Wasili Czapajew napisał(a):
fOrTy_7 napisał(a):
U mnie taka sama sytuacja. Demko śmiga, a full się wiesza po kliknięciu na Multiplayer. Mam nadzieje, że path wyjdzie szybko, bo chce kupić oryginała, ale jak tak ma wyglądać "gra", to narazie sobie daruje.
mam gdybać co do jakości wersji ? jakieś za i przeciw ? chcesz może wypowiadać sie o grze posiadając piracką wersje , a do tego porównywując ją z wersją oryginalną ?
Lol. O czym ty człowieku mówisz? Nie masz pojęcia o temacie, a się wypowiadasz. To, że jest to wersja "NO-CD" nie ma nic wspólnego z tą zjebana przegladarka. Dla twojej infornacji ludzie nawet na oryginałach grają z crackami, bo po zainstalowaniu kilku GB na dysku twardym nikomu się nie chce jeszcze CD czy DVD do napędu wkładać za każdym razem jak chce pograć

. Druga sprawa, że grałem juz na kilku prywatnych serwach na tej kopi i bez problemu.
Chce kupic oryginała, ale dopóki path nie wyjdzie i nie naprawi tego błedu, to napewno tego nie zrobie. Widze, że strasznie cie to gryzie

.
Pirata sciągnąłem z netu, aby sprawdzić czy z fullem będzie wszystko wporzątku, jak widać nie jest. I dobrze zrobiłem, bo miałbym teraz oryginała za 140 zł który by sobie leżał na półce i czekał, aż łaskawie EA Games wypóści patha

.