Teraz jest 3 mar 2025, 18:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2005, 15:30 

Co Wy z tymi zwisami, bosz... przeglądarka serwerów nie zwiesza się, tylko pinguje całą listę, jak naraz próbujecie ją przesuwać, to gra lekko wariuje. Po naciśnięciu refresh wystarczy odczekać jakieś 10 sekund i dopiero się za przewijanie listy zabierać - zero zwisów.

Serwerów rankingowych w Europie jest już ponad czterdzieści, większość ma ping 60-70, więc jeśli coś ktoś ma zwalone, to tylko własne łącze. Na serwerach US gra się z maksymalną dostępną prędkością, czyli z pingiem ok. 130 - też da się postrzelać.

Z miejscem na serwerach jest dramat - dzisiaj 10 minut klikałem losowo na rozmaite serwery, żeby się wreszcie wbić na któryś z niemieckich. Co lepsze, grałem w teamie z dwoma Amerykaninami, wkurzonymi, że na ich serwerach nie ma miejsca. Total popularność po prostu, czekamy na następne serwery i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2005, 15:39 

Lailonn napisał(a):
Ile pkt potrzeba na odblokowanie?

Pierwsza giwere dostajesz razem z otrzymaniem 3 stopnia - chyba mlodszy kapral. Ogolnie bron sie unlockuje co 2 awanse.

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2005, 22:17 

Oni se chyba w kulki pogrywaja. Jest tak malo serverow ranked, ze wbicie sie na jakis to CUD. Mam nadzieje, ze w ciagu meisiaca ich ilosc conajmniej sie podwoi bo jak nie to lipa ;/

Tytuł:
PostNapisane: 26 cze 2005, 23:16 

Cubituss napisał(a):
Co Wy z tymi zwisami, bosz... przeglądarka serwerów nie zwiesza się, tylko pinguje całą listę, jak naraz próbujecie ją przesuwać, to gra lekko wariuje. Po naciśnięciu refresh wystarczy odczekać jakieś 10 sekund i dopiero się za przewijanie listy zabierać - zero zwisów.

Średnio dwa razy dziennie gra zobi zwiechę, podczast tego "pingowania" (twardy reset pomaga :/). U mnie listę daje się przeglądać odwrotnie tzn. przez pierwsze 10-15 sekund :D .

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 10:03 

Ja mam takie małe pytanko. Chodzi o broń dla spec'a. Co jest lepsze M-4 czy to drugie, chodzi mi o ogólne możliwości broni :?:. Wiem, że jest opis tych broni (zasięg i celność) ale chodzi mi jak ta druga pukawka sprawdza się w akcji 8).

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 10:21 

Dla mnie jest lepsza bo np. kropka w celowniku nie zasłania celu. Mi się podoba druga broń Assulto. BTW podstawowa broń Enga wymiata!! Wczoraj zabiłem 3 ziomków pod rząd :D ten shotgun jest ok . :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 10:30 

Zkropkowany napisał(a):
Ja mam takie małe pytanko. Chodzi o broń dla spec'a. Co jest lepsze M-4 czy to drugie, chodzi mi o ogólne możliwości broni :?:. Wiem, że jest opis tych broni (zasięg i celność) ale chodzi mi jak ta druga pukawka sprawdza się w akcji 8).

Odblokowalem ja wczoraj i jestem w niebo wziety :D Mozna ja nazwac rozpylaczem, wypluwa pociski az milo. Oczywiscie bron jest super na miejskich mapach gdzie walczy sie w zwarciu. Przy bliskich kontaktachj z wrogiem robi sie ta pukawka sitko. Na srednie dystansy krotkie serie maja swietna celność. Na dalekie dystansy po przełączeniu na strzelanie pojedyncze troche brakuje celownika z poprzedniej broni.. no ale nie można miec wszystkiego.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 12:55 

"Pierwsza giwere dostajesz razem z otrzymaniem 3 stopnia - chyba mlodszy kapral. Ogolnie bron sie unlockuje co 2 awanse."
To przecież oznacza, że żeby dostać nowa broń trzeba zdobyć pare tysiecy punktów Ja jestem dopiero starszym szeregowym i nic mi się nie odblokowało, co potwierdzałoby, że rzeczywiście trzeba zostać tym kapralem, a może tylko trzeba zrobić coś o czym nie wiem. W tym tempie i przy takiej ilości oficjalnych serwerów do kaprala doczołagam się we wrześniu, to frustrujące.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 14:26 

bart74 napisał(a):
"Pierwsza giwere dostajesz razem z otrzymaniem 3 stopnia - chyba mlodszy kapral. Ogolnie bron sie unlockuje co 2 awanse."
To przecież oznacza, że żeby dostać nowa broń trzeba zdobyć pare tysiecy punktów Ja jestem dopiero starszym szeregowym i nic mi się nie odblokowało, co potwierdzałoby, że rzeczywiście trzeba zostać tym kapralem, a może tylko trzeba zrobić coś o czym nie wiem. W tym tempie i przy takiej ilości oficjalnych serwerów do kaprala doczołagam się we wrześniu, to frustrujące.

mnie się udało zdobyć rangę młodszego kapralaw 5 dni więc nie jest tak źle. A jeśli chodzi o serwery to po prostu trzeba być cierpliwym. Ja szukam pustego miejsca na rankingowym góra 10 min a trzeba zaznaczyć że wchodzę tylko na serwery na których ping nie przekracza 100.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 15:17 

bart74 napisał(a):

Przy 1000 pts sie odblokowywuje bron, a czy ktos wie moze ile trzeba miec pts do poszczegolnych stopni, powyzej kaprala :?:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 15:25 

Ja mam gre juz 5 dni i dopiero młodszy szeregowy ;/
A to dlatego ze gra umnie działa w stosunku 1:9 (raz sie włonczy 9 razy nie) A co dziwne zawsze działa rano i w nocy ;p Nigdy popołudniu.
Powie mi ktos jaka jest dróga bron goscia z granatnikiem?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 15:31 

Kyo napisał(a):
Ja mam gre juz 5 dni i dopiero młodszy szeregowy ;/
A to dlatego ze gra umnie działa w stosunku 1:9 (raz sie włonczy 9 razy nie) A co dziwne zawsze działa rano i w nocy ;p Nigdy popołudniu.
Powie mi ktos jaka jest dróga bron goscia z granatnikiem?

Masz w BFHQ :D jest to zazwyczaj G3

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2