Grzesiek13 napisał(a):
No dobrze ale mój problem polega właśnie na tym że w żadnym z tych folderów nie ma tego pliku "patch.exe". O to mi chodzi Snail, to w tym mam problem. Pomóżcie..pliss

mam pewne watpliwosci do tego co piszesz
a sciagnales przynajmniej patcha?

a czy kiedy go sciagnales to uruchomiles instalacje i postapiles wg pktu 1. "opisanego" przez saficka?
Cytuj:
Sposób pierwszy: 1)Uruchom patcha, wybierz język instalacji i poczekaj aż Ci się pojawi ekran powitalny - nie naciskaj przycisku Dalej!!
a czy znalazles ten katalog wg pkt 2?
Cytuj:
2) Otwórz folder Documents and Settings na dysku, potem Twój profil, Ustawienia Lokalne i wreszcie katalog Temp. (ścieżka do katalogu wygląda mniej więcej tak: C:\Ducuments and Settings\Nazwa Twojego Profilu\Ustawienia Lokalne\Temp
jezeli tak, to teraz w exploratorze windows (bo chyba taki masz system?) nacisnij F3 i wpisz w polu slowo patch.exe. IMO ten plik powinien sie znalezc. Jesli nie, oznacza to ze prawdopodobnie masz zminione zmienne srodowiskowe a wszystkie pliki "temp" moga znajdowac sie gdzie wczesniej ustaliles w tych zmiennych. W kazdym badz razie proponuje poszukac pliku patch.exe na kazdej z partycji a pozniej postapic wg punktow opisanych przez saficka.
aaa.. jeszcze jedno... mozesz miec wlaczona opcje ukrywania plikow i katalogow systemowych, ukrytych, etc. Plik ten mzoe miec wlasnie taki atrybut.