Teraz jest 25 lis 2024, 19:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 52  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 09:45 

A propos helikopterów - wczoraj zestrzeliłem Black Hawka z działka na jeepie na Dalian Plant. Pełnego Black Hawka, dodajmy :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 09:49 

nie wiem czy juz w tym temacie pisalem, ale mniejsza o to.

to co niktorzy mowia o snajperze, ze jest za slaby, to jakas niezla bzdura!

DObry snajper zbiera strasznie zniwo!

Wczoraj na Karkandzie udalo mi sie w pewnym momencie uzyskac wynik
19 fragow
1 smierc

szkoda tylko ze potem dostalem granatem i 5 razy z rzedu nie udalo mi sie dobiec na jakas dobra pozycje co sie wiazlo z popsuciem tej ladnej statystyki... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 09:58 

Bo to tak na tej mapie jest.. Kosisz, kosisz.. a jak oberwiesz, to po spawnie w roznych miejscach czesto nie zdarzysz dobiec za rog budynku zeby sie ukryc a juz cie morduja. I co z tego nawet ze zabiore ze soba jednego czy dwoch jak cala reszta mnie obskoczy. Beretta ma ograniczony magazynek :wink: A juz najfajniej jak masz spawn w srodku ostrzalu artyleryjskiego :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:02 

Snajper na FFA to osoba podbijajaca sobie staty. DLaczego? Bo nie ma wiekszych mozliwosci w pilnowaniu/zdobywaniu flagi. NIe sam. To klasa wsparcia. natomiast jesli juz komus idzie to strzelanie ze snajperki to lata samopas podniecajac sie statystykami. ja widze dla tej klasy miejsce w grze, ale nie przy obecnej mentalnosci graczy.

NIe macie pojecia jaka radosc moze dawac pilnowanie snajpera. Bierze sie np asfalta i czuwa book snajpera. Ten o ile jest dobry bedzie miazdzyl wroga piechote a na bliskie dystanse my ze swoim gunikiem. Taki duet duzo moze, ale nie spotkalem sie w bfie z takimi akcjami nigdy. W Americas Army czasem...ale glownie z kims kogo wczesniej jako snajper opierniczylem by pilnowal mnie skoro jest moim squad liderem ;]

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:07 

Mordoklej napisał(a):
Bo to tak na tej mapie jest.. Kosisz, kosisz.. a jak oberwiesz, to po spawnie w roznych miejscach czesto nie zdarzysz dobiec za rog budynku zeby sie ukryc a juz cie morduja. I co z tego nawet ze zabiore ze soba jednego czy dwoch jak cala reszta mnie obskoczy. Beretta ma ograniczony magazynek :wink: A juz najfajniej jak masz spawn w srodku ostrzalu artyleryjskiego :twisted:

Ba! A kto ci kaze pojawiac sie jako snipek? Wez assaulta, napewno lepiej sobie poradzisz, a jak po 15sekundach nie bedzie ci potrzebny to wez sobie ktorys z plecakow zabitych ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:09 

ten lady wynik oktorym mowielm to zdobylem wlasnie podczas bronienia ostatniej amerykanskiej flagi (oczywiscie oprucz tej na stacji beznynowej), ten flagi przy moście. Jest tam doskonała pozycja dla snajpera. czerwony wagon na poludnie od flagi, po drabince na dach, polozyc sie za zagieciem i NIKT nie przejmie flagi, chyba ze w czolgu siedzi... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:10 

Lailonn napisał(a):
Snajper na FFA to osoba podbijajaca sobie staty. DLaczego? Bo nie ma wiekszych mozliwosci w pilnowaniu/zdobywaniu flagi. NIe sam. To klasa wsparcia. natomiast jesli juz komus idzie to strzelanie ze snajperki to lata samopas podniecajac sie statystykami. ja widze dla tej klasy miejsce w grze, ale nie przy obecnej mentalnosci graczy.

Moim zdanie sniper to niesamowicie nudna profesja. Jeszcze jak sie za kazdym razem nie trafia to ewentualnie radosc z nauki, ale jak podszkoli sie , to takie kamperowanie to bedzie juz tylko praca a nie zabawa.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:14 

HeHe no ja jak mówiłem toteż postać sprawdziłem...
Muszę powiedzieć, że idzie mi całkiem nieźle... no ba, bardzo dobrze, pierwsza moja gra snajperem i już byłem top fragerem :wink:
Kurde aż sam się zdziwiłem, chyba mam talent 8)
Albo szło mi tak dobrze, dlatego, że cały czas łaziłem z medykiem, który nie dawał mi paść i nikomu zbliżyć się zbyt blisko.
Super zabawa, a sam nie wiem jak to możliwe, ale ludzi ściągałem nawet w biegu, ta snajperka może i ma małego zooma, ale jest niezła 8)
A te jego miny po prostu świetne, skutecznie chronią wejście do twojej pozycji, chociaż ja muszę przyznać, że jako snajper o wiele lepiej mi szło jeśli nieustannie byłem w ruchu :wink:
Teraz muszę jakoś odblokować tą drugą snajpere i sprawdzimy, narazie nie mam czasu na klepanie rankingu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:15 

Lailonn napisał(a):

Mowil ci ktos kiedys ze pierniczysz glupoty? :roll: Jak masz na mysli snajpera co na jednym dachu obwarowany siedzi i czeka na okazje to rzeczywiscie mozna tluc nie bedac bitym. Widze takich artystow wlasnie co koncza z wynkiem 2-3 kills 0 deaths. Zajebisty wynik :lol: Snajper jak nie ruszy dupy to nie postrzela, przynajmniej na wiekszosci map. Ja np ide w grupie i gdy uwaga wroga nie koncentruje sie na mnie kosze :twisted: Mozna to nazwac wsparciem ale przynajmniej nie koncze mapy z 2 killami. Aczkolwiek smiertelnosc tez wzrasta.. cos za cos. Powoli dochodze do pewnego rodzaju rownowagi w uzyciu pistoletu i granatow takze. O skutecznosci claymores nie trzeba mowic. Szkoda tylko ze serwery sa pelne pacanow z mojej druzyny co w nie wlaza widzac je, po czym jeszcze dostaje dodatkowe kary :?

Tom0000 napisał(a):
Ba! A kto ci kaze pojawiac sie jako snipek? Wez assaulta, napewno lepiej sobie poradzisz, a jak po 15sekundach nie bedzie ci potrzebny to wez sobie ktorys z plecakow zabitych ;)

Dobre.. ale wiesz.. ja wlaczajac sie na nowo do gry w nowym miejscu zawsze licze, ze nikogo tam nie bedzie :P

Ostatnio edytowano 12 lip 2005, 12:21 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:19 

A mnie jedna rzecz zaczęła ostatnio ciut denerwowac. Jak ktoś sobie wyłączy 3dmap to znikaja ostrzerzenia o minach i claymorach podłożonych przez swoich w postaci ikonek czaszki na glebie z licznikiem metrów. I leci ci taki gosciu widzi ze ma czerwony kwadrat na prawej krawędzi ekranu ale leci dalej i bum a ja za jego głupote zbieram minusy w rezultacie lecąc z servera.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:47 
Moderator forum

PotulnY napisał(a):
A mnie jedna rzecz zaczęła ostatnio ciut denerwowac. Jak ktoś sobie wyłączy 3dmap to znikaja ostrzerzenia o minach i claymorach podłożonych przez swoich w postaci ikonek czaszki na glebie z licznikiem metrów. I leci ci taki gosciu widzi ze ma czerwony kwadrat na prawej krawędzi ekranu ale leci dalej i bum a ja za jego głupote zbieram minusy w rezultacie lecąc z servera.

znam ten bol

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:56 

PotulnY napisał(a):

A mnie denerwują sytuacje kiedy jakiś zakręcony saper układa miny na głównej trasie dolotowej do miejsca wskazanego przez lidera i dowódców drużyn do ataku. Samotny wilk powinien mieć zablokowaną opcje minowania.
Inna rzecz - gram garandierem - atakuje ze swojej rury czołg ( zmiękczony przeze mnie wczesniej ) który podjechał do mojego krzaczka i mnie nie widzi. Cofam się aby nie być w polu wybuchu. I w momencie odpalenia widzę jak jakiś bęcwał podlatujeze ze swoim C4 do tanka. A wyskoczył za moich pleców. Gosc ginie i ma do mnie pretensje.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 13:55 

Mordoklej no piernicze straszne glupoty. W koncu jestes w top statach no nie i wiesz lepiej ;] Instynkt snajpera posiadam. gralem/gram ta profesja wszedzie, w kazdym shooterze POZA bfem(tu okazjonalnie) i mam cala kolekcje screenow gdy mnie ktos wyzywa,ze lamie bo nie walcze twarza w twarz czy tez sie zmawiaja, ze calym teamem wezma snajpy i mnie pojada(cs rox z tymi textami :P) W BF po prostu o niebo skuteczniejszy od snajpera jest np medyk. Zeby nie bylo pomylek to ja mowie o standardowej snajperce. FFA ostatnio jakos rzadko grywam a w ligach gra sie bez nowych giwer. Nie mowie, ze nie mozna byc dobrym snajperem i wymiatac inne profesje. Mozna na srednich/duzych dystansach. jednak tak ajk liczy sie skill snajpera tak BARDZO liczy sie jego team. Mozesz byc mistzrem swiata i trafiac w nos sprintujacego,skaczacego zolnierza. Ale bez teamu, ktory nie pozwoli cie zajsc, zakryc ogniem nie ustrzelisz nic

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 13:57 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
Mozesz byc mistzrem swiata i trafiac w nos sprintujacego,skaczacego zolnierza. Ale bez teamu, ktory nie pozwoli cie zajsc, zakryc ogniem nie ustrzelisz nic

Od zachodzenia sa klejmory ale oslona z ziemi sie przyda nie ukrywam

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 13:58 

claymory masz 2 a zabity przeciwnik moze byc wskrzeszony ;]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2