Teraz jest 3 mar 2025, 23:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 17:50 

DarthPrivate napisał(a):
A co do waszego podejrzenia nabijania badgow: ja z Jabbah wchodzimy na serwer i nie uzywamy niczego innego poza nozem lub pistoletem. To ze w przeciwnej druzynie najczesciej graja idioci, to nie dziwne ze mamy tylu zabitych z noza przy tak malej ilosci smierci

Już pisałem gdziej wcześniej, - nie chciałbym mieć takich nożowników, pistoleciarzy i innych purple bannerowców w swoim teamie :D Btw. to chyba jakiś uraz na tle psychicznym do sniperów wroga :P

PostNapisane: 11 lip 2005, 17:57 

aNDY^aND napisał(a):
Cytuj:
http://bf2s.com/player.php?pid=44357442
Świetny wynik - ale:
1. Wskaźnik Revive 963 - sporo
2. 101 killi z noża - Veteran in Knife Combat - niezły nożownik

Sorry ale nie uwierze w ponad 100 uczciwych killsow z noza w 17 minut :P

skandal napisał(a):
Piokos napisał(a):
spaRhawk napisał(a):
(...)
2. 101 killi z noża - Veteran in Knife Combat - niezły nożownik

Co w tym złego że koleś gra medykiem, najczęściej siędząc w pojeździe opancerzonym, wyskakując z niego z defibrylatorem :? :?: Medyk w/g Ciebie ma być klasą dla wybranych czy jak?

I lepszy od Ramba bo lata tylko z nożem :shock:

A gdzie jest napisane, że np. całą rundę biegał z nożem przyklejonym Kropelką do ręki :?:
Ale nie chcę dalej wnikać w ten temat, bo to jest każdego z osobna broszka jak gra. :)

PostNapisane: 11 lip 2005, 18:08 

Piokos napisał(a):
Ale nie chcę dalej wnikać w ten temat, bo to jest każdego z osobna broszka jak gra. :)

Ale nie broszka tym którym z takimi dwoma (najczęściej:shock:) przyjdzie grać. Tak naprawdę w teamie wtedy mamy o 2 ludzi mniej i jak w takim przypadku ja mam polepszać sobie statsy :P, kiedy druzyna dostaje wpi...dol od 'przeważających' sił wroga

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 18:21 

sorry, ale te "sciemniane" staty Jabbaha to kula w płot - wyglądają najzupełniej normalnie - skoro on ma przy mniej więcej 150 godzinach gry około 1000 revive, to ma mniej więcej taką samą średnią jak ja przy 30 godzinach mając moje 230 revive (chyba nawet ja mam lepiej), więc to żadna sztuka. A w nóż też wierzę - jak się gra z jakimiś lolkami, to podejrzewam, że łatwo ich nakosić z noża tudzież pistola.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 19:14 

Ja widziałem jak oni z tymi nożami robią. Raz wszedłem na jakiś dziwny serwer (okazało się klanowy). Chyba nie zauważyli że wszedłem i mnie nie wywalili. Patrzę na mapę a tam w jednym miejscu zgraja gości obu stron. Chinole ustawili się w szeregu i jeden z amerykańców normalnie jak w obozie koncentracyjnym do każdego podchodził i z kosy w ryj. On miał już 150 kilsów. Ustawiłem się też w tym szeregu i kiedy podlazł sam go zadźgałem a później wyciągnąłem kałacha a i 10 innych amerykańców rozwaliłem którzy czekali aż ich kolej na rozwalanie biednych chinolków nadejdzie. Zabiłbym pewnie więcej ale po 10 dostałem bana. Pewnie dobrego zonka mieli!!!
Obrazek

PostNapisane: 11 lip 2005, 19:29 

spaRhawk napisał(a):
Pewnie zostane zjechany bo to gracz z Polski i to ze znanego klanu.
10 miejsce w rankingu

Właśnie jesteś jechany.
Nie wiesz jak gra Jabbah więc się nie odzywaj :-)

PostNapisane: 11 lip 2005, 19:51 

look napisał(a):
spaRhawk napisał(a):
Pewnie zostane zjechany bo to gracz z Polski i to ze znanego klanu.
10 miejsce w rankingu

Właśnie jesteś jechany.
Nie wiesz jak gra Jabbah więc się nie odzywaj :-)

Buahahaha. Dobre Look dobre :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 20:24 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
sorry, ale te "sciemniane" staty Jabbaha to kula w płot - wyglądają najzupełniej normalnie - skoro on ma przy mniej więcej 150 godzinach gry około 1000 revive, to ma mniej więcej taką samą średnią jak ja przy 30 godzinach mając moje 230 revive (chyba nawet ja mam lepiej), więc to żadna sztuka. A w nóż też wierzę - jak się gra z jakimiś lolkami, to podejrzewam, że łatwo ich nakosić z noża tudzież pistola.

Sprawdzałem statsy Jabbaha. Gościu jest po prostu najlepszym Polakiem, obecnie w to grającym. Jednym z najlepszych graczy na świecie. Osobiście nie widziałem nic, co by wskazywało na jakieś nieuczciwe zagrania z jego strony. Wypada mu po prostu pogratulować wyniku - tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 20:58 

Dla mnie to jakie ma statsy jest całkiem normalne. Ale to że gra po ponad 6-8 godzin (tak?) dziennie nie jest już normalne.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 21:02 

MagnuMpl napisał(a):
Dla mnie to jakie ma statsy jest całkiem normalne. Ale to że gra po ponad 6-8 godzin (tak?) dziennie nie jest już normalne.

zgadzam sie z przedmowca :wink: ale nie nam tu osadzac kto jest normalny a kto nie i kto ile godzin powinien grac. powiem tylko.... przestancie sie w koncu zamartwiac tymi statsami... ja tam na to wszystko klade tak jak kladlem na bftracks w vietnama. częsc ludzi zdobywa je uczciwie a czesc to cioty... zawsze tak bylo i zawsze tak bedzie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 21:10 

nie trzeba grać 8h dziennie....
wystarczy grać skótecznie, na mapie 64 os. można będąc dobrym graczem wyciągnąć bez problemu 100 pkt, + za wygraną x2 ( jesli dobrze rozumuje ).

Tytuł:
PostNapisane: 11 lip 2005, 21:22 

x2 dostajesz jak jesteś komendantem!!!
Obrazek

PostNapisane: 11 lip 2005, 22:58 

Piokos napisał(a):
A gdzie jest napisane, że np. całą rundę biegał z nożem przyklejonym Kropelką do ręki :?:

A fakt - przepraszam, cofam zarzuty :)

PostNapisane: 11 lip 2005, 23:17 

aNDY^aND napisał(a):
Piokos napisał(a):

Wygląda jakbyś mnie przepraszał, a powinieneś nasmarować jakiegoś uroczego maila albo PW do JabbaHa :wink: :D

PostNapisane: 12 lip 2005, 02:51 

Piokos napisał(a):
aNDY^aND napisał(a):
Piokos napisał(a):

Wygląda jakbyś mnie przepraszał, a powinieneś nasmarować jakiegoś uroczego maila albo PW do JabbaHa :wink: :D

Jesli ktos sledzi watek to zajarzy :)

ps. Przepraszam JabbaHa :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2