Teraz jest 29 lis 2024, 16:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lip 2005, 21:26 

Jakiś czas temu toczyła się dyskusja na temat wywalania polskich graczy z zagranicznych serwerów. Mam jeden z powodów dlaczego tak się dzieje. Dołączyłem się do rozgrywki na jednym z norweskich serwerów w połowie rundy i jadąc APC dostałem dwa razy pod rząd od gościa z ksywką PL w nick'u z helikoptera. Rozpoczęła się kolejna runda i znowu znowu miałem pecha na niego trafić. Tym razem z komentarzem "noob". Nie widze w tym problemu, że ktoś jest odemnie lepszy, bądź nie mam akurat farta. Ale nie ma się czemu dziwić, że później nas banują w pierwszej kolejności, jeżeli sezon na buraki u nas w pełni. Battlefield 2 jest pierwszą grą, w która gram on-line i widzę, że reszta sceny BF2 to normalni ludzie, którzy potrafią się dobrze bawic grając w BF2, a to był tylko jednostkowy przypadek. Ze strony zagranicznych graczy z niczym takim się nie spotkałem. Co sądzicie o powyższej sytuacji?

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 21:29 

Kickują i banują tez jesli masz PL i za dobrze grasz

edit:
Ja gram właściwie tylko na serwerach zagranicznych i to już od dema BF42 Dotąd na szczęście nie spotkałem się z jakims specjalnie żenującym zachowaniem naszych rodaków. Jedyne co mogło przeszkadzac to rozmowy po polsku.

Ostatnio edytowano 15 lip 2005, 23:05 przez skandal, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 21:36 

Ehh... narod polski chyba musi sie juz pogodzic ze jest najlepszy w bf'a :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 22:00 

Nie ma co mówić. Jestesmy banowani za to że sie nie potrafimy zachować, a nie za pl w niku. Nie oszukujmy się ale to co niektórzy uskuteczniają to czyste lamerstwo. Są teraz tego skutki.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 22:01 

@Michal13 skoro to twoja pierwsza gra online to odblokuj sobie broń, która się cierpliwość i wyrozumiałość nazywa. Jeszcze nie jedno zobaczysz i nie jedno wk...wi cie tak maksymalnie, że będziesz chciał pi...ać klawiaturą w monitor. :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 22:02 

Graj na polskich serwerach.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 22:14 

huh znowu ten temat. Wersji odpowiedzi jest pare i kazda ma cos z prawdy.
-dostajemy kicka za pl bo sa kraje/klany, ktore nas nie lubia(z roznych powodow ale nvm)
-dostajemy kicki/bany za zachowanie ALE przeciez to nie polacy sa chamami tylko ogolnie spolecznosc graczy na calym swiecie i nie ma co tu pisac, ze to polak czy niemiec. Burak czy tam dziecko co dostalo na komunie neta i bfa trafi sie w kazdym kraju.

Pamietajcie, ze gdy sie gra pare h dziennie w sieci z badz co badz ludzmi tworzy sie spolecznosc. Kazda spolecznosc ma swoje zasady etc. Co w kazdej grze sie wyrabia badrzo szybko. Ale kazda spolecznosc ma tez element, za ktorym gania policja. W grach online policji nie ma, jest za to "anonimowosc" i to dodaje wielu ludziom "skrzydel". gdyby np 12 latek powiedzial wam(srednia wieku w bf to chyba z 20 lat) na ulicy "ty *mama zabroniła mi przeklinać*" dostalby albo w ryj albo cos. A co w necie? NIC. Co najwyzej admin moze sie nim zajac o ile takowy bedzie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 22:17 

ja raz zostalem wykikowany za to ze uczylem kalnowiczy - wlascicieli serva jak sie powinno grac 8) BF 2 to pierwsza gra z tej serii w ktora gram , wczesniej niemal 3 lata spedzilem grajac w AAO z niezlymi wynikami w klanie [1st.PB] i tam kikowanie za zbyt dobrego zdaniem adminow skilla bylo na pozadku dziennym szczegolnie "mili" byli Wlosi na ktorych prawie kazdy z moich klanowych kolegow mial bana i to na kilku servach :twisted: tak to juz niestety jest ze wiekszosc zagraniczniakow nie umie sie pogodzic z tym ze sa poprostu slabsi...

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 23:27 

Byc moze duzy udzial w nienawisci do Polakow ma Wilda. Juz nikt nie chce z nami grac nawet sparow :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 23:50 

za to my z checia ;]
Olszak ale zauwaz iz pouczanie wlascicieli servera jest po prostu nie na miejscu i nie kulturalne. Wiec ciesz sie, ze tylko kick a nie ban bo ja bym dal bana :D Zrestza w AA tez gram 3 lata i nie przypominam sobie by wasz klan jakos krytyke lubial wysluchiwac ;P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 00:17 

ja ich nie uczylem tylko karalem :P a co do AAO to my jestesmy bardzo spokojni i z nikim sie nie klucimy z malymi wyjatkami ofcourse :twisted: jestes z Maja czy z ZOMO ? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 10:15 

osobiscie raz dostalem ladnego kicka z serwa niewiadomo z jakiego powodu(wszedlem na niego napisalem "hi all" i pach lece) a idiotyczne zachowanie to juz nieraz widzialem .
NIestety swiat taki jest sa normalni ludzie, parapety i trole

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 13:56 
Moderator forum

Dlatego preferuje gre bez PL. To psuje cały wygląd nicka :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 14:39 

olszak-aktualnie w trybie urlopowym(bo mnie wkurzyl patch) bezbronni ;]

btw a pomysleliscie, ze mozecie leciec z powodu braku miejsc dla klanowicza?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 14:40 

No powiem wam, ze mialem taka sama sytuacje, ale gosc po prostu killowal swoich (artylery itp.). Nicka mial polish_this_fool, ale nie chodzilo o nick, tylko zachowanie. Dla mnie to niedopuszczalne, wiec proponuje zrobic czarna liste graczy, jak policja nie moze to my musimy cos z tym zrobic, niech sie scierwojady naucza. Potem rozeslac adminom i mamy z glowy (chyba ze takie cos juz jest, to dajcie linka).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2