Teraz jest 29 lis 2024, 08:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 15:47 

No wiesz tak to już bywa, nieżadko ktoś kto kiedyś cieszył się dobrą opinią, chce doprowadzić do tego na nowej platformie, uważając, że dadzą mu to wysoki staty...
Chociaż tak naprawdę sam nie wiem jaki to ma sens :?
Po prostu wystarczy olewać te staty i ryba nic nie poradzimy, może ludzie się opamiętają, jak się zorientują, że te staty w rzeczywistości tak wiele nie dają :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 16:29 

Headshot napisał(a):
Lailonn napisał(a):
ale odblokowac bronie jest fajnie...

Ale na ogół ludzie i tak powinni wybrać sobie jedną specjalizację i być w niej NAJLEPSZYM - przecież można to odblokować już przy 1k pkt :!:

No fakt, ale w sumie nawet z M24 mozna pograc. Po odblokowaniu M95 czuje sie jednak pewniej w stosunku do smiglowcow (6 i 2 osobowe) i pojazdow (samochody). Nie zycze pilotowi smiglowca bujanie za dlugo w okolicach mojej pozycji bo niemal napewno konczy sie to jego smiercia :twisted: Srednio na mapie ubijam 2 pilotow chyba :P Musze przyznac ze nie ma wiekszej satysfakcji niz widziec smiglowiec z zaloga bez pilota :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 18:30 

marcinos napisał(a):
A najbardziej wkurza to , że tak robią starzy wyjadacze scenowi , którzy zamiast dawać dobry przykład nowym graczom , na samym starcie OSZUKUJĄ !!!
Coś się Tobie chyba pomyliło. Jakie oszustwo? Przecież wszystko odbywa się zgodnie z zasadami przyjętymi w grze i w systemie rankingowym. Co Ty nazywasz oszustwem? Dla tych, którzy nabijają sobie statsy w sobie znany i miły sposób to zapewne czysta rozrywka :lol: Co? Zabronisz komuś dobrze się bawić?

PS: Normalnie pierwszy raz mam ochotę zaproponować liścik do sławnej Kasi. Właśnie się dowiedziałem o kogo chodzi. Hehehehe...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 22:54 
Moderator forum

Cytuj:
Ojej Max, znowu objechales Darthika. Ojej, zaraz pójde i sie rozplacze. Ale jestem wdzieczny, ze cokolwiek napisales bo teraz przynajmniej wiadomo w pewnym stopniu o kogo chodzi.

znaczy o kogo ? o mnie czy o ciebie ?

a napisalem bo już mam dość milionowego topica o tym ze kogos coś w odbycie zabolało, nie podoba się komuś ze jacyś goscie sobie robą takie akcje ? zaden problem jest na to rada: ZMIEN SERVER !

jakbys nie pamietal to popytaj u siebie w klanie jak się robiło statsy w BF:V bo teraz to jest amatorka :D w porównaniu z tamtymi metodami :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:15 

jaracie się tymi statsami jak murzyn blaszką, odblokowanych broni w klanówkach i tak nie bedzie sie używać, a jak ktos jest dupa to na FFA nie pomoże mu nawet miecz świetlny z podczepionym granatnikiem i bagnetem. Z tych zasikanych statsów kompletnie nic nie wynika, EA rzuciła jakieś śmieszne błyskotki a ludzie jak te szczury za serem.

"jakbys nie pamietal to popytaj u siebie w klanie jak się robiło statsy w BF:V bo teraz to jest amatorka w porównaniu z tamtymi metodami" właśnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 01:14 
Moderator forum

Headshot napisał(a):
Chyba z przedmówcą :lol:

A czy on coś powiedział ? Chyba nie, raczej napisał... nie mam żadnego systemu odczytującego tekst pisany i sam muszę czytać.

Headshot napisał(a):
Ja tam wolę obecny system punktowania. Spaść zawsze można - wystarczy, że zabijasz swoich. A to, że nie odejmuje pktów za niski KDR, czy coś to tylko PLUS, bo mniej statsiarzy dzieki temu jest (ale jednak sa...)

CHyba nie znasz zasad z BFTracks, jeśli piszesz takie herezje. KDR był tylko jedną ze składowych ogólnego wyniku. Wcale nie największą.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 02:41 

EST_PL napisał(a):
Headshot napisał(a):
Chyba z przedmówcą :lol:

A czy on coś powiedział ? Chyba nie, raczej napisał... nie mam żadnego systemu odczytującego tekst pisany i sam muszę czytać.

Wypowiedz moze byc tez pisemna.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 04:01 
Moderator forum

aBe napisał(a):
jaracie się tymi statsami jak murzyn blaszką, odblokowanych broni w klanówkach i tak nie bedzie sie używać, a jak ktos jest dupa to na FFA nie pomoże mu nawet miecz świetlny z podczepionym granatnikiem i bagnetem. Z tych zasikanych statsów kompletnie nic nie wynika, EA rzuciła jakieś śmieszne błyskotki a ludzie jak te szczury za serem.

Amen

FFA gram for fun, bo za stary jestem żeby mnie podniecały wirtualne medaliki
W klanie statsy są o kant dupy potłóc bo nijak się mają do rzeczywistych umiejętności.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 04:17 

EST_PL napisał(a):
CHyba nie znasz zasad z BFTracks, jeśli piszesz takie herezje. KDR był tylko jedną ze składowych ogólnego wyniku. Wcale nie największą.

Powiem Ci, że byłem jednym z największych statsiarzy w Polsce (Desert Combat) i wiem coś o tym :)
I tak najbardziej zarabiałem na KPM (kills per minute) i FT/TK (flags taken / teamkills) :) To są podstawowe zasady dobrego statsiarza. Nie dać się ubić i zdobyć jak najwięcej łatwych punktów. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 04:22 

mam kill streak okolo 250 - niepamietam dokladnie, do Kasi pisalem juz kilka razy ale mi nie pomogła wiec moze wy mi pomozecie... Mialem przy tym tyle uciechy ze jeszcze teraz sie z tego smieje i nie wstydze sie do tego przyznac bo jaranie sie statami jest conajmniej niezdrowe, panowie zycie jest za krótkie zeby martwic sie o pozycje w BF Rank.

Grajcie jak chcecie, wazne zeby przynosilo wam to przyjemnosc i zebyscie przez to nie zabijali krewnych i znajomych. HF wszystkim 'statsiarzom, oszustom, exploiterom itd' :lol: 8) a EA niech pomysli nad jakims rozsadnym systemem statystyk :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 06:10 
Moderator forum

[Night]MaX napisał(a):
jakbys nie pamietal to popytaj u siebie w klanie jak się robiło statsy w BF:V bo teraz to jest amatorka :D w porównaniu z tamtymi metodami :D

Tia - to było coś. Rok temu wbijałem na EAUK o 6-tej rano (jakoś tak z roboty wracałem) i jechałem po lamerii tam grającej. Statsy 48:36:0 mówia za siebie. W ten spoób przez tydzień byłem na 47 miejscu na świecie patrząc na staty. Jednak to nie ja miałem tak niesamowitego skilla tylko przeciwnicy byli tacy biedni. Ale punkty za nich były naliczane jak za wymiataczy.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 10:22 

_XENA_ napisał(a):
Tia - to było coś. Rok temu wbijałem na EAUK o 6-tej rano (jakoś tak z roboty wracałem) i jechałem po lamerii tam grającej. Statsy 48:36:0 mówia za siebie. W ten spoób przez tydzień byłem na 47 miejscu na świecie patrząc na staty. Jednak to nie ja miałem tak niesamowitego skilla tylko przeciwnicy byli tacy biedni. Ale punkty za nich były naliczane jak za wymiataczy.

amatorka, AMATORKA :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

APC i BTR rulezzz 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 23:01 

Pierwsze co zrobiłem wchodząc na server, look na wyniki ( juz wszystko wiadomo)
http://img339.imageshack.us/img339/3931/screen0175uu.jpg
Więc wszedłem na pierwszy lepszy dach i znalazłem ich (było ich 3 - jeden zabijąjacy, drugi zabijany i 3 reanimujący). Tu sie jeden skapł że do nich strzelam i otworzył ogień (ładnie to widac :D), zaraz dostał Heada zresztą.
http://img339.imageshack.us/img339/2157/screen0185zi.jpg
Znaleźli sobie kolejne miejsce (wszystko jak na widelcu) i tukłem ich niemiłosiernie (szczególnie tego medyka :evil:). Musze dodac że byłem snajperem przez cały czas.
http://img339.imageshack.us/img339/2905/screen0197co.jpg
ad.3
http://img100.imageshack.us/img100/7460/screen0203ba.jpg
Jeszcze pod koniec rundy temu swojemu zasadziłem Heada :P
Przez cały czas gadałem że idą na łatwizne i że są lamy, a Ci nic (że niby nie widzą :lol: ), aż w końcu powiedziałem że pracuje w EA games i że załatwie im bana na cd-keye 8) i w tym momencie mnie kickneli :wink:
Ale za jedno musze im podziękowac - dostałem Medal za snajpienie :o :D :D

Ostatnio edytowano 17 lip 2005, 14:37 przez olli, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 13:09 

piekne fotki tylko kufa wiekszych sie niedalo???zmniejsz je :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lip 2005, 13:38 

olli napisał(a):
Przez cały czas gadałem że idą na łatwizne i że są lamy, a Ci nic (że niby nie widzą :lol: ), aż w końcu powiedziałem że pracuje w EA games i że załatwie im bana na cd-keye 8) i w tym momencie mnie kickneli :wink:
Ale za jedno musze im podziękowac - dostałem Medal za snajpienie :o :D :D

nie widziales ze byli zajeci? :) dobrze ze im poprzeszkadzales troche :D lol piekne screeny :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2