Teraz jest 28 lip 2025, 21:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 lip 2005, 18:27 

Osoba która chce wstąpić w nasze szeregi musi:

Mieć możliwość grania wieczorami. I treningów 2 razy w tygodniu. Nie ma u nas ograniczeń wiekowych. 1 Dywizja będzie grała w CB Conquest 16. Jeśli na meczu "klasyfikacyjnym" nie wykażesz się umiejętną grą na wysokim poziomie to wcielimy cię do 2 Dywizji która jest swoistą akademią przyjmujemy do niej wszystkich graczy mecze tej dywizji będą rozgrywane w lidze Pif-paf a jeśli dobrze się spiszą to może nawet z czasem grać będą w ESL. Strona klanu to http://www.217.glt.pl, mamy też forum (link na stronie), kanał irc w trakcie tworzenia. Stara dywizja 1942 się rozpadła i nie wszyscy chcieli przerzucić się na BF2 dlatego nie mamy zbyt wielu graczy. Szukamy też klanu który będzie grał z nami sparingi bądź zagra jeden sparing.

Proszę o przyklejenie tematu

Zainteresowanych proszę o pisanie na numer gg:3729202 i na e-mail trojnix@op.pl

Ostatnio edytowano 16 lip 2005, 14:41 przez TrojniX, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 15 lip 2005, 18:40 

TrojniX napisał(a):
Osoba która chce wstąpić w nasze szeregi musi:

Mieć możliwość grania wieczorami. I treningów 2 razy w tygodniu. Nie ma u nas ograniczeń wiekowych. 1 Dywizja będzie grała w CB Conquest 16. Jeśli na meczu "klasyfikacyjnym" nie wykażesz się umiejętną grą na wysokim poziomie to wcielimy cię do 2 Dywizji która jest swoistą akademią przyjmujemy do niej wszystkich graczy mecze tej dywizji będą rozgrywane w lidze Pif-paf a jeśli dobrze się spiszą to może nawet z czasem grać będą w ESL. Strona klanu to http://www.217.glt.pl, mamy też forum (link na stronie), kanał irc w trakcie tworzenia. Stara dywizja 1942 się rozpadła i nie wszyscy chcieli przerzucić się na BF2 dlatego nie mamy zbyt wielu graczy.

Zainteresowanych proszę o pisanie na numer gg:3729202 i na e-mail trojnix@op.pl

Czytam juz któryś temat o rekrutacji i każdy pisze w nim, że nowy cz,onek musi mieć czas na 2-3 treningów tygodniowo (niektózy tez odają czas na granie, rozumiem na jakimś tam serverze free) . Trochę to chyba głupie - to meczy sie na tej scenie nie gra?:))). Ja bym olał klan który tylko trenuje 3 razy w tygodniu i nic więcej.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2005, 18:46 

Trening to podstawa a jak byś przeczytał wszystko to doszeł byś do wniosku że bęzdiemy grać w lidze, a w lidze gra się mecze no nie??

P.S: Proszę o przyklejenie tematu 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lip 2005, 14:37 

Niechciał bym się naprzykrzać ale prosiłem o przyklejenie tematu, jak znajde graczy to możecie go "odkleić" :wink:

PostNapisane: 16 lip 2005, 15:01 
Oldboy Battlefield.pl

*CQF*Darek napisał(a):
(...) Trochę to chyba głupie - to meczy sie na tej scenie nie gra?:))). Ja bym olał klan który tylko trenuje 3 razy w tygodniu i nic więcej.

...a Ja bym olał klan, w którym siedzą sami maniacy (np. taki Repulse, u nas). Siedzi przed kompem cały dzień i nic innego nie robi poza BF2...
Człowieku, czy Ty myślisz, że wszyscy mają czas tylko i wyłącznie na grę :?:
Praca, szkoła, rodzina, znajomi itp. to jest trochę ważniejsze... I dlatego lepiej spotkać się 2-3 razy w tygodniu + jakiś meczyk, niż siedzieć non-stop przy BF2. Samych napaleńców mieć w klanie to ja dziękuję...

BTW: Powodzenia w rekrutacji :D

PostNapisane: 16 lip 2005, 15:05 

Tom@s napisał(a):
*CQF*Darek napisał(a):
(...) Trochę to chyba głupie - to meczy sie na tej scenie nie gra?:))). Ja bym olał klan który tylko trenuje 3 razy w tygodniu i nic więcej.

...a Ja bym olał klan, w którym siedzą sami maniacy (np. taki Repulse, u nas). Siedzi przed kompem cały dzień i nic innego nie robi poza BF2...
Człowieku, czy Ty myślisz, że wszyscy mają czas tylko i wyłącznie na grę :?:
Praca, szkoła, rodzina, znajomi itp. to jest trochę ważniejsze... I dlatego lepiej spotkać się 2-3 razy w tygodniu + jakiś meczyk, niż siedzieć non-stop przy BF2. Samych napaleńców mieć w klanie to ja dziękuję...

BTW: Powodzenia w rekrutacji :D

Dzięki i nawzajem całkowicie się z tobą zgadzam też mam kupe rzeczy na głowie,w wakację moge sobie odpocząć i to nie znaczy ze muszę siedzieć do 4:00 w nocy nad grą, albo cały czas przy kompie siedzieć. Ludzie są WAKACJE!!

Strefa czasowa: UTC + 2