Porównywać ET do BF2 nie ma sensu, ALE w recenzji BF2 o ET wspomnieć można, a nawet trzeba, bo:
1. to lepsze porównanie niż Counter-Strike, a po CS to ET jest drugą najpopularniejszą sieciówką w Polsce
2. medyk z tym jego revive jest zerżnięty z ET, nie mówiąc już o rozrzucaniu apteczek:)
3. squady są trochę (trochę tylko) podobne do fireteamów z ET
Lailonn---> lubisz jak ktoś, kto nie grał w BF mówi, że to szajs, bo tylko się jeździ tymi czołgami, lata samolotami i tak ogólnie do dupy jest? to proszę Cię, nie pisz, że ET to nie jest gra zespołowa i wystarczy refleks i szybkość, żeby wymiatać - w BF2 też wystarczy dobrze strzelać i ma się staty, ale drużyna przez to nie wygra - dokładnie taka sama sytuacja jest w ET, bez zgrania i taktyki (śmiem nawet twierdzić, że nie ustępującej tej z BF), ani rusz. A system awansu jest w ET zupełnie inny, i zerżnęli go goście z Gray Matter, którzy robili multi do CoD United Offensive.
I co do panów utrzymujących się z pisania o grach - też się zaliczam do tego grona i faktycznie, ciężko jest wymiatać choćby w jednym tytule - nie ma czasu na granie w klanach (chyba, że pisze się jeden tekst na miesiąc do jakiegoś szajsowatego serwisiku:P), wiem to po sobie - grałem prawie dwa lata w ET (tyle od premiery minęło, da?) i w zasadzie tylko w nim się jakoś wyrobiłem, jak ktoś ciekaw, to niech sobie zaglądnie na splatterladder

przy okazji zobaczy, że od momentu gdy się pojawiło demo BF2 w ET nie grałem
no i w końcu co do recenzji Elda - nie czytałem, nie kupuję, to idiotyzm pisać recenzję gry sieciowej bez grania po sieci. Mój szefu też chciał, żebym napisał na następny dzień po przysłaniu gry przez EA, żeby recenzja była w dzień premiery

zaparłem się, no way man, grałem dwa tygodnie w demo i wcześniej w takie samo preview co Cubituss tu zachwalał dawno temu, ale nie czułem się na siłach - minimum te 3-4 dni grania po sieci musiałem mieć na koncie, żeby reckę skrobnąć... to zresztą i tak za mało było, ale co zrobić, taki tylko deadline wyszarpałem

aha, i w mojej recenzji też było wspominane ET