Teraz jest 20 lip 2025, 10:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:31 

Są jakieś klaby w których nie uzywa się tagów???? Każdy klan wymaga przed nickiem jakiegoś swojego znaku co w rezultacie wymaga zmiany konta i naliczania punktów od zera. Do dupy z czymś takim mi to osobiście bardzo nie odpowiada. Gdyby był jakiś klan który nie wymaga Taga przed nickiem to chciał bym go poznać. Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:38 

Niema takiego klanu bo było by to głupie i nie funkcjonalne. Tag to przed rostek po którym rozpoznają klan, a konta możesz mieć 2 jedno na którym nabijasz punkty i drugie na którym grasz jako klanowicz niewiem ale CB zresztą zabroniła chyba używania odblokowanych broni na meczach, a 1000 punktów to też nie jest wielki problem. Jest też inne wyjście ale nie testowałem. Można zmienić nick przez konsolę tu masz komendy:

Kod:
Localprofile Commands

localProfile.setName [name] - Sets the name for your current account

localProfile.setNick [nick] - Sets the nickname for your current account

localProfile.setGamespyNick [GameSpyNick] - Sets the GameSpy login name for your account

localProfile.setEmail [email account] - Sets the email account for the current account

localProfile.setPassword [password] - Sets the password for the current account

localProfile.setNumTimesLoggedIn [number] - Sets the number of times the player has logged in with the current account

localProfile.setTotalPlayedTime [seconds] - Sets the time the game has been played using the current account

localProfile.save -

localProfile.addDemoBookmark [ ] -

To tylko komendy odnosinie profilu.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:43 

dużo mi te komendy nie dają :) ale nic moze popróbuje zresztą. Granie przez neo gdzie router jest na sieni i podpięci do niego wszyscy mieszkanicy heh.... czasem nawet w środku nocy laguje :-/

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 10:59 

konta z bf2 sa zintegrowane z kontami gamespy. nie probowalem(jakos nie bylo okazji) ale ponoc jesli tam na www zmienisz nick a potem w grze wklepiesz juz ten nowy to bedzie wszystko dzialac. No i ponoc EA da nam mozliwosc zmiany nicka w grze. Sie okaze...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 14:28 

Oj tam szkoda Ci tego 1k pktów? Gwarantuję, że w MONie szybko to nadrobisz :) Ja też musiałem zaczynać od początku i po jednym dniu mam młodszego kaprala - jakoś żyję :wink:

PostNapisane: 12 lip 2005, 16:13 

Baxspace napisał(a):
Są jakieś klaby w których nie uzywa się tagów???? Każdy klan wymaga przed nickiem jakiegoś swojego znaku co w rezultacie wymaga zmiany konta i naliczania punktów od zera. Do dupy z czymś takim mi to osobiście bardzo nie odpowiada. Gdyby był jakiś klan który nie wymaga Taga przed nickiem to chciał bym go poznać. Pozdrawiam.

Są, ostatnio widziałem klan z tagami [N0TAG] :lol:

Strefa czasowa: UTC + 2