Teraz jest 23 cze 2025, 17:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lip 2005, 11:59 

No cóż nowy Bf dostał 9+/10 ehm... recenzentem był Eld który jak zawsze do &*^%@#^*%*@ porównał gre do ET (jezzzu ! to że tu i tu są klasy postaci to nie znaczy że trzeba porównywać obie gry ET SUX :twisted: ) przypieprzył sie do "braku tarczy po respawnie" ehm... ja myśle że to jest zbędne przy tak dużym obszarze działań ... :roll: według niego błedem jest podnoszenie ekwipunku (całość nie sama spluwa) oraz klasa mechanika (bo niby w Et eng jest nie zbędny huh a tu to lipa i siara niech wpadnie na klanówke zobaczy co robią nie którzy grając tą klasą) no i spore wymagania... ale to inna historyja

aha i ofkoz przyczepił sie (IMO słusznie) do poloznizacji

co wy myslicie o tej recenzji?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 12:04 

ja za chwile lece do kiosku po cda :) a bf2 demo na moim sprzecie nawet sie nie odpalilo :roll: (moj hardware jest opisany w temacie o problemach w BFV) :) a szkoda... ale chyba lepiej dla mnie podocinac w DC...
a co do Elda: no coz, koles zrugał Brothers in arms, ale bf2 mu sie podobal. on ma chyba bzikola na punkcie ww2 i kazdego fpp o 2 wojnie (tymbardziej jezeli jest online) porownuje do et. no coz, nie musimy sie zgadzac z recenzentem

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 12:15 

Co do polonizacji nie wiem czemu sie czepiacie oprocz kilku zbyt doslownie przetlumaczonych wyrazow wszystko jest bardzo dobre. A co do oceny w CDA... lol... wydaje mi sie ze sie nie oplaca czytac recenzji w ktorej ktos porobnuje bf2 do et... ja moge napsiac recenzje bf2 i porownam go do Larrego 7 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 12:24 
Moderator forum

buehehehe Nomek a skad Ty sie wziales w Wildzie?? :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 12:29 

To jest jego wypowiedz i nie musimy sie z nia zgadzac. Co do polskiej wersji to nie mam do niej zastrzezen oprocz komendanta :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 12:33 

nie macie co czytac tylko jakies daremne cda w ktorym pewnie nawet nie wiedza co to jest klanowka (samo porownywanie do jakiejs innej gry jest smieszne - co innego porownanie do wczesniejszych wersji bf , to bym jeszcze zrozumial) ; poczytajcie sobie opinie na forum lepiej na tym wyjdziecie

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 12:43 

Nie wiem co złego w porównaniu ET do BFa. Przecież twórcy bfa wzorowali się w dużym stopniu na ET. Jedyną istotną różnicą ą pojazdy. Poza tym Eld jest wymiataczem w jednym z najlepszych klanów ET, więc raczej wie co to jest klanówka. :)

PostNapisane: 5 lip 2005, 12:46 

Skoro minus Bf2 to 'niepotrzebny' eng, to ja bym zabral ET np 5 punktow za brak pojazdow... :roll:
Zreszta, wg czego gra byla oceniana? Sp? Bo za tak powazne spieprzenie paru rzeczy zwiazanych z mp w grze praktycznie tylko mp nie dalbym 9+. No, chyba ze Eld ocenil sama rozgrywke, nie czepiajac sie szopki z serwerami.

@RoastBeef
Gdyby eng w Bf2 mial bron na podobnym poziomie co zwykly zolnierz (czyli jak w et) to na cw pol serwera lataloby engami. Pojazdy wtedy odpadaja, bo pol mapy jest zaminowane. Porownywac dalej?
Jedyne co laczy Et i Bf2 to nazwy klas. Mechanika gry jest zupelnie inna, q3 do et tez ciezko porownac.
Ale mamy 9+, wiec jak widac porownania te nie mialy duzego znaczenia, i prawidlowo.

Ostatnio edytowano 5 lip 2005, 12:56 przez Splinter, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 12:48 

wzorowali sie na owczesnym polu walki - nie na ET [: a ze Eld jest wymiataczem w ET nie znaczy ze wymiata w BF2 i wie o co w grze biega (pozdro panowie z #battlefield2.pl :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 12:57 

RoastBeef napisał(a):
Przecież twórcy bfa wzorowali się w dużym stopniu na ET.

No w sumie tak. Zrobili FPP i do tego z nowoczesnym uzbrojeniem.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 13:02 

maTTi napisał(a):
RoastBeef napisał(a):

Yyy, w et, z tego co mi wiadomo, nowoczesnego uzbrojenia nie uswiadczysz.
A ze FPP, to mogli wzorowac sie i na q1.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 13:10 

Splinter napisał(a):
maTTi napisał(a):
RoastBeef napisał(a):

Yyy, w et, z tego co mi wiadomo, nowoczesnego uzbrojenia nie uswiadczysz.
A ze FPP, to mogli wzorowac sie i na q1.

A no sorry, pomylka :D. To jednak nie wiem jak sie wzorowali :lol:.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 13:12 

Połowa CDA gra w ET i mają własny klan/ serv. Nic dziwnego, że Bf 2 został porównany do Et. Zależy jakie gusty. Rownie dobrze mogli porównać z w/w q1, jako Massive Multiplaye Game :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 13:27 

- Po pierwsze primo - podzielam zdanie goscia piszacego recenzje, że powinien być respowan time. Dla czystej przywoitości.

- Po drugie primo -ultimo czy recenzja w CDA jest dla "maniaków" grający "zawodowo" znających kazdy bug, kamień i drzewa na 12 mapach, czy raczej dla przeciętnego gracza, który chce postrzelać i wydac 129 zł na gre. Jeśli gośc do porównania brał kryterium klas to co miał wybrać, AA? Mógł porównać do Battlefield Vietnam to by było dobre porównanie. Albo mogl porownac model latania heli do Join Operation, a parabole lotu grande do BHD. (zresztą bardzo spieprzona w BF2, gość magazynek przeładowywuje 5 s, a grande 1 s). To by był mix wszechczasów.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 13:53 

"Nie wiem co złego w porównaniu ET do BFa. Przecież twórcy bfa wzorowali się w dużym stopniu na ET. Jedyną istotną różnicą ą pojazdy. Poza tym Eld jest wymiataczem w jednym z najlepszych klanów ET, więc raczej wie co to jest klanówka"

nie znam dat ale czy aby bf 1942 nie wyszedl przed ET ?

co wiecej ejsli jedyne co odroznia bf od et sa pojazdy...(n/c) to et mozna porownac do quaka -jedyne co je odroznia to tematyka
unreala - j/w
medal of honor - nie gralem po sieci to nie wiem
call of duty itd itd mozna by wymieniac WSZYSTKIE fpsy !!

Szczyt niekompetencji i lamerstwa. CDA juz nie jeden i nie dwa razy skomprowitowalo sie swoimi recenzjami. Leca czysto pod publiczke(wedlug nich hl2 nie ma prawie wad...doom3 tez nie bardzo) bogu dzieki nie czytam tego badziewia od hohoho i mam swoj gust ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2