Teraz jest 7 maja 2025, 18:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 12:19 

stan86 napisał(a):
ShadoWi napisał(a):
Nie wie ktos czy jest juz w krakowie???

Jest. Empik Galeria Kazimierz po 139 zł , w MM nie sprawdzałem.

W piątek w MM ma być po 99zł ja czekam do piątku :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 12:24 

Czy ktos z wrocka wie kiedy wydadza w dominikanskiej? Nie udalo mi sie dodzwonic ;/

Co do tych 99zl w piatek. Z jakiej okazji? Oni te gry za darmo nie maja. Musza na tym zarobic. Sprzedadza o 50zł taniej to 50zł mniej zarobia. Jakos w to nie wierze. Ale jesli w galerii dominikanskiej bedzie dopiero w piatek to i tak czekac musze ;/ Taki duzy ten wroclaw a jestesmy za murzynami :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 12:33 

w timsofcie zaczynaja wysylac, wlasnie dzwonili do mnie z pytaniem jaką karte graficzną mam :shock: . Zajefajna firma :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:16 
Moderator forum

scenka rodzajowa

tel godz. 14:00 (dział gry)

- dzien dobry macie juz na półce BF2 ?
- nie, jeszcze nie, bedzie wieczorem bo go księgują
- dziękuję

wizyta w MM Zabrze godzina 20:30

- dzień dobry gdzie znajdę BF2 ?
- aa przykro mi bardzo ale będzie dopiero w piątek.. taką mamy umowę z EA...niestety tego nie da się ominąć
- hmmm a miał być dzisiaj .... specjalnie dzwoniłem.
- no niestety ...... ale wie pan co proszę zadzwonić do MM Chorzów oni już mają wystawionego
- eeee to czegoś nie rozumiem ?? przeciez i oni i wy to jedna siec to ich już umowa nie obowiązuje ??
- (miły uśmiech gościa po 14 h pracy - oznaczający "a co mnie to obchodzi")

dalsza rozmowa była chyba bezcelowa, ponieważ robiło się poźno postanowiłem nie męczyc goscia i kupiłem go w Chorzowie .. dali mi nawet plakat :D

PS. swoją drogą ciekawi mnie ten rozrzut cenowy :D Chorzów 119, Wawa 139 - moze to inne wersje ? ta w Chorzowie to zwykły standard bez niczego dodatkowego - płytka, instrukcja, pudełko DVD.

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:25 

za 2.5h sie dowiem czy we wrocku poza bielanami gdzies to kupie :p Moze jednak jacys wroclawianie wiedza czy dominikanskie MM wystawi dzis?

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:28 

[Night]MaX napisał(a):
PS. swoją drogą ciekawi mnie ten rozrzut cenowy :D Chorzów 119, Wawa 139 - moze to inne wersje ? ta w Chorzowie to zwykły standard bez niczego dodatkowego - płytka, instrukcja, pudełko DVD.

Raczej ta sama wersja Max. Krawaciarze po prostu mają zwykle drożej... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 13:46 

lady vicky napisał(a):
eh... przeżywacie, często w takich sklepach pracują ludzie, którzy po prostu chcą sobie dorobić albo nie znaleźli innej pracy i pracują akurat tam - i nie koniecznie interesują się grami... oczywiście powinni mieć pewną wiedzę i orientować się w temacie skoro już tam pracują, ale.... troszkę więcej tolerancji panowie...czy Wy jesteście w stanie wymienić wszystkie gry jakie weszły ostatnio i jakie wejdą i kiedy wejdą i w jakiej cenie będą?
Gdyby każdy mógł pracować tam gdzie chce, to by nie było takich problemów... a tak... trzeba być troszkę bardziej tolerancyjnym i cierpliwym :wink:

Jakoś mam inne odczucia.... Byłem kilka razy w MM w innych miastach, jak np. Olsztyn, gdzie jest faktyczne bezrobocie- i to od razu widać po jakości ludzi jacy tam pracują. Na dziale z grami w Olsztynie pracuje chłopak, który pamięta czasy Commodorka i Atarynki !! Pogadałem sobie z nim o grach typu System Shock - kto to dzisiaj pamięta ??

A w Wawie - jak każdy ma 100 lepszych propozycji pracy niż MM - ludzie z łapanki. Ale chyba nie tylko, bo panie na kasach to chyba wg jakiegoś innego klucza były wybierane do pracy :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 14:02 

tia gadałem z nim wczoraj :?:

ale gra niestety w MM Olsztyn dopiero w piątek :(

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 14:08 

666frako napisał(a):
tia gadałem z nim wczoraj :?:

Być może. Kolejną zaletą MM poza Wawą jest cena gry - praktycznie każdy tytuł jest o 10 zyli tańszy niż w MM przy Okęciu gdzie zazwyczaj kupuję gierki

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 15:44 

Cytuj:
każdy tytuł jest o 10 zyli tańszy niż w MM przy Okęciu gdzie zazwyczaj kupuję gierki

obaczym 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 15:51 

Wczoraj wróciłem do domu była godzina... 21:20 niestety MediMarkt do 21:00 czynny. Ktoś może wie, czy na Górczewskiej w Warszawie jest jeszcze dostępny Battlefield 2?

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 15:54 
Moderator forum

A ja swoja kopie otrzymalem w Empiku (wczoraj mowili ze dopiero w piatek!) dzieki Bladeowi! Dzieki Krzysiu :*

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 16:18 

albz74 - "... Pogadałem sobie z nim o grach typu System Shock - kto to dzisiaj pamięta ?? ..." - ja !!!! ja !!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 16:30 

Wlasnie wrocilem d odomu. tchniony instynktem odwiedzilem empik. I byl ;] 125 zł ! Plakacik tez jest :P Jak bralem plytke to dopiero wyciagali reklamowa 2-jke :wink:

A wiec wroclawiaki jesli chcecie zobaczyc Bfa swiat to na empik w rynku marsz ;]

Tytuł:
PostNapisane: 22 cze 2005, 16:36 

Empik w Blue City, 139 zł.
Na oko zostało jeszcze jakieś 6-7 sztuk. Jest też Guild Wars, gdyby to kogoś interesowało :wink:

W drodze powrotnej stałem sobie w korku w Al. Jerozolimskich i podliczałem ile to kasy pochłonęła modernizacja kompa do standardów BF2: grafa + zasilacz + nowa kostka pamięci + napęd DVD... I naprawdę sama gierka nie jest wcale taka droga :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2