Teraz jest 25 lis 2024, 15:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 04:30 

Wasili Czapajew napisał(a):
aNDY^aND napisał(a):
Mi sie zdarzalo ozywiac defibrylatorem celujac w piete.

Natowmiast chyba wiem skad sie biora 'zombi' - tacy co krzwyo biegaja po ozywieniu, bez broni i z rekami dziwnie rozlozonymi na boki :)

Tych defibrylowano w glowe hyhy ;)

no , ale tylko po dobiegnięciu do pierwszego bezspańskiego plecaczka ?
zdarzały mi się takie sytuacje kiedy wokoło mnóstwo zwłok leżało , po akcji medyka miałem inny kit , nie wiem czy jest to bug , czy planowane założenie . Wygląda to tak , że po defiblyratorze grając do tej pory np. antytankiem (grenadierem) mam w garści przykładowo SVD , troche to może myli :lol: , ale jest zabawne , niech tego nie poprawiają , mi pasuje 8)

dokładnie mam to samo!!! mnie to raczej denerwuje bo wolę mieć tą samą pukawkę co przed reanimacją sądzę że to jest jeden z bugów
które w najbilższym patch'u zostaną poprawione...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 10:06 

Heheh Wy tutaj macie problemy, a ja zabijam ludzi z defibrylatora (rzeczywiście dziwne słowo :P ) z odległości 5 metrów! Sam nie wiem, jak to się dzieje... Qfa - jakie tam napięcie mui być :shock: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 10:33 

Headshot napisał(a):
Heheh Wy tutaj macie problemy, a ja zabijam ludzi z defibrylatora (rzeczywiście dziwne słowo :P ) z odległości 5 metrów! Sam nie wiem, jak to się dzieje... Qfa - jakie tam napięcie mui być :shock: :lol:

nic nowego , w "Powrocie Jedi" też widziałem taki bajer.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lip 2005, 12:06 

nelson7 napisał(a):
Wasili Czapajew napisał(a):
zdarzały mi się takie sytuacje kiedy wokoło mnóstwo zwłok leżało , po akcji medyka miałem inny kit , nie wiem czy jest to bug , czy planowane założenie . Wygląda to tak , że po defiblyratorze grając do tej pory np. antytankiem (grenadierem) mam w garści przykładowo SVD , troche to może myli :lol: , ale jest zabawne , niech tego nie poprawiają , mi pasuje 8)

dokładnie mam to samo!!! mnie to raczej denerwuje bo wolę mieć tą samą pukawkę co przed reanimacją sądzę że to jest jeden z bugów
które w najbilższym patch'u zostaną poprawione...

Jest na to bardzo proste wydlumaczenie - ktos kto was ozywil nie byl medykiem - wiec zawinal wasz kit, aby uzyc waszego defibryratora..

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:13 

(mój pierszy post na tym forum) Według mnie wracanie do zdrowia z innym sprzętem jest nie ten tego. Jestem przyzwyczajony do powrotu z sprzetem który wybrałem wcześniej a nie z jednym z pobliskich :? . Jakoś tak mało medyków spotakałem ale za to dużo snajperów i komandosów/spec ops. hmm fajne to musi być zabijać defiblatorem na odległość 5 m co nie :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2