Teraz jest 23 cze 2025, 16:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:06 

Może to głupie, ale co zrobić, aby sie skupić na jednej grze a nie zmieniać je jak skarpetki..Przez dwa lata grałem w AA i mimo że byłem zachwycony tą gra cały czas szukałem czegoś innego..sam nie wiem, czemu..to UT2004..to CS to ET..we wszystkie grałem po kilka miechów i znowu zmieniałem..mimo iz chciałem być wierny jednej grze i poznać jej wszystkie tajemnice..poprostu chciałem być świetnym graczem w jeden tytuł a nie dobrym we wszystkie..Zachowuje sie jak rozwydrzony dzieciak..gram w jedną gre aż zacznę robić to dobrze..dostaje propozycje od jakiegoś klanu przyłączam się...miesiąc, dwa i pa pa gram w inną gierkę...Aktualnie cipuie w BF2..i zarzekam się, że przy niej zostanę, ale zawsze tak sobie mówiłem..eh help nie chce zmieniać gry, bo ta jest świetna (wręcz Boska), ale to jest silniejsze odemnie... :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:08 

Urzekla mnie twoja historia... :shock:

Btw o co ci w ogole lotto ??

Btw 2 ile masz lat ??

Btw 3 masz jakies cisnienia ??

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:11 

Hmm mówiłem, że to głupie, ale od dawien dawna mnie to dziwi.. widze jak inni ludzie poświęcają się jednej grze ..a ja nie mogę mimo iż chce... :wink:
Lat mam 22 więc to nie są jakieś tam szczeniackie wymysły (a może). :?: A co do ciśnień to mam tylko jedno na piwo, ale aktualnie jestem na antybiotykach, więc odpada
.. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:17 

Chlopie wierny to ty mozesz byc kobiecie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:18 

I to tez zalezy :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:21 

jedni garzce potrafia sie skupic na 1 grze i ich to nie nudzi. Ci czesto osiagaja cos wirtualnego. Inni skacza tak i tak i moga byc dorbzy ale nigdy nie beda pr0 :P Nie zmienisz swojego stylu gry bo na sile grac w 1 gre to tylko szkodzi

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:23 

Nie na siłe..grac mozna w wiele gier ale żeby skupić się na jednej..i w jednej sie doskonalic.. :wink: A mój chory nawyk to wszelkich zmian góruje.. :x

A tak na marginesie mieliście kiedyś okres zwątpienia...np po jakimś czasie nie chciało sie wam grac w BF??

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:25 

jasne ;] ja mam takie orkesy w kazdej grze. dlatego na dysku mam ich ze 4. Tydzien rpzerwy w inny tytul i chec od gry powraca

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 20:43 

ja gralem w wiele gier szukajac tego czegos... az odkrylem BF:V :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 21:26 

s-a-m napisał(a):
Nie na siłe..grac mozna w wiele gier ale żeby skupić się na jednej..i w jednej sie doskonalic.. :wink: A mój chory nawyk to wszelkich zmian góruje.. :x
A tak na marginesie mieliście kiedyś okres zwątpienia...np po jakimś czasie nie chciało sie wam grac w BF??

Może jesteś zodiakalnym strzelcem i nic tego nie zmieni. Zapomnij o stałości bo taki jesteś i tyle.
Co do zmiany gier to jest to problem i przychodzi mi na myśl porównanie do osób, które wyjechały np. na dwa miesiące do USA wracają i angielskiego nie znają a po polsku zapomnieli. To porównanie to dlatego, że wsiadłem ostatnio za stery hueya i .... straszna poraszka a byłem niezłym pilotem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 21:53 

Ja pykam już jakieś 2,5 roku i nadal mnie to cieszy.
Czasami zagram raz czy dwa na tydzień, czasami trzaskam dzień w dzień.
W ramach urozmajcenia lub zależnie od chęci odpalem BF42, Vietnama lub aktualnie demko BF2.
I to jest jedyna i tylko słuszna gierka(ki) na moim twardzielu.
Traktuje je równoważnie, bo są w zasadzie podobne, zmienia się tylko konflikt i pewne detale rozgrywki.
BF to super gra i przedtem nic tak dlugo mnie nie zatrzymało przy klawiarce. Oczywiście jest tak fajnie tylko dlatego, że mamy możliwość wspólnego grania i to jest piekne.
Kiedyś dawno miałem Timex-a (taka odmianka Spektrum-a) i nawet mi się nie śniło, że teraz będe mógł grać w takie realistyczne gry i móc jeszcze o tym zanudzać na forum 8) .
s-a-m poprostu pewnie jeszcze nie trafiłeś na tą wymażoną gierke :?:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 22:05 

Ja bylem wierny AvP2. Grywalem po 15 godzin dziennie. Byl czas ze bylem w pierwszej piatce snajperow z Europy (z US nie grywamy przez pingi) w polsce nie sadze ze byl lepszy ode mnie gracz (ta skromnosc :twisted:) . No ale to bylo moje piec minut.. Moje wyniki: http://members.lycos.co.uk/mordoklej. Potem dluga przerwa z powodu wyjazdu do anglii i juz do AvP2 nie wrocilem.. Teraz BF2, moj klan to samo (a raczej niedobitki).

W BF2 nie sadze, ze mam szanse byc kims.. wielkim :wink: Tutaj maja przewage doswiadczenia gracze BF1942. Ja dopiero raczkuje :lol:

Ostatnio edytowano 5 lip 2005, 22:07 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 22:07 

Proponuję od czasu do czasu przejść się do kościoła i nawrócić się... :roll:

Ja grałem w BF:42, BF:RtR, BF:SWoIIWW i BF:V, ale DESERT COMBAT było najlepsze - ponad 5000 godzin grałem w DC :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 22:21 

mordoklej, mylisz sie i to bardzo. Kazdy mzoe byc "kims" Dlaczego? na twoim przykladzie.

Grajac dlugo w avp(zrecznosciowka i to dynamiczna-gralem) wyrobiles w sobie pewne nawyki oraz wypracowales refleks. Prawdopodobnie posiadasz jakies nawyki na okolicznosci spotkania wroga(zaleznie od wroga rozne) Nauczenie sie jak strzelac z broni to kwestia czasu. Jedyne co jest bardzo wazne to sposob rozgrywki. W BF styl ala rambo nie daje NIC. I za to wlasnie wielu ludzi je kocha.Im wiecej gram w BF2 tym badrziej zauwazam, ze teamplay jaki znalem z AA jest miernota. Dlaczego? Bo AA wymaga zgrania, ale zgrania indywidualistow. Tam sa male mapy a wrog przychodzi z oczywistych stron. Mozna rozwalic 3/4 wroga w pojedynke. Wiem bo zdazalo mi sie grajac 6v6 zabijac wszystkich 6 wrogow. Moze nie bylo to nagminne ale na tyle czeste, ze kolejny raz cieszyl ale nie zachwycal. Sprobujmy teraz to samo w BF2 zrobic. NIE DA SIE ;] Chocbycs nie wiem jak dobrze strzelal, jak dobrze latal. Nie wygrasz. Mozesz miec dobre staty ale przegrasz ! A co to za radosc ze swego "mistrzostwa" skoro wybija sie przez przegrana? Mozesz jednak byc lamka. Slabo strzelac i zazwyczaj ginac w walce strzeleckiej ale dobrze wypelniac funkcje medyka/supportera i juz bedziesz CENNYM nabytkiem druzyny ;] I to jest piekne. A to wszystko dzieki roznorodnosci BF2 ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 22:25 

A ja mam szczerze mówiąc dość duże problemy z tym... Gramy sobie na serwerku, wyskakuje przede mną Meewosh i Inter i... zaczynają się problemy. Przyzwycziłem się już do tego, że w DC zabijam takich klientów i przejmuję flagę, a tutaj... Zabijam Intera, Meewosh zabija mnie, po czym reanimuje leżącego "kolegę"... :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2