Teraz jest 23 sie 2025, 13:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 12:07 

:roll: :roll: :lol: :lol: Ech...
Musicie mi wybaczyć ten błąd, tak to już ze mną jest w sobotnie poranki.
Piątkowe wieczory robią swoje. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 12:07 

Lol... ja takie coś to bym sobie i sam mógł zrobić jak bym się postarał i napewno wyszło by taniej niż 250 zł :wink:
Paranoja normalnie...
Po co komu taki bajer, co wy kurde podczas gry się na klawiature czy na monitor gapicie :D
Laski też chyba na to nie wyrwiecie, no więc po co? :?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 12:11 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
:roll: :roll: :lol: :lol: Ech...
Musicie mi wybaczyć ten błąd, tak to już ze mną jest w sobotnie poranki.
Piątkowe wieczory robią swoje. :wink:

Oj tak... Wiem coś o tym :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 12:51 

Eee tam jakies bajeranckie klawiatury... ja gram na mojej 7 letniej klawiaturce bez problemow :lol: :lol: :D Niezawodna, klawisze wygodne, nie tak jak te niektore nowe co kalwisze niekiedy nie "odskakuja" :P A za 200 PeeLeNów to bym se 512 ramu dokupil :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 13:57 

tez gram na jakies starej klawiaturze , ze juz powoli farba sie sciera (od grania :P) - szkoda kasy wydawac na jakies super klawiatury , lepiej sobie mysz dobra kupic

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 14:07 

No cóż... prawda jest taka, że są o wiele bardziej interesujące części do komputera, na które o wiele lepiej przeznaczyć pieniądze...
W stanach to ludzie mogą sobie pozwolić na takie "bajery", ale ja jakoś nie mam zamiaru tracić na nie kasy...
Nawet gdybym miał GF'a z serii 7xxx, 2 G ramu, wypasiony procesor i dobrą płytę główną, dysk itd., to wolał bym już trzymać tą kasę na nowe części, a nie marnować je na takie śmieci... w końcu w BF'a nie będe grał całe życie, no, a wtedy klawa się nie przyda, czego nie można powiedzieć o karcie graficznej :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 15:27 

Golden napisał(a):
No cóż... prawda jest taka, że są o wiele bardziej interesujące części do komputera, na które o wiele lepiej przeznaczyć pieniądze...
W stanach to ludzie mogą sobie pozwolić na takie "bajery", ale ja jakoś nie mam zamiaru tracić na nie kasy...
Nawet gdybym miał GF'a z serii 7xxx, 2 G ramu, wypasiony procesor i dobrą płytę główną, dysk itd., to wolał bym już trzymać tą kasę na nowe części, a nie marnować je na takie śmieci... w końcu w BF'a nie będe grał całe życie, no, a wtedy klawa się nie przyda, czego nie można powiedzieć o karcie graficznej :wink:

Chciałbym zobaczyć Cię grającego na GeForce7800GTX za 20 lat :) Będzie trzymało 2 FPS przy Low w jakimś FirstPersonSooterze? :lol:
No ale prawdę mówisz. Takie bayery są zbędne. Mnie tam dobrze się gra na zwykłej klawie. Myszki też nie mam jakiejś odjechanej. Nie chce mi się wydawać 400PLN za zestaw Logitecha - za taką cenę to ja se 1GB RAMu kupiłem.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 15:33 

No i właśnie dlatego stary trzymam tą kasę :wink:
Kilka takich klawiatur i za 20 lat będę miał kartę (nawet nazwy nie mogę wymyślić :lol: ) pierwsza klasa, a wole to znacznie bardziej niż zryta karta i super klawa :D

Cytuj:
Będzie trzymało 2 FPS przy Low w jakimś FirstPersonSooterze?

Szczerze wątpię :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:14 

na Amazon.co.uk są po około 210-230. jak kupie podziele sie wrazeniami jezeli kogos to w ogole interesuje.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:30 

O wiele lepiej byś chłopie zrobił gdybyś mi ją podesłał jak już kupisz, to wtedy będziemy się razem ze wszystkimi dzielić wrażeniami 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:32 

pomarzyc zawsze mozna. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 00:06 

ghraf napisał(a):
na Amazon.co.uk są po około 210-230. jak kupie podziele sie wrazeniami jezeli kogos to w ogole interesuje.

tak z ciekawosci zapytam czy przesyłke tez liczyles w tym ?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 00:25 

Z tego co widze to chyba dosc niskie klawisze. Probowalem grac na lapsie w jakies FPS - tragedia jesli jest sie przyzwyczajonym do normalnej klawiatury z wysokimi klawiszami... proponuje sie zastanowic podwojnie przed zakupem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 07:24 

hmm... zastanawiam sie własnie, tzn podjąłem juz prawie decyzje, nie przeszkadzają mi niskie klawisze chyba ze są inaczej połozone, tak jak w mini klawiaturach, gdzie wszystko jest scisniete, pozatym tam sa te specjalne przyciski do grania, one są dosc wysoko, są bodajże gumowe i sądze ze mogą byc dosc wygodne, ogolnie klawiatura wygląda jak gamepad z automatowi co bardziej ortodoksyjnych graczy Pc'towych może juz sam ten fakt odrzucac, jak równiez wyzej wymieniona cena. Kazdy gra na czym moze i na czym chce, wiem ze mi "skilla" nie doda ta klawierka ale moze chco troche wygode poprawi ? czas pokaże. 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2