Teraz jest 20 lip 2025, 19:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 21:20 

po tym co czytam na forum i widze na serwach,m to przy tym co prezentują "nowi" (NIE WSZYSCY) ban się będzie gęsto sypał :) o kulturze narazie nie ma co rozmawiać poczekajmy do premiery, imo demko rządzi sie swoimi prawami, i szkoda strzępić klawiatury.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 21:34 

aBe napisał(a):
po tym co czytam na forum i widze na serwach,m to przy tym co prezentują "nowi" (NIE WSZYSCY) ban się będzie gęsto sypał :) o kulturze narazie nie ma co rozmawiać poczekajmy do premiery, imo demko rządzi sie swoimi prawami, i szkoda strzępić klawiatury.

popieram Twoja wypowiedz:)

ale tak czy siak nigdy sie nie zlikwiduje chamstwa calkowicie :(

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 22:43 

DaRk MaN napisał(a):
(...)

Słuchaj DaRk MaN.
Ostatnio moja Ciocia opowiadała mi, że szwagier kolegi męża córki bratowej jej sąsiadki widział Cię jak uciekałeś z workiem kradzionej kiszonej kapusty z hipermarketu i dwie hostessy na rolkach goniły Cię aż do granicy gminy. Wprawdzie nie zrobił zdjęć, ale uwierz mi, widział Cię na pewno...

A tak serio. Jak już ktoś tu mądrze zauważył, zanim zaczniesz obrzucać kogoś błotem to postaraj się o jakieś dowody. W przeciwnym razie zachowaj swoje gorzkie żale dla siebie, gdyż takie niepotwierdzone obelgi można potraktować jako „forumową zemstę”. Nie wiem czy koledzy ze wspomnianego przez Ciebie klanu zrobili na Tobie zbyt wiele fragów, czy też w inny sposób okazali się lepszymi od Ciebie graczami, ale mało mnie to interesuje. Jak dla mnie, na chwile obecną (brak screenów, nie chcesz podać nicków) wygląda mi to na żałosną próbę zdyskredytowania grupy osób, która prawdopodobnie nie zasłużyła sobie na takie traktowanie.

Pozdrawiam.
[/i]

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 22:50 
Oldboy Battlefield.pl

mozecie sie pieklic ile chcecie ale ja mu wierze na slowo, jak o 80% tego forum
i to wy powinniscie przeprosic.
a tak... wychodzi wlasnie "Duch CS"
mala rada dla was
w serii bf slowo taktyka nie oznacza 2x lecimy w lewo a 3x w prawo potem na zmiane.
bleh...
aha
w cs gralem jeszcze na wersji 0.36 bodajze pierwszej dostepnej na necie a wczesniej w Action Quake2 ...

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 22:56 

camper stike dla mnie jest gra beznadziejna.. nie lubie go od samego poczatku. wyszedl mniej wiecej w tym samym czasie co quake 3wiec wolalem grac w to 2. przed battlefieldem gralem w battle for middle earth.. tam nie bylo takich problemow... tzn nie bylo takiego chamstwa jak Wy tu opisujecie.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 23:31 

Okota napisał(a):
mala rada dla was
w serii bf slowo taktyka nie oznacza 2x lecimy w lewo a 3x w prawo potem na zmiane.
bleh...
a wczesniej w Action Quake2 ...

Kolejny tekst typu : „dłużej siedziałem w piaskownicy więc lepiej wiem jak liczyć ziarenka piasku” – darujcie sobie już, Wy wyjadacze…

Przyznam szczerze, że nie grałem ani w BF42 ani w CS ale podejrzewam, że jeżeli chodzi o podstawowe ”wymagania” obu gier to są one bardzo podobne, a nawet pokuszę się o stwierdzenie, iż są one identyczne jak w przypadku wszystkich innych gier FPP. Moim skromnym zdaniem we wszystkich tych grach potrzebne jest celne oko, dobry refleks i olej w głowie.
W świetle tego, po kilkudniowym obcowaniu z BF2 mogę stwierdzić, iż również ta gra nie wychodzi poza szerokie ramy tego gatunku.

Taktyka drużynowa, tak jak w przypadku każdej innej gry FPP, przyjdzie wraz z poznaniem map i …czasem.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 23:41 
Moderator forum

<Ppopcorn>
<Piwko>

Naprawde fajnie. Szykują się zaje..... wakacje :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 23:53 
Redaktor Battlefield.pl

Hynol napisał(a):
<Ppopcorn>
<Piwko>

Naprawde fajnie. Szykują się zaje..... wakacje :)

Hynol komu kibicujesz? :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 00:58 
Moderator forum

Mi tam wszystko jedno - to jak zapasy w kisielu - nie ma znaczenia kto wygra :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 01:45 

Dzisiaj juz nie wytrzymalem, praz kolejny kiedy czekalem na samolot i kiedy ten juz sie pojawil koles raz zastrzelil mnie na szybko z SF a potem jeszcze raz z dziala z lotniskowca. Po prostu zal mi takich ludzi. Ale pociesza mnie to, ze polowa tych gowniarzy odpanie, bo nie kazdy da 130 zl za gre. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 09:55 
Moderator forum

BB napisał(a):
Dzisiaj juz nie wytrzymalem, praz kolejny kiedy czekalem na samolot i kiedy ten juz sie pojawil koles raz zastrzelil mnie na szybko z SF a potem jeszcze raz z dziala z lotniskowca. Po prostu zal mi takich ludzi. Ale pociesza mnie to, ze polowa tych gowniarzy odpanie, bo nie kazdy da 130 zl za gre. :twisted:

Jakis screen czy znowu tak jak ostatnio?

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 09:56 

BB napisał(a):

obys mial racje..... :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 10:45 

Morgus napisał(a):
obys mial racje..... :)

A wiec modlmy sie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 14:04 

BB napisał(a):
A wiec modlmy sie ;)

Przyłączę się do modlitwy :) Ja chyba nawet to widziałem. Czasami biegam z defibrylatorem i łapię łatwe fragi na takich chamskich teamkillach :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 16:17 

UMP napisał(a):
Okota napisał(a):
mala rada dla was
bleh...
a wczesniej w Action Quake2 ...

Kolejny tekst typu : „dłużej siedziałem w piaskownicy więc lepiej wiem jak liczyć ziarenka piasku” – darujcie sobie już, Wy wyjadacze…

Przyznam szczerze, że nie grałem ani w BF42 ani w CS ale podejrzewam, że jeżeli chodzi o podstawowe ”wymagania” obu gier to są one bardzo podobne, a nawet pokuszę się o stwierdzenie, iż są one identyczne jak w przypadku wszystkich innych gier FPP. Moim skromnym zdaniem we wszystkich tych grach potrzebne jest celne oko, dobry refleks i olej w głowie.
W świetle tego, po kilkudniowym obcowaniu z BF2 mogę stwierdzić, iż również ta gra nie wychodzi poza szerokie ramy tego gatunku.

Taktyka drużynowa, tak jak w przypadku każdej innej gry FPP, przyjdzie wraz z poznaniem map i …czasem.

Pozdrawiam.

Ekhm...BF-42 i CS mają takie same wymagania :shock:...chyba sobie żartujesz !
CS działał mi płynnie na P3-500, 192 MB RAMu, GeForce 2 MX, a Battlefield 1942 potrafi przycinać na Duronie 1200,256 MB RAMu i GeForce 4 Ti...więc nie pisz więcej takich bzdur ! Nie można popównywać wymagań CS-a z BF-em !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2