Teraz jest 25 lis 2024, 16:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: BF2 = klapa
PostNapisane: 13 lip 2005, 00:13 

to jest jedyna gra z która sa aktualnie najwieksze problemy...chyba nie jeden milosnik gier z seri battlefield to potwierdzi.....prawie rok czekania na gre a gdy juz sie ja ma sypia sie problemy za problemai eheheh.chlopaki z EA robia wsyzstko aby uprzykszyc nam zycie bynajmniej jak narazie heheheheh :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 00:17 

Nie rozumiem o co ci chodzi. Chłopaki się starają żeby wypuścić patcha, a nie robią problemy. Troche cierpliwości i będzie dobrze. Ja moge grać normalnie. Tobie zalezy na statsach to masz pecha ;p

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 00:18 

jedyny problem jaki widze to rpzegladarka w 1.0. Ale gram an 1.01 wiec mi to dynda. Co wiecej problemy to robil BF:V, ktory nawet wfinalnej wersji wiesza sie co chwile i wysypuje errory ;]

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 00:27 

eh a nie mogli poprostu nie gonic tak z ta premiera i stworzyc poprostu odrazu dobra gre ..... :wink: pozatym podobno w tych ich patch'ach bedzie cos co zmniejszy lagi 8) .... ja sie na tym nie znam ale wiem ze duzo dalem za gre i mam nadzieje ze szybko naprawia to co zle zrobili :D

Tytuł: Re: BF2 = klapa
PostNapisane: 13 lip 2005, 00:33 

fishunwl napisał(a):
to jest jedyna gra z która sa aktualnie najwieksze problemy...

to sie wykosztuj na "WH40k: Dawn of War" - tam sie zyje od patcha do patcha :P i nigdy nie naprawili blefow z podstawki :D a od premiery minelo ponad pol roku :P

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 00:35 

Jedyny problem jaki ja widzę, to ten, że dwa tygodnie temu wielki siur mi grafę strzelił i teraz obrasta ona kurzem w serwisie.
Więc quit ya bitchin', bo niektórzy mają gorzej :wink:

A w gruncie rzeczy, to nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, bo w OFP na pożyczonym R9200 daje radę grać :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 01:13 

Ja widzę tylko jeden problem. Wypuścili grę która z założenia jest przeznaczona do gry po sieci, a nie zrobili dobrze narzędzia które pozwalałoby się z siecią łączyć. Nie wiem jak oni to testowali. Ale jeśli o mnie chodzi to nie jest tak tragicznie, czasami coś się spieprzy ale jednak grać się da.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 01:56 

Lailonn napisał(a):
jedyny problem jaki widze...

taaa? http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=10872&sid=18da9088bf500cc5a9b315a0b95bbd5e

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 08:42 

pawko napisał(a):
eh a nie mogli poprostu nie gonic tak z ta premiera i stworzyc poprostu odrazu dobra gre ..... Wink pozatym podobno w tych ich patch'ach bedzie cos co zmniejszy lagi Cool .... ja sie na tym nie znam ale wiem ze duzo dalem za gre i mam nadzieje ze szybko naprawia to co zle zrobili Very Happy

Pingi sa calkiem przyzwoite. Na serwerach europejskich mam okolo 50 ms a na polskich 15. Lepsze osiagi niz mialem w ET. Ale jesli maja jeszcze je zmniejszyc to tylko sie cieszyc. :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 10:13 

Solaris_PL napisał(a):
Pingi sa calkiem przyzwoite. Na serwerach europejskich mam okolo 50 ms a na polskich 15. Lepsze osiagi niz mialem w ET. Ale jesli maja jeszcze je zmniejszyc to tylko sie cieszyc. :D

ale ja mam strasznie lagi pingi 150 do 300 najmniejsze jakie znalazlem? :( albo cos u mnie jest ******* z netem a mam neo 512 i w cs:s mam pingi 50 8) .... wiec cos jest w bf'ie ma ktos jakies pomysły? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 14:22 

pawko napisał(a):
ale ja mam strasznie lagi pingi 150 do 300 najmniejsze jakie znalazlem? :( albo cos u mnie jest ******* z netem a mam neo 512 i w cs:s mam pingi 50 8) .... wiec cos jest w bf'ie ma ktos jakies pomysły? :roll:

Nie sadze aby to byla wina lacza, chociaz jest adsl a tu bywa roznie. Sprawdz czy nie dzialaja ci jakies programy w tle obciazajace lacze internetowe. Sprawdz rowniez jakosc twojego polaczenia na http://www.numion.com

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 14:25 

ehh mam neo 512 a srednia predkosc wyszlo ze 350 :shock: dzwonie opie**olic TP :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 14:53 

Jeśli testujesz na numion.com to tylko max speed da Ci w miarę wiarygodne wyniki (jeśli akurat serwery nie będą przeciążone). Normalny test numionu mierzy bliżej nieokreśloną prędkość przeglądania www i nie ma nic wspólnego z rzeczywistą przepustowością Twojego łącza. Dodam jeszcze, że testy numionu na niektórych przeglądarkach wyglądają nad wyraz ciekawie - wyniki rzędu 20Gbit/s nie są niczym dziwnym na łączu 1Mbit/s.
Krótko mówiąc olej numion. Przepustowość swojego łącza sprawdź np na ftp://ftp.atman.pl

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 20:29 

Czytając mam wrażenie, że powinienem być wydawcy wdzięczny, że raczył grę, nawet w takim stanie, w ogóle wydać.

Kupiłem oryginał i jestem mocno zawiedziony. Grywalność gry jest baaardzo duża ale sama gra jest mocno niedopracowana. Dla mnie to wersja beta wydana na DVD. A już historia niedopracowanego patcha, którego deinstalację sugeruje sam wydawca gry ... błeee Mam nadzieję, że jakoś wybrną z tego blamażu i wydadzą porządny patch ...

Marnie działająca przeglądarka serwerów (to to gra multi), błędy w wyświetlanej grafice, wywalanie do pulpitu itd. Mam oryginał, mogę całą instrukcję na wyrywki zacytować dla wątpiących.

Widzę, że branża software'owa do wielu rzeczy przyzwyczaiła i dobrze sobie wychowała co niektórych ...

Respect

Tytuł:
PostNapisane: 13 lip 2005, 20:39 

No i właśnie dlatego ja chwilowo nie przycinam zbyt często :wink:
Wole sobie odpuścić, żeby gry sobie nie obrzydzić :wink:
Bo błędów jest naprawdę sporo, trafił mnie zwłaszcza patch, ale EA na pewno to poprawi, Battlefield to w końcu jedna z ważniejszych gier jakie wydaje, więc nie może dać d**y :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2