Teraz jest 3 mar 2025, 19:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 12:53 

bardzo ladnie przytoczyliscie TEORIE dzialania supportera. W BF2 to sie NIE SPRAWDZA. Chcecie zobaczyc jak to powinno wygladac to zapraszam do Americas Army. Zabic mozna 1 strzalem. Do tego stan zdrowia i to co sie dzieje wokol wplywa na celnosc. Jesli wiec ktos obok ciebie strzela lub w twoim kierunku to celnosc jest bardzo mala. Przez to nie dosc, ze sie nie wychylisz to i jak juz wychylisz to nie postrzelasz. W Bf2 wyglada to tak, ze z aktualnym rozrzutem broni mozna sie polozyc walic z szczerbinki a i tak zginie sie. Prawie nikt w sieci nie wybiera tej klasy !! NIe mowcie mi, ze to ja nie umiem bo zabijac potrafie dosc skutecznie i kazda bron walkowalem DLUGO zarowno z botami jak i online. A co do akcji, ze jakis gosc ubil tym paru...wczoraj na pewnym servie doszlo do sytaucji gdy wrogi snajper zdjal okolo 6 ludzi z mojego teamu (w tym 2-3 razy mnie-wlasciwie mojego kuzyna) Malo mi szczena nie odpadala. Pelne wypelnienie hasla "one kill, one shot !" Nawet gdy podskakiwalem trafial zawsze heada...ale ja to uznal za cheat a nie za cudowna moc snajperki ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 14:04 

Ta gra ma to do siebie, że trzeba w niej też czasem użyć głowy. Każda klasa ma zalety i moim zdaniem każda może być tak samo śmiercionośna, trzeba tylko znaleźć odpowiednie zastosowanie dla posiadanego przez nią sprzętu ;) Jako stary beefowy zgred mogę tylko dodać, że nie zawsze pojawienie się celu równa się otwarciu do niego ognia ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 14:20 

Lailon wejdziemy niedlugo na server i pokaze ci jak kosi support, jak by go zrobili celniejszego to ci gwarantuje ze kazdy by z nim biegal ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 14:51 

michał napisał(a):
Lailon wejdziemy niedlugo na server i pokaze ci jak kosi support, jak by go zrobili celniejszego to ci gwarantuje ze kazdy by z nim biegal ;)

dokłąnie, a i tak jak się cłoweik rozstrzela to potrafi całą fale atakujacych położyc.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 16:26 

moze to ja mam pecha i trafiam na servery gdzie supporterzy sluza jako mieso armatnie i fragi ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 18:08 

Support sie nie nadaje na ffa, bo nie ma kto go oslaniac z bokow oraz przed sprzetem pancernym. W teamie 1 support + 1/2 anti-tank + jakis specops/assault do oslony bokow dosc ladnie wytrzymuja ataki wroga.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 18:26 

BB napisał(a):
nelson7 napisał(a):
Specyfik napisał(a):
Suport jest od wsparcia ogniowego... zaczniesz syać we wroga to on się nie wychyli, wtedy twoja ekipa biegnie zająć lepsze pozycje. Fakt broń nie jest celna ale ma dużo ammo. Wystarczy sypać w jego strona a zginie :)

święta racja.mnie support przypadł najbardziej do gustu i w multi zawsze gram nim.co do celności strzelania to według mnie najcelniejsze są częste ale krótkie serie.......

Z kazdej broni najcelniejsze sa krotkie serie takie po 3 strzaly.

Pokaż na snajperce to uwierze :P :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 18:46 

generalnie najbardziej przechlapane ma eng, któremu zabrali expacki i jeszcze dali śrutówkę brr.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 19:40 

zabrali exp paki bo spec ma c4. Jednak upgread 'napraiwanie pojazdow na dystans" rekompensuje ten brak ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 22:25 

Napisze jak ja go stosuje ( narazie tylko demo wiec Gulf of Oman )
Spawnuje sie na lotniskowcu rzucam ammo na pas startowy, kto chce ten bierze, jeżeli jakiś samolot lub śmigłowiec przyleci po uzupełnienia dostene punkty za ammo. Wsiadam w jakiś pojazd przelatuje/przejeżdżam obok piechoty i zawsze ktoś weźmie ammo. Jak już jestem na nogach i coś się szykuje to robie taki wałem jak dziś z moim Teamem w demie: kłade się gadam przez VOIP że kłade ogień a oni biegną, jeżeli ktoś sie wychyli to pociski lecą w jego stronę i się przeważnie chowają. Jeżeli nie to qple z Teamu mają celniejszą broń. Po akcji uzupełniasz stan śrutu w ładownicach i Heyah :) Support to nie Assult :D ale ten karabin po odblokowaniu jest o niebo lepszy :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 17:23 

WOjtas^ napisał(a):
Zkropkowany napisał(a):
Lailonn napisał(a):
Nowe bronie nie zawsze sa lepsze. Zazwyczaj sa inne. Np wiekszy dmg kosztem celnosci. To kto czego uzywa zalezy tak na prawde od stylu gry. Ja osobiscie nie lubie latac za innymi z amunicja wiec nie biore nigdy supporta(ta bron zreszta lami) nawet gdyby dali tam bog wie co jako podmianke to i tak malo kto by to bral. CHyba,ze zrobia to tak ajk w bf:v i bedzie mozna w miare skutecznie lotnictwo tym kosic to wtedy moze...

Może na obrone supporta podam przykład (mapy nie pamiętam, ale czy to ma jakieś znaczenie :) ). Byłem po stronie amerykanów i ze spownowałem się przy fladze, która była atakowana przez mniej więcej 7(?) gości. Oprucz mnie był tam też support, w ciągu jednej chwili było już po wszystkim :shock:.

Znaczy sie, obaj padliscie jak scierwa? :P

Nie, oni padli jak szmaty, ale toriche oberwałem, przyznaję :?

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005, 11:15 

sirPandora napisał(a):
dali śrutówkę brr.

Śrutówka jest dobra :D ale ta MEC ( bo narazie demo :( )

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005, 11:22 

nomek napisał(a):
BB napisał(a):
nelson7 napisał(a):
Specyfik napisał(a):
Suport jest od wsparcia ogniowego... zaczniesz syać we wroga to on się nie wychyli, wtedy twoja ekipa biegnie zająć lepsze pozycje. Fakt broń nie jest celna ale ma dużo ammo. Wystarczy sypać w jego strona a zginie :)

święta racja.mnie support przypadł najbardziej do gustu i w multi zawsze gram nim.co do celności strzelania to według mnie najcelniejsze są częste ale krótkie serie.......

Z kazdej broni najcelniejsze sa krotkie serie takie po 3 strzaly.

Pokaż na snajperce to uwierze :P :wink:

Ze snipy wystarczaja przewaznie 2 strzaly czasem 1 oczywiscie tak do 200-250 metrow MAX potem juz jest ciezko.

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005, 12:01 

salimus napisał(a):
masz tylko 15 sekund na dobiegnięcie do rannego, zabicie strzelca i reanimacje.

Nie ma nic lepszego niz medyk ktory cie stawia na nogi w srodku ostrzalu broni zmechanizowanej (zdarzylo mi sie czesciej niz bym chcial) :lol: Ale fakt ze nie raz medyk pokazal klase. Pozyteczna jednostka. Honor graczom ktorzy praktykuja :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005, 13:38 

Ja tam na publicu zawsze o dyplom i uczelnię pytam... A bo to człowiek wie, czy zamiast defibrylatora ci taki lolek z dupnym krzyżem na hełmie jakiegosik pavulonu nie zapoda...? :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2