Teraz jest 18 lip 2025, 08:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:38 

Cytuj:
powiem jedno Life is brutal .

i full of zasadzkas :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 12:47 

Z tym karaniem bywa różnie. Lecę sobie F15 - patrzę a czołgiem przejmuje flagę. Rzut oka na kompas, moich nie widać za blisko, no to cała seria pięciu bomb. Nie wiem czy nie spojrzałem dobrze na kompas czy się resapwnowali, czy cholera wie co ale załatwiłem 5 swoich no i ten czołg też;). Żaden mi nie dał punish. Może kolesie też latają i wiedzieli że z myśliwca nie bardzo czasem widać. Komaps na max oddalony i czasami piechociarzy trudno dokładnie umiejscowić. Zwykle staram się nie bombardować jak widzę niebieskie znaczki w okolicy celu ale tym razem...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 13:05 

Ja wybaczam jak zginę:
od własnej artylerii,
od bomb jeżeli na fladze jest przeciwnik,
jak komuś wlezę pod koła też wybaczam,
jak padnę od min na które wjechałem bom ślepy też też wybaczam
i TK w zgiełku walki też wybaczam...
a za TK z premedytacją nie wybaczam..... 8) a inni gracze robią jak im charakter dyktuje, jedni są wredni a inni mili i tego nic nie zmieni...nie ma co piany bić....chamów trza banować...na czole piętna się nie da wypalić niestety ....a to wszystko to gra tylko jest...a może i nie... :o

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 13:42 

"będąc pod ostrzałem nie zawsze patrzysz na minimapę,"

Jedna z cech graczy grajacyh w gry z mini mapkami to jest wlasnie obserwowanie jej...Ja sie tego nauczylem w CSie

"tagi działają róznie i czasami widać tag gościa który jest za budynkiem a nie nad gościem"

tak, widac kogos tag zza budynku, czasami. jednak o ile pamietam wtedy tag jest blady jak anorektyczka podczas gdy normalnie np krwisto czerwony ;]

Dlaczego mi wmawiacie, ze ktos tam mogl wczesniej rozpoczac manewr. ktos wczesniej mogl wystrzelic. W sytuacji, ktora opisalem to JA bylem tym czlowiekiem, ktory wczesniej rozpoczal manewr !!!

co do podbiegania z c4 i oblepiania wroga. uwazasz to za lamerstwo? Pewno dlatego c4 sie przykleja a nie lezy jak MINA bo jest plastusiowe...;] Zreszta nie zawsze mozna polozyc na ziemi/scianie c4 przed pojazdem. gdy jestes np w locku to sie rzuca na pojazd a nie wokol niego ;]

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 13:59 

Lailonn napisał(a):
co do podbiegania z c4 i oblepiania wroga. uwazasz to za lamerstwo? Pewno dlatego c4 sie przykleja a nie lezy jak MINA bo jest plastusiowe...;] Zreszta nie zawsze mozna polozyc na ziemi/scianie c4 przed pojazdem. gdy jestes np w locku to sie rzuca na pojazd a nie wokol niego ;]

Ale trzeba również pamiętać o tym, że rakietka antitanka odpalona z dystansu potrzebuje sporo czasu na dolecenie do celu (i że optymista z c4 mógł wystartować do czołgu już po wystrzeleniu tejże). :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 14:04 

tak, a moglo byc tez tak, ze spec podkladal c4 nagle zespawnowal sie AT i postanowil pokazac "co umie" ;] ja opisalem akcje w terenie GESTO zabudowanym gdzie czolg ledwo wykrecal. Dlatego nie bylo mozy o waleniu z innego dystansu niz 10-15m do czolgu. Coscie sie tak przyczepili gdybania...

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 23:04 

Ja juz sie nauczylem zeby nie bombardowac flagi przeciwnika na ktorej jest chciaz jeden 'swoj'. Nawet jak wzywa pomocy. Bo chobys zabil 10 wrogow a i jego przypadkiem tez, to i tak da ci punisha.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2005, 23:59 

aNDY^aND napisał(a):
Ja juz sie nauczylem zeby nie bombardowac flagi przeciwnika na ktorej jest chciaz jeden 'swoj'. Nawet jak wzywa pomocy. Bo chobys zabil 10 wrogow a i jego przypadkiem tez, to i tak da ci punisha.

To by było tak w ramach podziękowania za danie mamiaru na kilka fragów :D

Dzisiaj następna historia, dosyć typowa (i niestety bez happy endu :cry: ):

Baseraper "pożyczył" sobie Tunguskę (czy jak to się tam zwie, AntiA); na szczęście opuszczałem bazę czołgiem, więc się wróciłem bo dostałem trochę ołowiu na pancerz. Zawracam, strzelam, dostał mazaka od frontu. Czekam, aż działo mi przeładują, patrzę leci jakić narwaniec z miną do tego plota :shock: :lol: :roll: , wróg nie w ciemię bity nie będzie mnie dręczył pestkami więc pruje do tego biedaka, przynajmniej killa mu zaliczy :) . Działo mi już przyszykowali, odpalam BUM :!: Marine gryzie piach. Ale ale - nasz dzielny wojak z miną przeleciał ze 30 metrów od siły wybuchu.
Oczywiście wyświetlił mu się gryzący w oczy napis, że teamkillnąłem, dostałem oczywiście -4. Nie poczekał na "Sorry chief", po co? Napis wali po oczach. Nie zastanowił się, że i tak by zginął za góra 5 sek. Co tam , ego podbudował.

Już pomijam fakt, że EA dała ciała z klasyfikacją co jest TK a co nie :x :x

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 07:42 

Przynajmniej sobie mniej lub bardziej zasłużyliście na tk. A co powiecie na taką idiotyczną sytuacje?... Biorę blakhawka i 2 strzelców, strzelcy ładnie koszą obronę flagi. Przelatuje myśliwiec i pakuje mi 2 rakiety w tyłek. Jemu zalicza za strącenie punkty tylko za mnie, a mi 2 TK za strzelców na pokładzie no i punisze :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 08:33 

nie wiem czemu w "narodzie" taka nienawisc.

Mi sie jeszcze nie zdarzylo aby dac pagedown :/ Wiadomo kazdemu moze sie zdarzyc :wink:

Inna sytuacja salimus

Lece sobie uszkodzonym hawkiem do "warsztatu", juz mam ladowac gdy nagle pierdut wleciala na mnie cobra ( nie zatrzymal sie :? ) kto dostaje punkty za Tk? oczywiscie ja a nie cobra :x

O minach juz nie ma co wspominac bo taka sama sytuacja jest od wydania 42 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 10:29 

A ja cholercia mam taka klawiaturę ,że jak chcę nacisnąć np. "W" to trafiam w każdy inny klawisz ale nie w "W" a jak chce nacisnąć pgup to wciska mi się pgdwn. Z co serdecznie niesłusznie ularanych przepraszam. Logitech Flat - ten z klawiszami a'la notebook.

Kupiłem dziadostwo ponieważ sporo piszę. I w czasie pisania jakoś mi ten keyboard nie przeszkadza, przyzwyczaiłem się, nawet go polubiłem. Ale podczas gry - pewnie za duzo adrenaliny - nie potrafię sobie z tym poradzić, oczywiście tylko wtedy gdy trzeba coś szybko zrobić :( . Brak wyraźnie wyczuwalnych krawędzi klawiszy już wielokrotnie spowodował zaliczenie death'a. Klawiatura kilka razy spotkała się z moim prawym prostym, prosto w centralne klawisze, ale nie pomogło :lol: - pewnie długo nie wytrzyma.

Nie polecam tego wynalazku dla graczy BF2!!!

Co najdziwniejsze mam ten problem tylko w BF'ie, w innych sieciówkach już nie. Gram w Guild Wars i od czasu do czasu - jak mam żądzę krwi - popykam jeszcze przez kilka minut (wiecej się nie da - monotonna gierka) w HL2 w trybie death match.

Ostatnio edytowano 13 lip 2005, 10:42 przez PavloZ, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 10:34 

PavloZ napisał(a):
A ja cholercia mam taka klawiaturę ,że jak chcę nacisnąć w naciskam "W" to trafiam w każdy inny klawisz ale nie w "W" a jak chce nacisnąć pgup to wciska mi się pgdwn. Logitech Flat - ten z klawiszami a'la notebook.

Kupiłem dziadostwo ponieważ sporo piszę. I w czasie pisania jakoś mi ten keyboard nie przeszkadza, przyzwyczaiłem się, nawet go polubiłem. Ale podczas gry - pewnie za duzo adrenaliny - nie potrafię sobie z tym dziadostwem poradzić. Brak wyraźnie wyczuwalnych krawędzi klawiszy już wielokrotnie spowodował zaliczenie death'a. Klawiatura kilka razy zaliczyła prawego prostego prosto w centralne klawisze, ale nie pomogło :lol: - pewnie długo nie wytrzyma.

Nie polecam tego wynalazku dla graczy BF2!!!

Co najdziwniejsze mam ten problem tylko w BF'ie, w innych sieciówkach już nie. Gram w Guild Wars i od czasu do czasu - jak mam żądzę krwi - popykam jeszcze przez kilka minut (wiecej się nie da - monotonna gierka) w HL2 w trybie death match.

Ja mam taką samą (chyba) ale żadnych problemów mi nie sprawia :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 10:56 

Anti-tank rządzi i tyle.Kocham go poprostu.Jedzie dwóch kolesi w jeepie,puszczam rakiete,rakietka za nimi i boom.Niesamowite uczucie :D.

Poprostu druzgocący frag :D.

Btw...ja zawsze przebaczam,no chyba że ktoś mnie beszczelnie zabije :D.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 10:59 

aNDY^aND napisał(a):

Mi dość często zdarza się, że probuję przejąć flagę, załatwiam/my całą obronę, flaga już prawie na dole, ja oczywiście nerwowo rozglądam sie wkoło i załatwiam spawnujących się, nie patrzę oczywiście zbyt często na minimapkę. A w tym czasie z "pomocą" przychodzi commander i bombarduje wszystko łącznie z moją skromną osobą. Taką nagrode od swego commandera otrzymuje flagrunner. Na pewno ostatnią rzeczą, której bym wtedy chciał od dowodzącego to bombardowanie. Jeśli już, to przydałby się UAV ale za to commander nie ma już bezpośrednich fragów :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 11:21 

Skandal---> widzisz, ale jak commander wzywa arta, to mija jakichś ładnych kilkanaście sekund zanim ten art walnie - w tym czasie może się wiele zmienić. Jeżeli byłeś w squadzie to powinieneś usłyszeć ostrzeżenie, a nawet jeżeli nie, to doskonale słychać, kiedy art idzie na twoje pozycje - najpierw słychać grzejące działa, a potem świst, taki głuchy gwizd - jak słyszysz coś takiego to spier****! :D no i patrzenie na minimapę nie boli :)

choć nie powiem, wkurzają mnie commanderzy:( widzę, że ładnych kilka sekund temu przestał działać na mapie UAV, więc proszę, żeby mi takiego commader podrzucił pod flagę wroga, na którą mam zamiar wjechać czołgiem. Odczekałem kilkanaście sekund, robię podjazd, dwóch zaskoczonych kolesi zdjąłem i się kręcę w miejscu - oczywiście widzę uciekającego specopsa, puszczam serię, ale pudło i bum, po moim pięknym czołgu. 2 sekundy po moim zgonie kamandir rzuca mi UAV... jak już kurna nie potrzebny :(

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2