastik trochę się wbija w łeb (gąbki są za cienkie), a to nie jest przyjemne uczucie...

My grając na pokazie nie byliśmy z nich zadowoleni w ogóle (m.in. Ja, Qba, Okota) :|

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 12:47 

ehh.. no tak ja podawalem te z niemieckiej wersji... czyli z tego co mowisz w polsce naszej kochanej wsadzili na ich miejsce jakis szit... a moze te co wy mieliscie byly jakies probne, a teraz beda juz te ktore ja pokazalem... A i jeszcze jedno.. to byle sluchawki z wejsciem minijack czy USB ??

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:11 

boby7[PL] napisał(a):
Mam przed sobą ulotkę MM.
Na ostatniej stronie: Battlefield, premiera 24 czerwca 2005, 129,-.

Ło w psikute to dali promocyje że aż strach :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:23 

słuchawki słuchawkami ale czy podczas komunikacji w czasie gry (bo tak to rozumiem) nie pojawią się straszne lagi ?
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:41 
Oldboy Battlefield.pl

Ilsilencio napisał(a):
ehh.. no tak ja podawalem te z niemieckiej wersji... czyli z tego co mowisz w polsce naszej kochanej wsadzili na ich miejsce jakis szit... a moze te co wy mieliscie byly jakies probne, a teraz beda juz te ktore ja pokazalem... A i jeszcze jedno.. to byle sluchawki z wejsciem minijack czy USB ??

Minijack... myśle, że w całej Europie będą te same kaszaniaste słuchawki, tylko na zdjęciu jakoś takoś "dziwnie" wyglądają :]

Miczel napisał(a):
słuchawki słuchawkami ale czy podczas komunikacji w czasie gry (bo tak to rozumiem) nie pojawią się straszne lagi ?
Pozdrawiam

Wszystko zależy od serwera, na którym grasz... gdzieś w jednym z tematów widziałem, że VOIP zabiera ok. 256kbps łącza, więc nie będzie tak źle :]

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 23:52 

ee tam,ja zamiast sluchawek wolal bym koszulke a nie jakeis sluchawki,po h mi taki badziew :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 00:39 

Cytuj:
myśle, że w całej Europie będą te same kaszaniaste słuchawki, tylko na zdjęciu jakoś takoś "dziwnie" wyglądają :]

Tom@s... wierze Ci na slowo ze te slychaweczki to szjas.. bardzo mozliwe, ja ich jeszcze na zywca nie testowalem, ale nie rozumiem jak mowisz ze jest to wersja bez pilota (regulatora glosnosci na pasku) skoro na zdjeciu sluchawek sprzedawanych w zestawie commander edition widac czarno na bialym takowego pilota... kto mi to wytlumaczy :D ??

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 11:50 
Oldboy Battlefield.pl

Ilsilencio napisał(a):
na zdjeciu sluchawek sprzedawanych w zestawie commander edition widac czarno na bialym takowego pilota

Coś mi tu nie gra:
http://www.ebgames.de/product_info.php/products_id/3952 - Commander Edition, bez regulacji
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7544 - Logitech za 160zł, z regulacją...
Słuchawki, które mieliśmy na pokazie nie miały regulacji...

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 15:34 

Cytuj:
http://www.ebgames.de/product_info.php/products_id/3952 - Commander Edition, bez regulacji

Na dole strony pod napisem screenshots masz te same słuchawki co na górze ale z regulacją. Więc morze mają to być jednak te za 160 zł z regulacją w Commander Edition

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 15:36 
Oldboy Battlefield.pl

Walking death napisał(a):
Cytuj:

Na dole strony pod napisem screenshots masz te same słuchawki co na górze ale z regulacją. Więc morze mają to być jednak te za 160 zł z regulacją w Commander Edition

ano FUCKtycznie, mój błąd :oops: :oops:

...ale szczerze mówiąc to wątpię, aby słuchawki warte 160zł dawali do gry za dopłatą 80zł... nie wiem... pożyjemy zobaczymy :|

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 15:45 

Zawsze możemy mieć nadzieje że to te będą :roll: a tak wogóle to pewnie kupili by je po niezłej cenie w końcu hurtowo itp.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 23:48 
Oldboy Battlefield.pl

dobra... po kolei!
gralismy na sluchawkach takich jak opisal tom@s
badziew nie z tej ziemi bez regulatorow, upijajace w glowe i o zgrozo trzeszczace i nie wydajace z siebie ani kszty basow!!! jak i posiadajace za cienka warstwe gabki na uszy = bol. no i kabelek do nich byl tez tragiczny...
jesli chcecie tak bardzo ta edycje to poproscie w sklepie sprzedawcow o demonstracje ich.. :roll:
co do ceny w mediamarkcie
gazetka z cena gry wyjdzie w czwartek dopiero i te 129zl to nie jest cena gry 8) jest mniejsza ale niestety nie moge powiedziec. ale jak wyjdzie gazetka to bede mogl was powiadomic co do ceny.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 01:18 

Okota napisał(a):
co do ceny w mediamarkcie
gazetka z cena gry wyjdzie w czwartek dopiero i te 129zl to nie jest cena gry 8) jest mniejsza ale niestety nie moge powiedziec. ale jak wyjdzie gazetka to bede mogl was powiadomic co do ceny.
No co Ty? Chcesz mi wmówić, że mam omamy? W poznańskiej gazetce jest jak byk: 129,-. Moze w innych miastach będzie taniej? Dajcie znać to oleję miejscowe ememki 8)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 00:26 
Oldboy Battlefield.pl

wlasnie dzis sie dowiedzialem 8)
w lodzi bedzie taniej :twisted:
ale wypatrywalbym gazetki na ten tydzien... 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2